maanantai 1. lokakuuta 2012

Lempinimiä

Me ollaan gaumeen onskuna, kun meitä on taas paiskattu uusilla lempinimillä. Annamari, Rillan ja Pepin äippä, kutsui meitä nimellä Tuuliset Pojat. Että meitä nauratti. Eikä tässä vielä kaikki.

Helmi-kissan mamma keksi meille salapoliisinimet, että voidaan nääs olla sitten niiku tunnistamattomia, nimet on Tyrsky ja Muisku. Meitä ihan hirmitti kattella ku äippä vääntelehti naurusta, ku mato koukussa. Ja ku hänellä on viäl melko pelottava nauruääni, semmonen ku virmalla hevosella. Ihaa-ihaa. Karmiva.

Mut hei, oikein naurettavaa lokakuuta! 
Hymyillään ku tavataan.23 kommenttia:

 1. Apuva. Te näytätte tuossa fotossa ihan samiksilta. Tuleeko Tuiskuliinista melkein kuitenkin sinun kokoisesi vaikka pitäisi olla kaniinimäyris? Vai muistankos nyt väärin???? M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tuiskuliini on iso kaniini ja minä pieni kääpiö. Hih hih. Joten meistä tulee melko saman kokoisia. Tuiskuhan tuosta vielä vähän kasvaa. Se on kyl vähän tanakan olonen ja minä Hoikkalainen Koikkalainen.

   Poista
 2. Matte aina sanoo että rakkaalla lapsella on monta nimeä, kun se haukkuu mua Maurizioksi, Maukka Peruspökkijäksi (sain tän lempinimen kun olin melkosen viriili kaveri nuorempana), Tiivitaaviksi (väitetään että tykkäsin kattoa Teletappeja telkkarista pienenä, mutta mitään en tunnusta) ja vaikka mikskä. Veljekset ootte kyllä niin saman kokoisia jo että voi mahoton, toi Tuisku taitaa olla samaa Kaurajätti-mallistoa kun määkin, kun olen tämmönen iso isokokoinen mäykky, selän mitassa ja rinnanympäryksessä löytyy nääs. Rotevaa viikon alkua teille pojat, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maukka Peruspökkijä! Toi osu meijän nauruhermoon, keh heh. Tiäkkö kuule, meijän Pyry-pappa pääs just ton syyn takia eroon kulkusistaan. Me ollaan oltu sen takii ihan hillitysti.

   Tuisku Kaurajätti. Nää nimet vaan komistuu.

   Poista
 3. Rakkailla lapsilla on monta nimeä? :D

  VastaaPoista
 4. Voi pojat, kyllä te sitten olette ihania ja hauskoja! Ja näinhän se on. Rakas lapsi monta nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep, sinä armoitettu Hiirien Kauhu ja Kapteeni Koukkuhäntä. :D

   Poista
 5. (Täh? Meniköhän se kommentti jo?) Otetaan kuitenkin uudemman kerran: Pojat, te olette kyllä hauskoja ja ihania. Ja näinhän se on: Rakas lapsi monta nimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kommentti mihkään hävinny. Kato ku ne menee meijän äipän meiliin ensteks ja sitten hän käy ne vasta laukasemassa lukutilaan. Silleen voi perata roskapostit, joita ei oo kyllä onneks ollu, ja ei tarvii laittaa sitä sanahärpäkettä, ku kaikki ei siitä tykkää, sinne kommenteihin. Eli malttia, Katti Kamalus.

   Poista
 6. Voihan Tyrsky ja Muisku, loistavaa! En ikäkuunapäivänä arvaisi keistä on kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule, Saila + kissakaarti, salapoliiseilla pitää olla salaperäiset nimet. Joo. ;)

   Poista
 7. Mahtavat salaiset nimet Tuulipojilla!

  VastaaPoista
 8. Ei nimi koiraa pahenna, jos ei koira nimeä :) Toi Tuulisen pojat osui kyllä ja upposi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taika ja Helmi, hih hih, onks noi teijän uudet salanimet?

   Poista
 9. Bongasin tuon Tuuliset Pojat ja hihittelin itsekseni - mutta Tyrsky ja Muisku - siinä aivan mahtavat salapoliisinimet. Nyt vaan hommiin, ei kun aiheistoa keräämään äipän novelleihin. Oliskohan se ruusupensaiden välissä oleva polku jo alkuviritelmää kyttäyspaikalle tai valmiiksi tehty pakoreitti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakoreitti, joo, täytyyhän kunnon Salapoliisien varmistaa selusta eiku pako. Keh heh. Älä yllytä meijän äippää...

   Poista
 10. Pipukka:
  Te ootte Sähikäisiä! Se nimi tuli heti mieleen kun taannoin luin juttua Myrsky ja Tuisku sähkömiehinä. Ette hetkeäkään miettinyt vaan heti tuumasta toimeen, kääritte hihat (sukkamakkarat) ja aloitte apupojiksi sähkömiehelle...
  Majakka ja Perävaunu... mm, Tuisku kasvaa niin nopeesti, että kohta on Perävaunu ja Majakka, ;D
  Ja täs vaiheessa pitää muistaa sanoo, et toi Pyry-papan nuoruuskuva saa mun sydänmeni sulamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähikäiset, ei paha, ei paha ollenkaan. Kyllä me sähäköitä ollaankin liikkeissämme. Mennään niin vauhdilla ettei äippä meinaa erotaa kumpi on kampi. Ei paha sekään, kjiäh kjiäh.

   Pyry-pappa oli kuulema herttanen ja todella sielukas koira. Oikee äipän aarre ja iskän mussukka.

   Poista
 11. Hyvät on pojat, ja hyviä on nimetkin. Tornadoja voisitte myös olla:) Varmaan haluutte molemmat olla Muiskuja?
  Meillä Onni ja Piski muuttui pysyvästi muotoon Pinni ja Oski. Aina, kun oltiin samassa paikassa.
  Siinä se muuten oli serkuspari: kerran nuorina (Onni oli vielä lähes pentu) karkasivat yhdessä Turun hurjaan liikenteeseen. Paljon oli etsijöitä ja kiinniottajia, mutta lopulta palasivat itse pihalle. Monikin oli nähnyt, mutta kukaan ei saanut kiinni. Äippä kertoi. En kyllä uskoisi moista äreästä Onni-sedästä. Hui, minä en kyllä karkaisi, ainakaan Turussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tornadoja!Olishan toikin kyllä ilmanaloihin liittyvää. Hirmumyrsky. :)

   Hyvää ettei tapahatunnu tosiaan onnetumaatta tolla Pinnin ja Oskin karkumatkalla. Turus on hirmunen trafiikki, kerto äippä. Itte ei olla sitä koettu. Meinaan Turun liikennettä eikä kyllä sitä karkaamistakaan.

   Poista
 12. Tehä ootte yhres semmone tornado, ku ensin vaa tuiskuu ja sitte onki ihan myrsky. MEiä äippä sanos, et hän on tuntenu semmoset sisarukse, iha ihmissii siis, ku toinen oli nimeltäs Pilvipouta ja toine Merituuli. siin sitä on ollukki huumorimiälel liikkeel.
  Mää olen Essi Messinen, äippä on oikeen tehny siit laulunki mulle. Teistäki o kuulemma montaki lauluu...mikä seki oli se "Myrsky repii puita, tuulee salamoi.... Ja sitte toi "Lunta tuiskuttaa....äippä ei anna jatkaa enempää.
  Pistäkääs bändi pystyy "tö tornadot". Mää tuun sit eka konserttii.

  terkuin Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on lapsia nimillä paiskottu. Varmaan saavat kuulla nimistään koko ikänsä, mut se hyäty tiätysti on, että jäävät mieleen. Ei varmaan kukaan kysy, että ai mikä se sun nimes taas olikaan. Nääs.

   Essi Messinen on kiva nimi, semmonen söpönen. Täytyykin ehottaa meijän iskälle, että rupeisko se säestäjäks meijän pändiin, Tö Tornadot. Hianoo!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!