tiistai 2. lokakuuta 2012

Uudet ruokakupit

Meijän äippä käy välillä kierroksilla ja vouhkaa ihan ihme jutuista. Tällä kertaa meijän uusista ruokakupeista. Ovat kuulema sävysävyyn puulieden kanssa. Ketä aidosti kiinnostaa?

Me käytiin tsekkaamassa ne kohukupit, mut meijän kiinnostus loppu heti. Kupit oli tyhjät! Karsee pettymys. Olis ny laittanu niihin vaikka lohta tai tytinää tai muuta superherkkua. Mut ei. Ei mekään viittitty niitä kuppeja enempää hehkutella, vaan lähettiin pihalle pelaan palloo.

  

36 kommenttia:

 1. HIENOT! Aivan ihanat, vaikka tajuun mä senkin, että tyhjät kupit ei teitä poitsuja niin hirveesti kiinnosta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjä kuppi, pöh! Me voidaan syädä vaikka lattialta, kuhan on herkundaaleja tarjolla.

   Poista
 2. Vai ei ollut kuppeihin tytinää tippunut? Sijaismamman mielestä oikein kauniit kupit, ei mitään moittimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pirahtanut ees tytinän kipenettä, ei. Teijän mammalla ja meijän äipällä on sitten vähän sama maku.

   Poista
 3. Kyllä se vaan niin on, että tärkeintä ruokakupissa on se sisältö. Ei ulkonäöllä ole mitään merkitystä, kun sitä ei voi syödä.

  Vain mäyräkoiran ulkonäöllä on merkitystä, kun se on niin hianoo, kun meitä ihaillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikka, juurikin noin, sisältö ratkaisee. Paitti siis mäyräkoirassa ulkonäkö. Sä oot, Olli-Polli, viksu ja vilmaattinen miäs.

   Poista
 4. Mahtavat kupit (varsinkin sitten, kun ne ovat asianmukaisesti täytetyt!)! Mun emäntä ihailee tuolla taustalla tuota teidän liettä! Mä vaan nään heti valveunia noista kupeista täynnä pehmeää, tuoksuvaa, maistuvaa mäyräkoiranherkkua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoiranherkkuja mekin ootellaan. Viäl ei oo näkyny, ku tavisnapuroita eli vaikka kupit on koreet, ei niitten sisältö oo yhtään sen kummosempaa ku taviskupeissa.

   Poista
 5. Mua kiinnostaa! Nuo kupit sopii puulieden lisäksi tuohon ruskeansävyiseen koirahaalariin hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäähän kuppien ja muiden tsydeemeiden sointua meihin, Tuulisiin Poikiin. ;)

   Poista
 6. Joo, ihan sama mimmonen kuppi, kunhan herkkuja riittää. Ihmiset on välillä niin outoja.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rymy-kuoma, ihmiset OVAT välillä outoja, mut onneks ne ovat myös mukavia ja rakastavat meitä yli kaiken. Eiköhän noihin uudiin kuppeihinkin herkundaaleja ilmesty. Elämme toivossa...

   Poista
 7. Hianot kupit, mut tosi raakaa pelii tollanen. Ei mitää kupis. Et niinku toiveikkaana rientää sulotassusin kupille ja EMPTY. Ei niin murun murua. Tosta hyvästä mä kyl menisin koppaan enkä tulis sieltä muuta kun juustopalalla.
  Jos alkaa kismittää tommonen, niin saatte kyl ihan tulla tänne mun kavereiks. Ku ootte nii komeita ja mainioi.
  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sen sanoit, Essi, raakaapeli ja EMPTY. Ei kiva! Mut kuule Essi Messinen, mehän noin nätti typykkä otetaan meille ihan millon vaan. Joks oot tulossa?

   Poista
  2. Emmä viälä, ku tota sapuskaa on meikän kupis ollu ja teil on kuvist päätellen toi raakapeli. Mut heti ku äipän peli rupee näyttään samanlaiselta nii tuun. Tai voi olla et mä en pääse livahtamaan, kun tol äipäl on nii hyvät refleksit vahtimisse. Mä ole kuulemma sen koko maailma, et ihan ottas ja kualis jos mul jottan tapahtuis. Iha lääpälläs se o teihi. Sem mää ole huamannu.

   Poista
  3. Joo, ei mekään haluta sun äipälles pahaa miältä, ku meijänkin äippä pitää meitä aarteinaan, niin me osataan myätäelää.

   Mut oikeen kiva, että äippäs ja sä tykkäätte meistä. Niin mekin teistä! Pusut!

   Poista
 8. Hei! Harrastaako teidän Äippä fengshuita? Tuon kiinalaisen sisustusopin mukaan huoneessa pitää olla jotain punaista. Ja meillä tuo punainen sisustuselementti on nimenomaan MUN ruokakuppi. Ja siinä on aivan liian harvoin herkkukanaa... :)

  terv. Elvis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis, pakko tunnustaa, että meijän äippä fengshuijaa, joo. Hän on silleen veikeellä tavalla vähän hurahtannu, millon mihinkin. Ny kyllä vaaditaan sun ja meijän punasiin kuppeihin kanaa. Huudetan yhdestä kuonosta: KANAA! SYÖKÄÄ KANAA! EIKU; TUOKAA KANAA!

   Poista
 9. Mikä kumma siinä on että kuppeja täytyy esitellä ilman ruoanmurentakaan. Ymmärrän hyvin ettei paljon kiinnosta tyhjää mainostaa ;) Näkeehän sen jo tuosta viimeisen kuvan ilmeestäkin, että myrtsinä ollaan. Mut jos niissä olis jotain sapuskaa, ihan mitä vaan, vaikka peuranpaistia, niin kyllähän ne jo heti alkais näyttään upeemmilta ;) Ei mut oikeesti, tosi nätit kupit.

  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky; Sisso, äläs muuta virka. Tyhjä kuppi, pyh ja pah. Sä luet mua ku avointa kirjaa. Arvaa vaan auttoko yhtään tua tuomitseva sivumulkasu? Ei kuule. Sulla on oikeen kiss... eiku koiran päivät peuranpaistin kera. Ei meil vaan. Tääl nälässä kitjotetaan tyhjien NÄTTIEN kuppien äärellä. ;)

   Poista
 10. Komiat on kupit, mutta eikö toi oo ny melkein huijausta tuoda ne mäyräkoiran eteen TYHJÄNÄ? Kyllä ton Tuiskun mulkaisu kuvassa kertoo kaiken, eikö. Pysykää vahvana pojat; TUOKAA KANAA!

  VastaaPoista
 11. Aikas makeet kupit on pojjaat kuulkaas :) Mut samaa mieltä, että olis ny samalta ostanu sieltä kaupasta jotain namei niihin täytteeks, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, jos raaski ostaa tyyrit kupit, niin siinä konkassa ei olis joku herkkumureke tuntunu enää missään. Äippä ei vaan ymmärrä...

   Poista
 12. Naiset on outoja, kun ne ei ymmärrä, että tyhjä ruokakuppi on pahempi kuin ei kuppia ollenkaan. Niille pitäisi antaa koiran aivot lainaksi vähäksi aikaa, niin eiköhän alkaisi ilmestyä täysiä kuppeja. Paras kuppi on täpötäysi kuppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras kuppi on täpötäysi kuppi!

   Toi pitäs kirjottaa miätelauseeks jokaisen koirahuushollin seinälle. Kiitti, Aatu!

   Poista
 13. Kävin tuolla pihan puolella jo kommentoimassa että ihanat ovat. Mutta Nelli on samaa mieltä: tyhjissä ruokakupeissa ei ole mitään kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Nellin kanssa, pitää olla kupeissa muutakin ku koree ulkonäkö. ;)

   Poista
 14. Pipukka:
  Niih, kyllä mä ymmärrän Teidän harmistuksen... Kupit olisi pitänyt vihkiä käyttöön, täyttämällä ne herkuilla...
  Mutta Poijjaat hiukka rispectiä Teidän äippäänne kohtaan. Hän on rakkaudella ajatellut Teitä ja valinnut Teille aivan ihanat kupit. Eiks niissä ole selvä koiramerkki kyljessä, vai oikeinko mäykkäkuva? Näkevätpä vieraatkin heti kenen astiasto on kyseessä. Koitetaan vaan jaksaa kaikki äippiemme spenspiraatiot. Hauskoja palloiluhetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupeissa on luun kuvat kyljissä. Mutta missä on oikeet luut? Ei näy, ei kuulu. Onneks noissa on luun kuvat kyljissä, meijän iskä vois muuten syyä niistä vahingossa vaikka aamumuronsa. Kih hih. Palloillaan!

   Poista
 15. Komeet on kupit, ihan joulunpunaiset:) Ehdottomasti niissä pitäs olla jotain herkkuakin! Kuka sitä tyhjiä kuppeja jaksaa edes katella.....
  Mukavia pelejä;
  Tiitulla on vaikeeta, kun on semmonen juoksuaika:( Koko ajan pitäs olla menossa ulos, oikein pitää silleen "hinkua".
  Lämmintä lokakuun jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on ok, mutta sisältö puuttu, se ei oo ok.

   Juoksuaika! No, nythän Tiitu vois sitten juosta meillekin. ;)

   Poista
 16. Ihan rakkauden väri noissa kupeissa! Ehkä te elätte ihan vaan rakkaudella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei eletä, kyllä pitää olla pöytä pöydässä eiku kupeissa kanssa. :)

   Poista
 17. Hienot kupit! Mutta pettymys oli varmasti suuri, kun ne olikin tyhjät. Olipas äippä ajattelematon... Värikylläistä lokakuun jatkoa! Ja voi kun tuo Pyry-pappa oli hieno, harmaantunut vanha herra. Muistuttaa harmaudessaan meidän Pimua.

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä, Pimun ja Typyn emäntä, ymmärrät koiran sialunelämää. Tyhjät kupit! Justiinsa, ihan pöljää.

   Meijän äippä aina huakailee Pyry-pappaa, kun hän katselee kuvia teijän Pimusta. Jotain samaa on... hianostonutta.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!