maanantai 8. lokakuuta 2012

Herkkuhetki

Me saahaan joka päivä jotain herkundaaleja. Semmosia, joita joutuu nakertaan, jälttäämään ja pupertaan. Tekee hyvää hampaille ja miälelle kanssa. Me saahaan aina kumpanenkin samanlaiset, ettei tarttis kadehtia. Kadehditaan (mistä näitä deekirjaimia oikein tulee) kumminkin.

Lisäks äippä kätkee naminapuroita talouspaperirullan hylsyyn tai pahvirasioihin ja me rytyytetään ne paffiloodat siekaleiks ja silpuks. Äippä siivoo. Sitten semmonen kinkunkätkemisleikki, ei siis koko kinkkua vaan palasia, on kans parhautta. Siinä joutuu käyttämään hajuaistiansa, että kaikki kinkkukipenet löytyvät. Aina kyllä löytyvät.

Maukasta ja herkullista viikkoa kaikille!25 kommenttia:

 1. Kyllä te olette aika söpöläisiä, niin samanlaisia ja kuitenkin erinäköisiä. Melkein voi rapsuttaa tuosta kuvasta teitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä noi meidän porukatkin sanoo, että ollaan samanlailla erilaisia tai erilaisia samallalailla. :)

   Poista
 2. Samoja puuhia harrastetaan meillä, Sofi on kyllä noissa ettinnöissä huomattavasti parempi kun Mila, joka enemminkin seuraa Sofin perässä ja katsastaa samat piilot kun Sofi on jo katsonut :) Söpöjä kuvia miehistä tässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, noin meilläkin. Mä etsin nenälläni ja Tuisku silmillään. Arvaat varmaan, että kuka löytää eniten. Kih hih. Terkut Milalle ja Sofille!

   Poista
 3. Meillä harrastetaan kanssa jemmaleikkejä, Nelli tykkää kovasti. Kun kaikki herkut on löydetty, kaikki paikat tutkitaan vielä uudestaan - josko vielä jostain löytyisi jotain syötävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemmaleikit on parhatta. Siinä aivot raksuttaa ja saa lisäks mahantäytettä. Mekin varmistetaan kuten teillä, eihän sitä koskaan voi tietää...

   Poista
 4. Kappas, kun teillä on ihan samanlaiset huvit kuin meidän koiratytöillä. Muskakissa tosin tukkii mukaan siihen etsimisleikkiin ja se saa koiriin entistä enemmän vauhtia: kananpalat tarttee löytää äkkiä, ennenkuin kissa vie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta me saadankin uusi lentävä lause: Syä ruakas, ennen ku kissa viä. ;D

   Poista
 5. Siis mitä ihmeen herkkua tuo on, mitä kuvissa syötte? Mulle tuli heti vesi kielelle!
  Ja mulla ois teille yks lentävä lause lisää: Syö ruokas, ettei Mirkku vie!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli jotain superhyviä rouskistikkuja. Että me tykättiin ja ny ei äippä muista mistä hän ne osti. Saa kyllä mennä kiärtään kaikki lemmikkikaupat, että löytää ja ostaa noita säkillisen.

   Ei paha, ei paha, toi Syä ruakas, ettei Mirkku vie!

   Poista
 6. Ja jos ei ala kuulua rouskistikkuja, niin pienet mastiaiset äipän kengistä laittaa yrittmään lujemmin. Maukasta ja herkullista alkavaa viikkoa myös teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö kuule, Harry, me rouskuteltas tosi mialuusti kenkiä, töppösiä ja kumisaappaitakin, mut ku ei saada. Ei. Huutaa äippä. Ei. Huuta iskä. Haljuu väkee. Rouskutellaan!

   Poista
 7. Oikeeta peliä. Herkkuja pitää aina olla!:) Mäkin saan joka päivä kaikenlaista hyvää. Nakit ja juustot on joka päiväisiä, sit vaihtelevasti kaikkee muuta. Eilen ja tänään oon syönyt keitettyä possun sydäntä. Ai, että on hyvää! Ja jääkaapissa odottelee jauhelihaa ihan mua varten. Sitä laitetaan sit raakana mun ruoan joukkoon.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posuun sydäntä ei olla saatu koskaan. Joskus saatin keitettyä kieltä, mutta sitäkin vaan temppupalkintoina. Pyh. Sulla menee paremmin. Jauhislihaa on herkkua. Ai, sä saat JOKA päivä nakkeja. Voi sua onnekasta!

   Poista
  2. Kielikin on yhtä hyvää kuin sydän. Sillon saan noita herkkuja, jos löytyy kaupasta puoleen hintaan.:) Juup, nakit on semmonen saavutettu etu (Remu-iskä sen aikoinaan sai kehitettyä), mistä mä en luovu. Vähintään kaks nakkia pitää joka päivä saada. Toinen on aamunakki heti ko herätään, ja toinen on sit nukkumaan mennessä. Mä istun ja odotan niin kauan et se nakki tulee, ennen ei tuu uni. Joskus mä saan ylimääräsiäkin nakkeja päivällä. Ne on kyl niitä pieniä prinssinnakkeja, mut hyvä et edes niitä.;)

   Poista
 8. Se on sitten arkikin juhlaa teillä :) Kerron salaisuuden, meidän kissat herkuttelee kuivatuilla broilerinpaloilla. Me on nimetty ne maumauksi, vaikka pussissa lukee vähän muuta, enemmän teikäläisen juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne broileripalat ovatkin SUPERherkkua. Kyl kissat ja koirat tiätää! Nau tai Hau, samapa tuo, kuhan on hyvää. :)

   Poista
 9. Salapoliiseilla on myös tarkat nenät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, me ollaan tarkka vainuisia, salapoliisien tarttee nääs olla.

   t. Tyrsky ja Muisku

   Poista
 10. Meil kans piilotellaan namupaloja vessapaperirullan(ei niihin hajoaviin)hylsyihin ja pahvilaatikoihin.
  Herkkuja kuten possunkorvia ja puruluita tarjoillaan myös,mut Luna on niiiin ahne.
  Se syö ensin omansa ja kun mä oon vähän hitaampi rouskuttelija,se tulee ja nappaa ovelasti multa namuset pois.Luna vaanii mun vierellä ja jos multa huomio kiinnittyy hetkes muualle,heti pihistää herkut.Onneks mamma kyttää Lunaa ja pitää mun puolia.
  -Lilla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Meillä on nähtävissä tota samaa peliä eli luunsieppausta. Tuisku on samanlainen röyhkimys kuin Luna. Tuisku viä pallonkin mun suustani. Oonks mä vähän vässykkä? Omasta mielestäni mä oon kohtelias. Kyl meilläkin äippä hoitaa erotuomarin virkaa.

   Poista
 11. Mää en oo päässy leikkii salapoliisia enkä syömään luukkeja, kun iski mahatauti. Muuten kyl meilläkin harrastetaan molempia. Tosin nytkun ei oo kilpailua enää siitä, kuka löytää eniten nameja, niin mä saatan pitää vähän taukoa välillä, ja ottaa vaikka pikku tupsluurit, ennenku etin loput piilot. Tää on tämmöstä tää vanhapojan elo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kuitenkaan kuulosta ihan pahalta toi vanhanpojan elämä, noin me nuoretpojatkin tehään, paittei me malteta ottaa tupsluureja KESKEN namietsinnän. Joks sun mahatautis on tervehtynny? Toivottavasti.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!