maanantai 15. lokakuuta 2012

Koirakirjanen...

Meillä on kompaktin kokosia koppia. Just sovitaan niihin, tai ainaskin ku mennään vähän limittäin. Puh ja huh, olipa eilen jäntevä päivä. Juostiin vuoroon pallon ja vuoroon lehtien, siis puun lehtien, perässä pitkin pihaa. Illalla yllätti uni.


Nyt kun äippä vouhottaa ja tohkaa sen kirjansa kanssa, niin me annettiin hänelle idea. Kirjoittaisi meistä tai Pyry-papasta tai meistä kaikista. Siihen äippä totes, että semmonen kirjanen on ollu työn alla jo vuoden. Mitäh!!! Vuoden. Eikä ole meille mitään kertonut.

Sitten me reenattiin, että minkä näkösiä me oltas kirjan sivuilla. Vähän uninen toi kuva kyl on, mutta melko lutunen. Vai?

Oikein lutusta viikkoa teille kaikille!

27 kommenttia:

 1. Muistakaa pyytää äipältä provikat kirjan tuotosta ja hankkia teille sillä rahalla ruokaa, varsinkin lihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin, pannaan provikat taskuun eiku massuun!

   Poista
 2. Tuo oli kyllä sijaismamman mielestä pikkuisen ylisöpöä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, vai pikkasen ylisöpöä. Ja teillähän ei yhtään söpöstellä... ;D

   Poista
 3. Teistä varmasti saakin aikaan hauskan kirjan ja tuollaiset lutuset kuvat on sitten pakollisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvakirja siitä olis tulossa, mutta tulee vissiin liian tyyriiks. Mut voihan näitä meijän juttuja jakaa tääl blgissakin.

   Poista
 4. Kyllä te sovitte oikein hyvin kirjan sivuille. Ootte oikein lutusii tuossa kuvassa, mut jottei kirjast tuu kauheen väsyttävä (tuon kuvan perusteella), niin vastaavasti siinä pitää olla teen akiliito- ja muita aktiivikuvia. Juu. Mul riittää kyl ihan kuvakirjaki teistä, mut hianoo olis kyl lukee teen seikkailujaki. T: Elli Elviira Eloveena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaita kuvia ja täräköitä tarinoita, sopivassa suhteessa. Sulla oli taas niin kiva satu blogissas, että sunhans itä pitäs kirja tehä. Ostettas!

   Poista
  2. Kiitos satukehuista, mutta ei parista - kolmesta lyhyestä pätkästä vielä kirjaksi oo, ja sihteeriltä tais nyt kyllä satusuoni ehtyä ;) No vois siihen tiätty pistää paljon kuvii...hmmm.

   Poista
 5. Lutusia ootte, mutta tiedättekö ihan varmasti mistä T. alkaa ja mihin M loppuu. Eikä passaa Tuiskun enää paljon kasvaa, muuten ette tähän pesään kohta sovi.
  Ai niinku tekijänpalkkioita? Saako niitä blogeistakin? Otan omani nakkeina, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tuisku on jo saman korkunen ku mä, mut pätkempi. Tosta ku se viäl kasvaa, niin kaniinista ei tule kääpiöö vaan suoraan taviskokonen mäyriäinen. Kjeh hehheli.

   Nakkeja!

   Poista
 6. Niin ootte lutusia <3.
  Ja tuossa kuvassa olette sellaisessa mykkyrässä siinä kopassa,että näyttää noi ääriviivat ihan sydämeltä.Teil on isosti rakkautta ;D
  -Lilla&Luna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ♥ vähän kaikkee. Varsinkin me ♥ syömistä, leikkimistä ja nukkumista. Ja sitten me ♥ teitä, ihan kaikkia.

   Poista
 7. Voi teitä lutusia. Ihan niinkuin Aatu Hauva sanoi, niin eipä oikein tiiä, mistä toinen alkaa ja toinen loppuu. Nyt ei Tuiskun passaa kasvaa enää yhtään. Muuten ette mahdu samaan "sisaruspetiin". Terppa teille lutuset, mami oottelee teiän äipän kirjaa. Terveisii Ossi-mossikka ja M-L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi-mossikka ja M-L, me ollaan onneks notkeita, niin mahutaan piäneen alaan kiäpille. Tää sis.. veljespeti alkaa kyl olla ääriään myäten täynnä, ku me siihen asetutaan.

   Poista
 8. Loistava idea, me jäädään oottamaan, että päästään lukemaan!
  Muutamakin ihminen on muuten sanonut, että musta olis kirjan aiheeksi. Tiiä häntä, mutta teistä ainakin tulee superhyvä kirja! Me hankitaan se sit heti (eiks juu, emäntä?) ja luetaan aina iltasaduks. Niin että sanokaa teidän äipälle, ettei tee siitä mitään rilleriä. Tai muutakaan semmosta pelottavaa, jooko pojat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta vasta tuliskin kauniin veikee kirja. Teet emäntäs kanssa omaksutanteen. Me kyl ostetaan se, heti.

   Ei meijän kirjasta tuu rilleriä. Saatetaan me kyl siäl reenata ja syädä rillimakkaraa ja ottaa rinkoo, mut silleen sopivasti. Ei pelottavia juttuja, ei. Ei meijän äipän novelleissakaan oo pelottavia kohtauksia. Niissä ei roisku veri, eikä oo seksiäkään. Vaikkei me kyl tiietä, mitä toi viime mainittu ees on.

   Poista
 9. Oottepa siinä tosiaan hienossa Nakkisolmussa, heh heh. Olisitte kyllä mahottoman komia dekkaripari, kyllä sellasta kelpais lukea - ja ennenkaikkea kattoa! :-) t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei olla sentään Nakit Sopassa, kih. Tyrsky ja Muisku Salapoliiseina. Juh!

   Poista
 10. Tämä mamma oli edellisesti kirjasta niin innoissaan, että unohti onnitella! Onnea siis kirjasta kirjailijalle!

  Tästä toisesta kirjasta tulee varmasti niin jymymenestys, että ilmoittaudumme odottavien jonoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän äippä kiittää ja hyrisee tyytyväisyydestä.

   Hih, mepä tehdään niin, että kustannetaan tää(kin) kirja itte, niin ei tarvii panna sille korkeeta hintaa. Ja tiätysti laatu on hintaa korkeempi. ;)

   Poista
 11. Aika luttanoita ootte.:) Vai suoltaa teen äippä kirjoja ihan solkenaan. No, teistähän taatusti juttua riittää ja hyviä kuvia.:) Emo teetti joskus seinäkalentereja meen kuvista. Hm, missäs on mun palkkiot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäkalenteri omilla kuvilla olis kyllä pähee. Tää meijän kirja on vasta miätinnässä. Koulunkäynti viä liikaa äipän vapaa aikaa. :)

   Eks sä saanu mitään tekijänpalkkioita! Suuri vääryys. Heti jääkappille vaatiin nakkipalkkaa.

   Poista
 12. Voi että, ootte söpöjä! Kyllä teitiä olis mukava katsella ja lueskella kirjan verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kai semmonen kirja sitten täytyy ryhtyy puuhastelemaan. ;D

   Poista
 13. Kauhhia ku mää enste luulin tost kuvast et sul on kääntyny pää ympärs 180 astet. Mut onnex mää huamasi et siäl o toinenki makkara. Huh.
  Meiä äitil on samasuuntassi ajatuksi meist kolmen koplast. emmää tiärä onk se mittä viäl toteuttamas, mut mul on muute semmone vahva olo, et se hömelö O*nni onki semmose opukse tähti. Eix ol petturuut jo semmone.
  Kyl mää ostasi teiä kirja kun ootte niin komioi ja hauskassi poikki.
  Et terkui vaa sinne ja mulleki sit semmone nimikirjotuksil varustettu versio.
  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, mähän olisin ku pöllö, jos pää menis ympäri. Turhaa onneks säikyit. Täs on vaan tommonen nakkikeko.

   Petturuutta, totta turiset. Täytyyhän sunkin päästä kirjaan tähdeksi loistamaan!!! Paahan äippäs kirjottaan ja tuumasta toimeen. Ostetaan heti.

   Meil viäl jaakaillaan sen kirjan kanssa, pitää selvittä paljonko semmosen kuvallisen opuksen omakustannehinta tulee. Me ku haluttas siitä edullinen, ettei jäis ostamatta hinnan vuoksi, jos muuten kiinnostais.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!