perjantai 2. marraskuuta 2012

Halloveeni ja palloleikkejä

Yks urheilulaji on meijän mielestä yli muiden. Pallonpeluu. Meillä on kuus sinistä palloo ja yks pinkki, ku siniset loppuivat kaupasta. Nää pallot vinkuu, paitti yksi ei enää vinkuile. Me vähän muatoiltiin sitä uusiks. Ei olis kyllä kantsunnu, koska just se vinkuvonku on pallon paras ominaisuus.

Meijän kotiväki, myös Tampereen tätsä luetaan kotiväeksi, heittelee meille palloo puskiin ja piiloihin. Just ihan parhautta on se ettiminen ja löytämisen riamu. Meil on garsee kisa aina käynnissä, että kumpi löytää pallon ekaks. Tällä hetkellä on viis palloo löytämättä, joten tänään tarvii meijän talouden paras vihikoira panna asialle. Äippä ettii ja löytää.

 

 

 

Sitten on joku Halloveeni. Me ei siitä tiietä mitään,
mutta kivaa semmosta kekkä sitä sitten viettääkin.38 kommenttia:

 1. Hauskat leikit ja mukavaa kun on kaksi niin saatte kilpailla kumpi kerkee ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin. Hirmeetä kilpalaukkaa pallon perään. Lystiä piisaa. Kotiväkeekin aina naurattaa.

   Poista
 2. Vai tarvitaan teillä vihikoiraa aina välillä? Vihikissakin voisi hoitaa homman kröhm! Luulenpa että se on niin että Halloweeninä täytyy ja saa keppostella. Te pojat varmaan hoidatte homman;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil tarvitaan vihiäippää. ;D Tuu ihmeessä meille vihikissaks. Olis päheetä. Keppostellaan oikein urakalla.

   Poista
 3. Moro, pojat!:) Se halloveeni tietää karkkia ja kepposia. Mitähän kepposia sitä kehittelis...;)

  Pallottelu on maailman parasta!:D Mut nyt mä en enää saa mahdottomasti riekkuu pallon perässä. Arvelevat, et mullakin on alkanut nivelvaivat, kun reilun viikon oon joutunut toista takatassua ontumaan ja kevittämään aina välillä, varsinkin ylös noustessa. Ei oo vanhaks tulemista.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Rymy! Kepposet tulevat ja menevät, mut yks on varmaa, ei päivää ilman kepposta. Kjeh kjeh.

   Vitsit, onks sulla jalka kipee! Joku nivelrikko sit vissiin? Paljonks sulla sitä ikää nyt olikaan? Köppäsehän varovaisesti, mutta säännöllisesti.

   Poista
 4. Eli mää se täällä emon tunnuksien kans töppään.:)

  VastaaPoista
 5. Mää täytän reilun viikon päästä yhdeksän. Iskällehän se nivelrikko ehti tulla toiseen takatassuun, ja mun oireet on ihan samanlaiset. Ei se onneks mun menoo silti vielä haittaa. Kyllä mä vielä lujaa pingon, mut makuulta lähtiessä alkuun aristelee. Juu, pitää liikkua. Vaikka vähän pienempiä lenkkejä kerrallaan, mut sit vaan useemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin. Eiks nivelrikkoon voi syödä jotain lääkitystä? Ainaskin meijän äipän rikkoon on troppeja. Mut nivelrikko tulee vissiin meille kaikille, kun tarpeeks kauan eletään. Köpöttele tosiaan aluks varovasti ja verryttele luut ja lihakset juoksukuntoon.

   Poista
 6. "Paras vihikoira" ja "Äippä ettii ja löytää" aiheutti mahtavan naurun. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Äippä löysi jo kolme palloo. On hän kyllä maailman paras vihikoira. :D

   Poista
 7. Just oikeet haamusilmät teillä tähän mörköjuhlaan! Kaikki varmaan pelkäsivät teitä ihan simona, niin että karkit ja namit tippuivat ihan itsestään teidän söpösuihinne:)
  Pallot peliin, KYLLÄ! Minä tykkään eniten jalkapallosta, jos joku viitsii potkia minulle torjuttavia. Ja tietysti namitetusta puuhapallosta. Pikkuveljen nimi on Ball Boy. Nähtäväksi jää, tarkoittaako sen pallonnoutajaa vai pallovarasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskä otti ton kuvan, kun roikuttiin yhtenä aamuna äipän sängyn reunalla ja vaadittiin häntä palve... leikkimään meidän kanssa. Hu-huu.

   Ton sun pikkuveljen nimi on enne. Varmasti se tykkää palloista. Sitten kirmaatte pallon perässä ihan sutena. Hui. Siis koirina.

   Poista
 8. Hei pojat, jos tuun teille kylään, saanko leikkiä sillä pinkillä pallolla?
  Mun omat pallot ei enää vingu, kun joku on syöny niistä sen vinguttimen. En tiiä, mitä iloo vinkumattomista on. En tykkää. Mut uudet vinkuvat on hauskoja!
  Varokaahan, ettei Musti tee teille tepposia sen halloveenin varjolla!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAAT! Jos sä tuut meille kylään, niin sä SAAT leikkiä meijän kaikilla leluilla ja me ihailtas ja palvottas SUA. Meil on 6 vinkuvaa palloa ja se yks mykkä, joten tuu äkkiä vinkuileen meijän kaa.

   Täytyy valpastella ettei Musti pääse yllättään. ;)

   Poista
 9. pallopojat puskassa, heh he... -myrtti-kolli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PP eli Pallopojat Puskassa. Voi sua Myrtti-kolli ku oot aina niin veikeenä.

   Poista
 10. Meillä koirat tykkäää kun heittää pallon maahan ja kun se pompahtaaa ilmaan, niin koirat pomppaa perässä ottamaan kiinni :D
  Tosi söpöjä kuvia taas vaihteeksi pojista, kun korvat hulmuten juoksevat palloja hakemaan ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mäkin oon oppinu siappaan pallon pompusta. Hiano tunne ku saa kopin. Mä kuljen sillon rinta rottingilla ja henkiset henkselit paukkuen.

   Eiks meijän korvat näytäkin välillä ihan puffelin sarvilta?

   Poista
 11. Hitsi, miten hyvännäköstä menoa teillä taasen siellä!

  Meidän edesmennyt Ines-westie oli myös todellinen pallojen rakastaja. Niitä palloja kului ja hukkui aikamoinen määrä, voin kertoa! ;D

  Bäheetä halloveeniä teitin koko poppoolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot on kyl melkosta kulutustavaraa. Nykkin niitä on viäl puolet kateissa, vaik äippä löysinkin jo 3.

   Bäheetä halloveeniä!

   Poista
 12. Pallopelit on just ihan parhaita! Paitsi jos nyt sattuu olemaan laiskanpulksea keski-ikäinen kotikissa, silloin päikkärit vievät voiton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee kyl on arvottaa kahden hyvän harrasteen välillä: päikkärit vai pallopelit. Mut sopivasti kumpastakin.

   Äippä oli ostanu tonttulakin, semmosen vauvoille tarkotetun. Me pahaa pelätään, että jompi kumpi meistä pojista joutuu vetäseen sen piipan päähänsä. Huoks.

   Poista
  2. Voi pojat! Minä taidan valitettavasti olla vähän äipän puolella tässä asiassa ja tasapuolisuuden vuoksi, Helmi tassuttaa teille!

   Poista
 13. Kylläpä teillä on hauskat leikit. taisi olla oikea onnenpotku, että Myrskylle tuli Tuisku kaveriksi. Aatteles, Myrsky, jos joutuisit pelkästään sen "vihikoiran" kanssa leikkimään, kyllä Tuisku on paras mahdollinen kaveri sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kyllä näin justiinsa on. Tuisku on paras leikkikaveri ja veikka. Ei toi meijän "vihikoira" jaksa juosta samalviisiin ku Tuisku ja painia ja kaikkee.

   Poista
 14. Tekin taidatte olla aikamoisia "pallohulluja" niin kuin meidän Vanillakin! :)

  VastaaPoista
 15. Onni on oma Vihiäippä;) Hurjan pelottava teidän tänkertanen kuva.

  VastaaPoista
 16. On se hianoo pojat, että oman liikunnan lisäksi pidätte sit äiteenne kans reippaana ja vetreänä, kun tarjootte pallon ettintää hänellekin. Annakkos sää Myrsky Tuiskun ollenkaan löytää palloa, vai pidätkö veikan enempi siinä sivussa tukijoukoissa oppimassa? Ootte kyllä jo niin samankokosia että tuntematon ei ehkä enää arvais kumpi teistä on isoveli ja kumpi pikkuveli. Hyvää Pyhäinpäivää koko porukalle, toivottaa Mauri-setä ja emäntänsä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, kyä näin, on että äippää pitää yrittää notkistaa ja pitää pirteenä. Palloonpeluu on just siihen onnen omiaan. Kaikki hyätyy.

   Toi Tuisku on nykysteen jo tosi taitava pallonnoutaja. Mä alan ollaa usein hopeesijalla. Onneks toi Tuisku on viäl lyhyempi ku mä, mut me aletaan olla yhtä korkeita. Tuiskusta tulee vissiin mediummäyräkoira kuten Pyry-papasta.

   Hyvää Pyhäinpävää teijänkin poppollee!

   Poista
 17. Pipukka: Hei Pojat!

  Kih, kih, Kyllä piti tarkkaan katsoa, oliko kuvassa oikea Buffeli sarvineen.

  Muutes...käytiin tänään äipsän kanssa katsomassa jostakin tubs... tuubista Myrskyn ja Tuiskun sohvalla video pitkästä aikaa. Kannattaa katsoa taas uudelleen ja verrata kuinka Poika on kasvanut. Voisko näin pian vietettävien puolivuotis-synttäreitten kunniaksi pyytää että saisko pikku videopätkän pojista, mikä on kokoero ja vieläkö Tuiskulla on pentuääni?

  Tuisku, kun olet vielä niin nuari, niin kerron että synttäreitä kuuluu juhlia. Silloin päivänsankari saa lahjoja, lellittelyä ja nameja.
  Myrsy, 12.päivä sun pitää ”antaa” Tuiskun voittaa pallonpeluussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan hopsan, Pippi!

   Tänään melkein päästiin videolle, mut huomenna yritetään uudestaan. Tuiskulla on niin hassu jahtiääni, kun se rynniin pallon perään. Semmonen kimee. Pukataan videoo täs lähiaikoina. Täytyyhän sitä totella, kun kaunis Koira Neiti pyytää. Juu.

   Puolvuotissynttärit, pitää vissiin järjestää. Tuukko juhliin?

   Poista
  2. Pippi:
   ”Kaunis koiraneiti” … punastun ja häkellyn, ei kukaan oo ikinä mua näin kehunnut.
   Kiitos kutsusta, arvatkaa vaan olinko onnessani ja liitokoiran nopeudella tulossa viettämään synttärijuhlia, niin ja olisitte saaneet opettaa mullekin pallonpeluuta... mut äipsä (ilonpilaaja) sanoi etten voi mennä, koska välimatka on niiiiiin pitkä, epistä.

   Poista
  3. Miks me ei oikeesti osattas liitää. Sillon olis taivaankansi sakeenaan koiria, jotka matkustelis toistensa luokse. Kih hih. Välimatka on tosiaan pitkä, liian pitkä. Mut pidetään yhteyttä näin blogisti. Kirjottamisiin, Kaunis Neiti!

   Poista
 18. Täti kävi eilen näyttämässä Tuulisille pojille vähän pallopelin malleja! Ei huku pallo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun pallopeliratas suistais meidät varmaan raiteiltamme. Me pyörittäs ku hyrrät. Hih.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!