lauantai 24. marraskuuta 2012

Töpselinokka

Meillä odotetaan auringonpaistetta kuin kuuta nousevaa. Ai miksi? On liikkunut huhuja joulukorttikuvauksista, joihin Helmi-kissa on toiminut muusana. Joku videokin pitäs tilanteesta ottaa. Kuulostaa kyllä arveluttavalta touhulta.

Ai miksi? Vaik moni kehuu meijän äippää näppäräks näppäilijäks, mutta mä oon ihan eri miältä. Kattokaa vaikka:

 

Vaik joulu on tulossa, niin tarviiks koiran näyttää töpselinokalta? Mä kysyn vaan. 
Ja onks ihan pakko häikii salamavalolla. Siis esiinnynkö mä näissä kuvissa edukseni? Mitä? Täh?

 

Tuleeks näissä kuvissa mun eloisa luonteeni esille? Tuskin. 
Vika on kuvaajassa, ei mallissa, jos kuva ei onnistu, hokee äippä aina kuvatessaan.  Joten...


26 kommenttia:

 1. Kuule, Tuisku, ykskään noista kuvista ei oo epäonnistunu. Kaikissa kuvissa sä näyt hyvin, ne ei oo ns. tärähtäneitä kuvia, vaan tarkennukset on ihan kohdallaan. Mä oon sitä mieltä, et' komiasta koirasta nyt vaan ei saa huonoja kuvia.

  Noissakin kuvissa on sun eri ilmeitäs. Kato nyt tota sun "töpselinokka"-kuvas, huamaaksää lainkaan, et' sul on siinä sellainen veikeä hymy päällä. Ja toi ylätoka kuva sitten, siinä sää naurat niin, että simmut menee sikkuralle, tai vaihtoehtoisesti sulle on syötetty sitruunaa ja oot naama mutrussa ;) Ja eka alakuvassa sä kuuntelet tarkasti, mitä mamma sanoo. Ja tossa vikassa kuvassa sä oot hiukan tylsistynyt valakuvamallina oloon.

  Kato ny, noin mä pystyin heti määrittelemään, mitä kuvissa tapahtuu ;) Mainio kuvaaja toi teen äippä!

  VastaaPoista
 2. Laajakulmalla ja salamalla voi joskus saada ihmeitä aikaan, mutta ei sentään mäykkkyä joulupossuksi (joulukorttikuvaus?), vaikka yritys olisikin hyvä tai jopa erittäin hyvä. Tuumailee Aatua tuuraava Jiri, kun Aatu lähti laivaristeilylle ja näytelmiin Viroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Jiri ja tervetuloo blogistaniaan! Me pidetään Aatulle tassuaja.

   Laajakulmalla saadaan näköjään mun sirosta kuanosta ihan porsaan kärsämys. En tykkää!

   Poista
 3. Varsin ilmeikkäitä kuvia! Tuo Ellielin selitys tuosta tylsistyneestä valokuvamallista osui ja upposi :) Siltä se juuri tosissaan näyttää! Helmi on kuvauksensa hoitanut ja teillekin saattaa kortti tupsahtaa laatikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahaanko me Helmin joulupostikortti!!! Ny kannattaa joulua ootella.

   Poista
 4. Äläs nyt, hienoja kuvia (Ellieli selitti kaikki kuvat tosi hyvin).

  Harmaata on ollut niin pitkään että tässä on melkein unohdettu miltä se aurinko näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellielin selitykset on kyllä hauskat. Harmaata on täälläkin, Rinko on unohtannu meijät kaikki. Rinkoo, tuu takasiin!

   Poista
 5. Hehe, meilläkin on noita snorkkelinenäkuvia ja ovat ihan huippuja! :D Joistakin otoksista on jopa vaikeaa tunnistaa rotua kun olen näpsinyt ne niin tajuttoman väärästä kuvakulmasta, että meinaan itsekin tikahtua naruun kun katselen niitä :) Mutta, blogissahan niitä on hauskaa julkaista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, varmalla ihan tahalleen napsitte noita snorkkelinenäkuvia. Ihan omaks iloksenne. Onks reilukerhoo sitten julkasta niitä tääl blogis? Me vaan kysytään. :D

   Poista
 6. Mustakin otetaan tuollaisia kuvia, varsinkin kun oon nukkumassa. Äippä häärää lähellä ja ottaa nokkavia otoksia. Arvatkaapa vaan, haluaako se itse olla kuvissa nokillaan? Ei se halua olla kuvissa ollenkaan, kun sillä on kertymiä. Mulla ei ole, vaikka oon ollut lihotuskuurilla monta kuukautta. Tää on ihan hyvä homma, saan paljon ruokaa ilman mitään näkyvää tulosta eli ruoan määrää ei vähennetä. Olen sopeutuvainen eläin ja sopeudun kaikkiin ruoka-annoksiin.

  Mää oon muuten vähän paremmassa kunnossa, mutta tän selkäkivun vuoksi en pääse lenkkeilemään. Ei se haittaa, kun meillä sataa vettä. Aina ja jatkuvasti. Missäs se talvi luuraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokkavat otokoset sais laillakiältää. Meijän äipillä ei oo mitään rotia. Tommosia ne äipät lisäks on, kertymiens takia eivät kuviinkaan haluu tällääntyä. Outoo sakkia. Outo rotu: äipät.

   Voi Ollikka, me niin sydämemme pohjasta toivotaan sulle tervehtymistä. Syä nyt ja nauti kaikista herkuista. Ei oo talvee täälkään näkyny. On vaan jatkuvaa sateensuhrua ja harmaata.

   Poista
 7. Meijänkin äippä syyllistyy tosi usein noihin töpselinokka kuviin ! Voiko se olla niin vaikeaa ottaa kunnon kuvia ? Kysytään vaan.

  Tosiaan, välillä on vaan niin ylitsepääsemättömän (olipas vaikea sana :D)vaikeaa saada kunnon kuvia. Toivottavasti saadaan tänä vuonna kunnon joulukortti kuva otettua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameraan pitäs saada semmonen töpselinokkasuodatus, että aina tulis vaan kuvattavalle siroja kuonoja ja komeita ja kauniita.

   Kuvasilmoja ja onnistumisia teijän poppollee!

   Poista
 8. 1. Äippä, anna mulle muisku...
  2. Suljen silmät, odotan...
  3. Höh, eks antanutkaan?
  4. Ai jaa, kamera oli välissä.

  Pipukka:
  Mitä se sun äippäs horisee? Mukamas huonoja kuvia, PÖH, sanon minä.
  Onnistuneita otoksia Teillä on ollut aina ja niin komeat kuvattavat.
  Mä ainaski hyrisisin onnesta jos tollainen töpselinokka tuhisis mun korvaan.
  Halit ja pusut Tuiskulle ja Myrskylle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, hyvät replat. Mä kyl muiskuttelen äipän kanssa tosi paljon. Se on kivaa. Meistä molemmista. Suosittelen.

   Mä kyl tuhisisin sun korvaas nättejä juttuja ja pusuja muiskauttelisin päälle. Myrksy lähettää sulle rakkaita terveisiä ja pusut.

   Poista
 9. Joulu ja jouluporsaat kuuluvat yhteen. Mutta tehän olette mäyräkoiria, hmm... Mutta ainaskin valoa riittää noissa kuvissa, siinä ei ole menty metsään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpahan ees jossain valoa. Paitti oon mä kyllä ittekin melko valovoimanen.

   Poista
 10. Hei pikku possulaiset!<3 Muakin aina välillä sanotaan pieneks possuks. Yleensä se liittyy mun ruokailutapoihini. Otan sen kohteliaisuutena. Otan myös possuista mallia sekä syömisessä että köllöttelemisessä!:)

  VastaaPoista
 11. Töpselinokka, buahahhhahaa! ;D

  Sä Tuiskulainen nyt oot vaan niin söpis, että eihän susta huonoa kuvaa saa, vaiks oikein yrittäis. Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei saa vai? Hianoo. Helpotti. Ja että oon viäl söpis. Superhianoo.

   Poista
 12. Oikeen oot söötti töpselikuono. Mun piti kattoo kuvat useampaan kertaan, että olin varma, että Tuiskuhan se siinä vaan, eikä Myrskyä missään. Ellin kuvaus oli täysin tyhjentävä:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky oli koisaamassa ja mä hipsuttelin äipän kannoilla. Salamavalo on raaka, mut ku rinko ei paista, niin kaikki kuvat jäis vallan ottamatta. Ellillä ja Pipukalla oli kivat tekstitykset. Hih hih.

   Poista
 13. Susta on kasvamassa melkosen komia nuari mies, sanottakoon se ny ihan ensiks kuule. Ja tiäkkö, mää käännän pään poispäin tai pistän silmät kii, jos salama räpsyy näköpiiris. Kyl se matte sit tajuaa yleensä vinkin, ku ei ykskään kuva onnistu. Se ei tykkäis kyl olleskaa et tämmösiä vinkkejä tääl jakelen, joten parempi lopettaa tähän. Mukavaa lauantai-iltaa teille pojat! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama häikii. Kuinkahan ne vilmitähdet kestää niitä satoja salamavaloja? Luulis niitten sokaistuvan. Oot, Mauri-setä, iha oikeessa, salamakuvat on kökköjä.

   Oikein rattosaa menoa teillekin!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!