torstai 13. joulukuuta 2012

Pallo + lumi = lumipallo?

Mehän ollaan jatkettu pallonpeluuta pihalla, vaikka tota lunta on satanu yliymmärryksen. Me vedetään vuaroon jänisloikkaa ja vuaroon ryytloikkaa, ja humpsadellaan väliin ihan uppeluksiin. Onneks äippä on tyännelly lykkyrille meille hyviä kiitopolkuja alapihalle.

Pikkasen on haasteellista toi pallonpeluu hangessa. Onhan sitä kaikenlaisia urheilulajeja niiku suapallo ja vesipallo. Mut ootteko kuulleet hankipallosta? No, semmosta me pelataan.

Meil oli alussa 7 palloo, mut jäljellä on enää 1-2. Tällähetkellä pyäree nolla. Kaikki on siäl hangessa. Mälsää.

 

Tuisku: Pallo, pallo, pallooooo!
Myrsky: Ans ku määkin vähäsen.
Tuisku: Pallo, pallo, mun palloooo!
Myrsky: Reilukerhomeininkiä?

39 kommenttia:

 1. Ette kai te joudu olemaan ilman palloja siihen asti, kun lumet keväällä sulaa??? Apua, katastrofi! Koittakaa ny sinnikkäästi etsiä niitä. Ja iso pallo teen pitää ehdottomasti saada ulkoleikkeihin. Ne ei mee niin helposti hukkaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan valjastaa toi meijän vihiäippä ettiin niitä palloja. Päivänvalossa. Äippä on tarjonnu meille isoo palloo, keskikokosta palloo ja semmosta nahkapalloo, joka on kevyt eli ei uppois hankeen. Me ei tykätä. Pitää olla tommonen kumipallo. Kyä näin on!

   Poista
  2. Tehän ny nirsoja ootte.:D Mä oon sitä mieltä, että pallo ku pallo. Pääasia, että on pallo.:) Mulla oli joskus semmonen iso kangaspintainen pallo, mitä mä kierittelin kuonollani pitkin hankia. Mut sit mä kalttasin sen, kun siitä alko jostain kohtaa se kangas repsottaa. Se sit heitettiin menemään, ku piha oli aina täynnä sinisiä riekaleita.;) Mut tosi hyvä idea pistää teen äippä hommiin!:D

   Poista
 2. Nyt sitten vaan pikakirje joulupukille menee, et tarviitte "kampanjaherkkujen" ;) lisäksi n. 50 - 100 uutta palloo, et jos niitä tota tahtii hukkuu sinne hankeen. On meinaan tosi vaikee harrastaa hankipalloo ilman palloo. Nih. ;D

  VastaaPoista
 3. Mitenhän teillä päästään edes lumihangessa eteenpäin, kun meillä on jo pitkäjalka Lillilläkin (haha :D) vaikeuksia päästä eteenpäin ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me hypitään. Päätä on pakko pitää koholla, että kuono on kohti taivasta. Ei me kyl kauhaa jakseta eikä viittitä. Tulee meinaan kokolailla vilu. Mut nyt on kiva ulkoilla, ku ei oo pakkasta.

   Poista
 4. Tuuliset pallopojat! Ehdottamasti vetoomus joulupukille lisäpalloista!

  VastaaPoista
 5. Meillä kanssa palloja jäljellä 2 kappaletta. Teidän kannattaa kokeilla frisbeetä - toimii hyvin talvisäällä eikä mene uppeluksiin niin helposti. T. Siiri-koira ja emäntänsä Erjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi frisbee on hyvä idis. Semmonen kankainen. Heti hankintaan!

   Poista
 6. Nyt ei auta muu kuin siirtyä lumipallojen kanssa telmimiseen. Ja niitä kyllä riittää, isoja ja pieniä, ja kaikki lumivalkoisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä yritti heittää meille lumilumipalloja, mutta niitä ei erottannu sitäkään vähään kun niitä kadonneita kumikumipalloja. Juastiin ihan turhaa. Jospa me saatas se frisbii...

   Poista
 7. Helmi ja Taika ilmoittautuu pallotalkoisiin!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, tuutteko ettiin niitä vai pelaamaan? Tarvetta olis kumaseenkin toimintaan. Jos te ensteks ettitte pallot ja sen jälkeen pelattas yhdessä?

   Poista
 8. Kalliiksi tulee tuo teidän harrastus kun välineet katoavat. Mutta onneksi teillä on sponsorit, äippä ja iskä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noin meidän äippä sanookin aina, että me ollaan kallisarvosia. ;)

   Poista
 9. Teillähän on mainiot pallopelit, jatkakaa vaan samaan tahtiin! Meillä suosikkipalloja ovat tennispallot. Typy tykkää noutamisen lisäksi myös järsiä ne rikki, Pimu sentään jättää pallot rauhaan mutta noutaa niitä toki innolla. Vanhakin siis jaksaa vielä!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Tytöt! Pallopelit on kyl kivoja. Superkivoja, jos äippäkin osallistuu. Kiva kattella, kun hän puuskuttaa ja ettii palloja.

   Poista
 10. Joku muukin täällä ehti jo ehdottaa kirjettä joulupukille! Kannatetaan. Pistäkää vaan pojat postia menemään, josko pukki toisi palloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon palloja, Herra Joulupukki! Haloo! Pallotilaus tulossa...

   Poista
 11. Onnenpojat! Meiltä äippä vei pihalta kaikki pallot lukuunottamatta jalkapalloa, kun se ei huku niin helposti. Lumipalloilla joudutaan pelaamaan. Minusta sekin on kivaa, kun äippä heittelee. Haen ja läjitän äipän ulottumattomiin. Jiri ei kyllä ymmärrä jutun juonta, se vaan etsiskelee tennis- ja kumipalloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiri on viäl snadi. Ei ne noin piänenä ymmärrä muuta ku syädä, leikkii ja nukkua. Joo, ja pissiä.

   Me halutaan kumipalloja. Muut pallot on, on, on, ne on ihan paperia. Joo, noin on.

   Poista
 12. Kuulkaatten Sää-pojat, entäs sitte jos matte menee lakkoon eikä eti palloj enää teille? Jouvutteko oottaan kevääseen asti ennenkö pääsette pallonpeluuseen taas? Teitille olis varmaan paikallaan semmonen iso oranssi koripallo-pallo, semmonen ei ihan heti ehkä hukkus hankeen. Terkkuja teille ja talvisia leikkejä, pallolla tai ilman!:-) t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää Pojat! :D

   Ny ollaan ilman palloo, ku äippä ei oo ehtiny päivänvalolla ettiin. Onneks on viikonloppu tulossa. Me pannaan äippä vihittää kaikki pallot. Voi olla kyllä melkonen homma, ku tota luntakin on kertyny pual metriä.

   Mukavaa menoa sullekin, Mauri-setä!

   Poista
 13. Kohta teidän tarvitsee vissiin ootella sitä kevättä, että ne kadonneet pallot löytyvät. Nimittäin, jos teillä on samalti lunta kuin täällä meidän Porkkalan niemellä, niin uskon et sitä lunta on paljona. Tuossa päivänä yhtenä sitä lunta tuli niin paljon, ettei tarttenut Ossin miettiä kävelyä. Ei edes saukkotekniikka auttanut. Ei menty pitkää pätkää... Terveisiä tuulipojat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, saukkotekniikka, toi kuvastaa just meijän etenemistä lumessa. Ossiko teki stopin! No, Ossi tuntee arvonsa ja ei kaikkeen humpuukin suastu.

   Lunta on, ihan paksulti. Onneks äippä teki meille polkuja, muuten me edettäs ku sukelluslaivat umpihangessa. Terkkuja Ossille!

   Poista
 14. Se on nyt kirjoitettava joulupukille, että monta palloo kiitos, kilttejä on oltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi monta palloo, kiitos, ja ollaan oltu todella kilttejä. Aina. :)

   Poista
 15. Hei, eiks hankipallossakin oo jo SM-kisat? Osallistukaa, voitatte varmasti - ainakin pallonhukkaamissarjan!;) Muiskut mestaripalloilijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vai! Sinne siis soontaamme tassumme ja voitto kotiin. :) Pusut ja muiskut!

   Poista
 16. Kiva postaus (pallomeri pihalla, hih) mutta kyllä noi kommentit sai mut hihittämään vielä kovempaa. Ihana blogiyhteisö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuule meitäkin hykerryttää, ku meil on niin paljon aktiivisia kommentoijia ja lukijoita. Totta, ihana blogiyhteisö!

   Poista
 17. nythän ei siis auta muu kuin pitää pallonetsintätalkoot, kaikki viivalle ja piip ja kuka eniten löytää -myrttikolli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Noin me tehdään, kuhan tässä päivä valkenee ja tuiskumyrky laantuu. Luntakin tuli taas ihan kivasti. Pääset sinäkin keräämään lumipalloja, turkkiisi. :)

   Poista
 18. Tuo on oikeaa pitkopoikien elämää, hankipalloa ja lumikelluntaa. Ihan tässä alkaa turkki vihertää kateudesta. Meillä kun ei ole omaa pihaa ja koirapuistossa rulettaa tanskandoggien kokoiset pientenkin koirien puolella. Minähän en niitä pelkää, mutta tuo Palvelijatar pelkää minun joutuvan niiden pehmoleluksi.
  Mukavia pelejä, lunta kuulemma on tulossa myöhemmin lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkopoika! Toi on kiva lempparinimi meille pötköille, hih.

   Myrsky: Mä tiedän ton tunteen, ku olin PENTUkurssilla, niin kaikki muut oli JÄTTILÄISIÄ ja pyärittivät mua jaloissaan ja käyttivät pallonaan. Väillä kyl vähän piti ulvaista, mutta kovasti olin menossa mukana. Äippää itketti ja pelotti. Mut oikeesti oli kivaa ja vaikka meno näyttikin hurjalta. Rohkeesti vaan sekaan.

   Lunta tulee lisää! Ou-nou, meijän pallot ovat jo nyt lumivuorien alla. Ei mitään toiveita niiden löytymiseksi ennen kevättä. Ei muuta kuin uusia palloja toivomaan joulupukilta.

   Poista
 19. Yritin jo eilen laittaa viestiä, mutta se taisi kadota. Kun te ootte tuollaisia sääpoikia, niin voisitteko kertoa säidenhaltijoille, että teidän nimikkosäätänne on ollut jo riittävästi. Löytyisi teidän pallotkin joskus! Täällä myrskyää ja tuiskuaa ihan kauhiasti. t: Paavo, mäyräkoira joka meinaa lähteä lentoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karsee pyrytys on käynnissä täälläkin pihapiirissä. Just käytiin aukasemassa meijän polut pihalla ja samalla löydettiin YKSI pallo. Riamullista!

   Paavo, pidä äipän nutunhelmasta kiinni, ettet vaan joudu puhurin viemäksi. Lauhoja säitä toivotaan ja toivotellaan!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!