perjantai 7. joulukuuta 2012

Kirjoitus nro 100

Tämä on sadas postaus. Kyllä me ollaan oltu ahkeria poikia.

Me halutaan ojentaa teille kukkasia. Uups! Kuis tässä näin kävi?

Noh, joku toinen kerta sitten...

30 kommenttia:

 1. Hehee.... rapatessa roiskuu

  VastaaPoista
 2. Hih, kaunis ajatus on tärkein. Juu, harvoinhan palveluskunta osaa arvostaa meikäläisten oivalluksia. No, niillä on rajallinen ymmärryskyky ja kova pää. Ei ne sille kai mitään voi. Onneksi olkoon sadannesta postauksesta. Jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kovasti ajateltiin teitä, joo, että ilostutettas, mut pääs näin käymään. Eikä ees voitu vierittää syytä Naapurin Mustin piikkiin, ku porstuan ovi oli säpissä.

   Ihmiset! Outo rotu...

   Poista
 3. Varmaankin se oli juurestaan märänneeksi kasteltu ja kaatui itsestään pelkästä ohikulkijoiden ilmavirrasta.

  Onnittelut ja kiitokset ahkerille postaajille ja päivien piristäjille!
  Ja tätä täytyy tietenkin saada lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin! Suorastaan hyppäs toi puska tohon lattialle.

   Kiitos, kyllä me isketään tarinaa niin kauan ku lukijoita riittää.

   Poista
 4. Mainio tilannetaju teillä kahdella. Just sopivasti sattuu ja tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tekeville sattuu kaikkee kiinnostavaa. Joskus kivaa ja joskus ei-niin-kivaa, mut pääasia, että tapahtuu.

   Poista
 5. Kuulkaas pojat, sitä aina sattuu ja tapahtuu. Kikkareita ja kukkia, kaikkea pientä. So what, sano mäyräkoira. On äipällä aikaa siivota. Käh käh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta, Kikkareita ja kukkia, tulis vaikka kuinka hiano juttu, novelli ja vaikka romaani. Kih hih.

   So what, sano kaks mäyräkoiraa. Kjiäh kjiäh...

   Poista
 6. Onnee ekasta satasesta! ...and many more! <3

  Hitsi joo, miten teil sattuki tollee ton rehun kanssa? Mut hei, ajatus on tärkein! ;D

  VastaaPoista
 7. Sitä mekin täällä vaan meinataan, että kyllä tekevälle sattuu!

  Ihania lumikuvia aikaisemmissa postauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä joskus ihmettelee, että kui just meille sattuu kaikkee. Ei me osata tohon vastata tyhjentävästi. Me ollaan jotenkin niin osaavia ja kokeilunhalusia tutkijoita. Vissiin. Suositellaan kaikille löytöretkeilyä. Pitää kaikki perheenjäsenet liikkeellä ja valpaana. :D

   Poista
 8. Pipukka:
  Terpat poijaat!
  Tuisku, yes sä ymmärsit, et lumessa melskaaminen on kivaa. Kuvassa olet ku mä... lunta iso kinos kuonon päällä, hih.
  Lumen tuoma valoisuus on hyvä juttu näin kaamoksen aikaan. Pakkasta täällä on ollut kylminmillään -28 astetta. Vähän mua paleltaa, mut ei niin paljo ko äipsää. Se vetää jonku ohuen takinreuhkan päälle kun mennään pihalle. Sit se ihmettelee kun mä en heti haluukkaan sisälle... No en tod. Ensin tarkistan tilanteen pihalla, luen postit, nuuskin ilmaa, tarkkailen ja tarvittaessa juttelen ohikulkijoiden kanssa, möyrin lumessa ja sitten vasta pissaan jos pissaan.

  Toi kukkajuttu on mysteeri? Miksi ihmisten pitää kasata kukkasia juuri ikkunan eteen? Meillä on olkkarin ikkunan edessä hyvä kyt... eiku tarkkailuasema eli pöytä, mut miks ihmisen täytyy peittää näkyvyys kukilla? Eiks ikkunan tarkoitus ole juuri se, että näkee ulos? Kuulemma kukat tarvii valoa. Pöh, tärkeempää musta olis nähdä mitä pihalla näkyy. Kerran hyppäsin pöydälle kukkien sekaan, mut onneks yhtään puskaa ei kaatunut... minä kun olen niin sutjakka tyttö, kih kih.

  Niin ja pikkusisko-projektista... Kiitos yhteystiedosta. Äipsä oli reissussa kaksi päivää ja kun tuli kotiin soitti kasvattajalle itsenäistymispäivänä. Tyttö oli vielä vapaa, mutta seuraavana päivänä oli perhe tulossa katsomaan sitä. Sovittiin, että äippä soittaa seuraavana päivänä uudelleen, miten kävi? Niinhän siinä sitten kävi, että melkein mun pikkusisko sai uuden kodin Leppävirralta!

  Voi, kunpa asuisitte vähä lähempänä minua, mä muuttaisin Teille kahdesksi viikoksi evakkoon. Meillä nimittäin alkaa joulusiivous... Joo-o ihan älytön jutska näin pimeellä. Kaikki laitetaan hyrskynMyrskyn. Imuri laulaa taukoamatta. Mun servetit viedään ulos pakkaseen kylmettyyn, minne pyyhin suupieleni murkinoinnin jälkeen? Vesi roiskuu ja pesuaine haisee kirsuun ikävästi. Juuri kun olen saanut hangattua hyvät tuoksut sänkyyni niin kaikki ihanuudet riistetään pois. Missä on ater... adrenssi, eiku joku nimilista joulusiivouksen vastustamiseksi, kysyn vaan.

  Joulupukki ei ole tervetullut meille, mä voisin tuhota sen parran ja tarttua kiinni kävelykeppiin, mut lahjoja saa tulla ja olenkin kuullut jo vinkkejä siitä, että niitä olis tulossa, vaik en niin kovasti niistä leluista perustakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terpsan Pipsa Pippuri elikkäs Pipukka! Ai melkein sait siskon. Huimaa!!! Kato, kyllä se sisko sulle kohdille osuu, ku monta silmäparia on sitä ettimässä.

   Teil on ollu järkyttävästi pakkasta. Eihän tommosta pakkasta kestä kukaan, paitti tiätysti tommonen villavakarvanen koirakaunotar. Meil on nu lauhaa ja just tultiin sisälle, oltiin pelaamassa palloa ulkona. Eiköhän me kohta lähetä lenkurallekin.

   Joulusiivous??? Toi kuulosti gaumeelta ja pitkäkestoselta. Vaadi kuule heti ees yks pieni servetti takas. Hih hih. Meil ei oo servettejä ollenkaan. Me ku ei olla ihan vieläkään täysin vesitiiviitä, vaan saatetaan VAHINGOSSA lirauttaa. Onneks tosi harvoin, sanoo äippä.

   Mut kuule, Pippi, varmaan tosi moni koiruus allekirjottas (keltaista mustetta?) tommosen siivouksen- ja servettien-ulosvientikielto-anteressin eiku jotain.

   Meille ei tuu joulupukkia, se jättää lahjat oven taakse, ja jo sille kolinalle me haukutaan miältävailla. Meille ei tunkeuduta! Ees lahjuksien kanssa. Mut kyl mekin ne lajat mialuusti otetaan vastaan. Joo. Kivaa joulunodotusta ja toivottavasti saat servettis pian takas!

   Poista
 9. Oho. Noi kasvit on ikäviä, kun säikäyttelevät tolleen hyppimällä ulos purkeistaan. Sotkevat lattiatkin vielä! Onneks te olitte heti paikalla tarkastelemassa tilannetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, noi meijän kukat on varmaan jotain sukua hyppiville pavuille. Ja onks noita rehuja pakko olla noin matalalalla? Ärsyttävää tommonen. Pitäs olla semmonen sääntö, että kaikki mikä on meidän kuononkorkeudella (ja vähän ylempänäkin) on meijän. Eiks vaan Jalo?

   Poista
 10. Onnee pojat, sata lasissa on hyvä jatkaa! Ja minkäs mäyräkoira sille voi, jos viherkasvit tekee surmanloikkiaan suaraan nenän eteen, kysynpä vaan. Terkkuja sinne! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän viherkasvit on rohkeita kuten Surmanajaja Suuronen. Ton kyseisen kasvuston äippä pelasti korkeemmalle. Haljua. Mukavaa menoa teillekin, Mauri-setä!

   Poista
 11. Mikx se äippä suuttu,en ymmärrä. ainahan sitä kukat niinku enstex poimitaa. ei sunkka kukkaan ota noi painava ruukku mukanas. Mahrottoma hianost ajateltu. Mul on sama kokemus. Äipän systeri toi sil kimpu ruusui. Mää sit päivä aikaa ne vähän vaa muatoilin uurestas ja äippä suuttus. Äiti huus, mää huusi, mut palasina mikä palasina. ei arvostanu ruusuil tanssimist ei. olis kuulemma tarvinnua maljakkoon jättää.
  Maailma hauskint lukkee teiä juttui. siit vaa kohti toist satast. Ja valokuvii tiätyst kans.
  toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis todellakin, just noin, että ekaks poimitaan ja sit annetaan. Hirmittää ajatella minkälainen äkäily olis tullu, jos me oltas rikottu toi pottikin. Mut onneks ei rikottu. Tuisku osas ottaa ne istutukset tosi siististi.

   Sähän olisit voinu esittää katkelman Prinsessa Ruusunen! Siitä olis sun äippäs heltyny. Varmalla. Miks muuten äipät huutaa? Onks niissä joku vika? :)

   Poista
 12. Hienosti ootte yrittäneet ilahduttaa. Mä en yllä meidän kukkiin, ne kun on kaikki alitettu ikkunalaudalle. En ymmärrä miks. Mut jos voisin, ojentaisin teillekin kukkasen. Tai ehkä mieluummin makoisan luun. Tai ainakin saisitte katella vierestä, kun mä nyysisin teidänkin luut ja ahmisin ne yksikseni. Ajatushan siinäkin ois tärkein!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *reps* Me luullaan, että toi viimeinen vaihtoehto on paras ja oikein. Meinaan noinhan Inkkukin teki... Te naiset, te naiset.

   Poista
 13. Kukkia pakkasen keskellä, kiva ajatus:) Onnee satasesta ja lisää vaan monta sataa...
  Ton Pipukan melkein sisko on sitt muuttanu melkein meillepäin:D Naapuripitäjään ihan. Mukavia uusia juttuja odotellaan.....ja joulua tai eeei me joulua! Minulle tuli pulma millaisen joulukortin teen teille, huoh...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai! Aika hauskaa, joo, tykätään ajatuksesta.

   JOULUKORTTI!? Viime vuonna saatiin teiltä tosi kaunis kortti, joten me voidaan ihailla sitä uudestaan tänä vuonna. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!