maanantai 17. joulukuuta 2012

Kolmas koira

Tuisku: Meillä on kolmas koira. Se tönöttää uskollisena ja väsymättömänä porttivahtina. Se on sisäsiisti ja tosi helppo. Pallonpeluuta se ei harrasta. Toisin ku mää ja Myrsky. Äippä osti meille kankaisen frisbiin. Arvatkaa tykättiinkö? Not. Mä tuunasin sitä frisbiitä heti. Se on nyt melko ilmavan näkönen.

Mä oon nykysin kovempi haukkuun ku Myrsky. Mä alan olla Mestari. Tässä näette tyylinäytteen, ku ilmotan Naapurin Mustille, että mää olen tulossa ulos. Kuuluuko!


Sitten me päätettiin ilostuttaa Pipukkaa, kun sillä ei oo omaa blogia, ja tehtiin sillekin joulukortti. Tässä:


Toi kuva on Pipukan äipän ottama. On toi Pipukka vaan erinätti tyttö.


16 kommenttia:

 1. Kylläpäs melkosen tomeran olosena siellä Mustia komennatkin, ja on hyvä niin. Tiedetään siellä teidänkin naapurissa kato sit, että teillä vahtii MÄYRÄKOIRA! Onko Myrsky sit vetäytyny takan ääreen vallan kevättä ootteleen, sillä välin kun sää sukellat hangessa ja pidät naapuruston kurissa? Mukavaa joulunalusviikkoa pojat! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin Musti on gaumee räksy. Onneks se ei asu siäl vakituiseen. Ärsyttävä piski. Saa mutkin aina haukkumaan. :D

   Myrskystä on tulossa Arvokas Herra ja lähtee liikkeelle vain tarpeesta. Mä hidalgoin ulkona yksikseen.

   Poista
 2. Näyttäisi olevan ihan kokovartalohaukuntaa, hyvin kinetiikkaa käytetty apuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan oppinu meijän äipältä, ku hänet on määritelty kinesteettiseksi, nää elkeet. :D

   Poista
 3. Sijaismamma jo säikähti, tuleekos teille perheenlisäystä:D Kyseessä olikin tuommoinen komea patsastelija. Semmoinen sopisi meidänkin pihaan, on aikas ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi koira on hyvä pönkä, pysyy toi terassin portti auki kovallakin tuulella. Komee se on ja sopis hyvin teijän pihalle patsasteleen. Siäl olis sitten kaks komeeta.

   Poista
 4. Tuo teidän kolmas koira on vissiin sellaista hiljaista sorttia? Sen vuoksi on tosi hyvä, että sää ainakin haukut. Mun mielestä haukkuminen ja vahtiminen on meidän hommaa, sanoi äippä mitä tahansa. En mää viitsi aina kuunnella sen opetuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hiljanen on tää valkonen Musti. Onneks, sano meijän äippä. Sä oot, Ollikka, just samoilla linjoilla mun kanssa, koiran kuuluu haukkua. Se on osa meidän tiedottamista.

   Poista
 5. Pipukka:
  Kääk, mä pyörryn onnesta. Voih, tuhannet kiitokset mun joulukortista. Paras joululahja minulle. Pappakin sanoi, että hienoin joulukortti ikinä. Te ootte niin mahtavia, kun teette tälläisiä yllätyksiä. Kiitos.
  Meilläkin on tollainen ”ulkovahti”. Se ei puhu eikä pussaa? Sillä on kaulassa kyltti: Tervetuloa! Äipsä on kyl sitä mieltä, että se antaa vähä virheellistä alkuinfoa tulijalle... Periaatteessa kaikki meille on tervetulleita, kunhan ensin MÄ olen tehnyt lopullisen tarkastuksen. Haukkunut mennen tullen, ja nuuskinut (jos annetaan) onko vieras hyvä vai paha. Haukkumestari Tuisku, kih,kih. Oliks ritspii, fisbii, frisbii vähän liian suuri kannettavaks? Jäikö vähän niinku jalkoihin? Hyvä, että muotoilit sen heti niin, että äippä ymmärsi, ettei sitä enää nakella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, älä ny kuitenkaan pyärry. Hih, sun kanssas.

   Frisbii oli liian raskas. Ehkä viälä kokeillaan muovista. Mut mä pahaa pelkään, että ainoo heittoväline, mikä me hyväksytään on PALLO.

   Poista
 6. Jos toi kolmas haluais sen frisbeen? Vaikka baskeriks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, loistoidea! Tulis sille ilmastoidulle frisbiille käyttöä. :D

   Poista
 7. Mist noit hianoi ja noi hyvätapasen hiljassii koirakavereit saa?? Äippä tahtois tiättää, mul ei nii väliks olis, mää ottasi mialuummi teiät. Voisitte opettaa tol Onnilki vähä tapoi. Siis jätkä o koko aja ottamas suust lelui. Ja voix kuvitella, että mont kertta pois mennessäs viäl päästä paukun. Suaraa päi nokkaa. Yäk !! Ei kyl tua se joku pukki mittä lahja tommosel. Mää luule. Jos tua, en ymmärrä sit.

  Hauska joulu teil kivoil pojil, ku olitte hiano kortinki tehny toisel. Äippä sanos , et se jos mikä o joulune teko. Otte kiltei.
  terkut Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äipäl on huano muisti, eikä yhtään muista mistä toikin koira meille ilmesty. Se on pai-na-va. Kiva ku se ruastuu ja muuttuu pikkuhiljaa ruskeeks, meinaan sointuu sitten paremmin meijän turkkeihin. Joo.

   Essi, kui se Onni ny silleen hamstraa sun lelui ja viäl kehtaa kelmi paukutella. Aikamoinen kamu! Sun pitää topakoitua ja vähän ärähtää Onnille, kyllä se siitä oppii kunnioittaan sua. Mut kyl oma koirakaveri on kumminkin parhautta.

   Me ollaan semosii poikia, että meille tulee ilonen miäli ku voidaan jotain toista ilostuttaa. Soon niiku, että hyvä pannaan kiertoon. Turha semmosta uusiutuvaa luannon(luonteen)varaa on säästellä.

   Joulunodotusta sulle, Söpö-Essi!

   Poista
 8. En tiiä oonko kertonu mutta entisillä huudeilla yhden rivarin seinän vieressä oli kaikkien aikojen pihakoirapatsas. Sellaisen ottaisin heti. Se oli karkeakarvaisen mäyräkoiran näköinen ja sillä oli toinen takakoipi ilmassa, taisi merkata reviiriään :) Aina kun kävelin ohi kirosin että taas se kamera jäi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mäyräkoirapatsas!!! Se vasta olis poikaa, se.

   Ton kameran takia äippäkin hankki sen Lumia 920, että on aina kamera mukana. Muuten ei oo kyl kummonenkaan puhelin, sano äippä. Iso ja kömpelö. Emmekä ny tarkota äippää...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!