sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukorttikuvaukset

Käykää kattomassa meijän joulukorttikuvaukset, tässä linkki.
Ei menny ihan pulkkaan...24 kommenttia:

 1. Just hienosti toimittu, pojat! Ihmisten hömpötyksiä. Eikö ne tiedä, että joulukortitkin laitetaan koipea nostamalla?

  VastaaPoista
 2. No miä kyllä tykkäsin siintä ekasta kuvasta missä on köllähetty kylelleen, heh.
  -myrttikolli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin helpoin vaihe koko kuvaelmassa. Se toi selkäpiillä makkaaminen luannistaa.

   Poista
 3. Hienojahan ne on! Ihan Tuulisten poikien näköiset kuvat tuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkiin! Tuulisia kuvia, kjeh heh. Ehkä äippä hankkii assarin seuraavaan sessiooniin, meinaan jos meinaa ihan oikeesti saaha postikorttikuvan aikaseks.

   Poista
 4. Hauskoja ilmeitä pojilla, ei selvästi ollut helppo sessio

  VastaaPoista
 5. On se vaan vaikea laji tuo poseeraaminen. Ja potrettikuvaaminen. Sijaiskodissa ei olla vielä joulukorttikuvia otettu, se on vielä meillä edessä. Onkos teillä pojat hyviä vinkkejä antaa meille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua Polosta Poikaa, että suakin tämmönen joulukorttikuvaussessio odottaa. Sympatiat sulle. Tosin toi kuvausjuttu varmaan onnaa teillä paremmin, kun sä oot kuvissa aina niin lunkisti ja äipälläs on selkeesti tilannekuvaus hanskassa. Toisin kuin eräällää... *vink*

   1) Täydellä mahalla vois olla raukeempi olo, siis kuvattavalla.
   2) Hyvähermonen assari olis kätevä.
   3) Kuvauspalkkiot vois saaha heti = assari.

   Poista
 6. Oi että noita poikia! Sainpa hyvät naurut (sori Myrsky ja Tuisku!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Kyllä tähän maailmaan naurua mahtuu. :D

   Poista
 7. Heh heh, ootta pojat hyvin sisäistäneet sen, että jos on kerta pakko kattoo kameraan, niin sitten tehdään se niin kärsivällä ilmeellä, ettei matte kehtaa sitä kuvaa käyttää kuitenkaan. :D On se hyvä kun jaksatte äippää opettaa, sillä se oppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän miälestä ilman assaria ei olis kannattannu ees yrittää tota kuvausta. Äippä oli vaan ittepäinen ja yritti. Siitäs sai! Menee siinä suu mutterille, ku ei mitään palkintoja saa, vaikka hirmeesti raadettiin. Pöh!

   Poista
 8. Hauskoja kuvia :D Ehkä hieeman nyrpeää naamaa pojilla tässä, mutta mitäs on mamma laittanut teille hatut ja siivet selkään? Jos ei huvita hymyillä ni ei hyvita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon piippaan pitää kuulema laitaa kuminauha, että pysyy paremmin päässä. Ounou. Noi siivet on oikeesti kimmeltävät poronsarvet, mut ne oli niin väljät, että valuvat selkään. Niiku siivekäs poro? Keh heh.

   Poista
 9. Ootte ihan ittenne näkösiä ja niin sen pitää ollakin, eikös? Ei me ruveta esittämään mitään! Muiskaukset kauniille pojille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oli kyl vähän motivaatio hakusessa. Ku ei ollu niitä palkintojakaan. Ehkä ens kerralla... Muiskut sulle!

   Poista
 10. Teiän asusteet on kyllä huiput!:D Onks Myrsky sulla poronsarvet vai siivet selässä?;) Kaikkee toi ihmisväki keksiiki. Näistä kuvista inspiroituneena mamma pukee mut epäilemättä johonki tonttupukuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi siiviltä näyttävät härpäkkeet on poronsarvet. Gaumeet! Jos mun miälipidettä kysytään. Ei kyl kysytty.

   Jesh! Me halutaan nähä sut tonttupuvussa. Valmiiks jo ihan pikkasen naurattaa...

   Poista
 11. Tulee ihan vanhat ajat mieleen.:D Samaan malliin ko jatkatte pojat, niin se teen äippä siirtyy ostokortteihin. Näin meillä.;) Meillä onneks on jo saatu tarpeeks siitä vouhotuksesta, kun on ollut vähän tota yhteistyöhalun puutetta... Kokeilisivat joskus ite olla kuvattavana typerä tonttulakki päässä, ja sit ne kuvat lähetettäis ympäriinsä kaikille sukulaisille ja tutuille...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh heh, sä oot, Rymy, ollu taitava vetkuttelija. Mekin pantiin parastamme eli siis NOT.

   Justiinsa, kuvatkoon itteensä. Aattele, meijän KOKO perhe oli menossaa valokuvaamoon, onneks ei ollu aikoja. Perhejoulupostikorttikuva. Ei oo tästä maailmasta. :)

   Poista
 12. Hyvä pojat! Todennäköisesti teidän äippä ei vain tajunnut ottaa kuvaustilanteeseen mukaan riittävästi herkkuja...eihän sitä nyt ilman herkkuja poseerata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: No siis me ei saatu herkunherkkua, vaikka jouduttiin tottistelemaan ja poseeraamaan, tai Tuiskuhan ei tehny kympaakaan. Mut olis sillekin herkkupalkinnot kelvanneet. Se on perso poika. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!