torstai 20. joulukuuta 2012

Tontunjälkiä

Nasahti toi pakkanen vähän piukeeks. Kyttäyskeikkoja tarkastusmatkoja on pakko lyhentää, kun ei tarkene.

Myrsky: Näkyyks siäl mitään tontunjälkiä?
Tuisku: Tääl näkyy vaan mun jälkiä.
Myrsky: Joo, tota mä just tarkotin...

 

22 kommenttia:

 1. Kylläpä on Myrskyllä hyvin "pullat uunissa", kun on ikioma hanslankari toimittamassa epämiellyttäviä tehtäviä!

  VastaaPoista
 2. tontun tassun jälkiä, tonttumäyriksen tossuja, tuiskutontun myrskyjälkiä... -myrtti-

  VastaaPoista
 3. Voi teitä tonttuja:D (Täällä revettiin ihan kunnolla!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet repeillyt tekee hyvää mielelle, kih hih. Repeillään!

   Poista
 4. Hui, ei pakkasessa oo kiva haahuilla, ei edes tontunjälkien perässä. Sisälle vaan, pojat, ja siellä tontunjälkiä tekemään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmää on, hurrr. Pitää pinkoo lujaa vauhtia, että pysyy lämpimänä. Mut nyt ollaan sisällä tonttuilemassa. Äippä sanoo, että me ollaan sen Rakkaita Tonttuja. Niin sääkin, Mirkku! :)

   Poista
 5. Tosi ikävä vieras tämä pakkanen. Tullut ihan jäädäkseen. Liikkuessa ei ihan paha, mutta kun välillä pitää pysähtyä asioimaan niin heti tassuja palelee. Onneksi välillä voi hyppiä kolmella tassulla, vaikka ei se kovin auta. Paras olla sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pakkanen on vähän niiku kutsumaton viaras, joka ei ymmärrä lähtee ajoillaan. Pyh ja pah!

   Kolmitassuloikat vielä menee, mut sitten menee vaikeeks, ku pitäs loikkia vaan kahella tassulla. Sillon äippä tai iskä nostaa syliin. Ollaan tupahommissa, Ollikka!

   Poista
 6. Keh heh, on sulla Myrsky touhossa pikkuveikassa kestämistä, mut kyl semmonen sit lämmittää mukavasti kylkeä tupsluureja vedellessä - jos se vaan malttaa pysähtyä siksi aikaa! :) :) Toivotaan että pakkanen hellittää pian, tääl sataa (taas) lunta, mut ei oo ku vajaa 10 pakkasta, joten talvitakis tarkenee. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mut on toi Touho kyl erikiva veikka, vaikka tohkaakin koko ajan. Äippä sanoo sitä Hupsu Tupsuksi. Vierekkäin on lämmintä, totta.

   Joo, pakkanen sais hellittää. Meil on 15 ja vaik laittais nutun niskaan, niin en tarkene. Tuisku Huiskulaa ei pakkanen pahemmin haittaa. Tual se möyristää kinoksissa ja jahtaa hiiriä. Lauhoja kelejä, Mauri-setä!

   Poista
 7. Heh, hauska ja samanlaisia tonttuhommia on meilläkin harrastettu :D mutta pakkanen ei nyt miellytä oikein ketään täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää. Eiks tommonen laulukin oo? Mut mäyriäiset ei tykkää liiasta pakkasesta. Köllitään pakkasten ohi.

   Poista
 8. Pakkasella taitaa pallot pysyä paremmin tallessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hih, näin tekee. Me pelataan sisällä. Äipän heittokäsi on koetuksella (ja hermot).

   Poista
 9. Tosi kätevä olis tollanen pikkuveli, sen vois laittaa raivaamaan reittejä hankeen ja hämäämään ihmisiä ja lämmittämään nokosilla! Laitan mammalta salaa nää siihen pikkuveljen-hankkimis-listaan, missä on plussia ja miinuksia. Kiitti vinkistä Myrsky! T: Mauno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tota noin niin, oothan Mauno huamannu, että Aatu etsii kotia? Tulis teille joululahjaks! Meinaan voidaan vakuuttaa, että oma koiraveli/-sisko on ihan parasta.

   Tuisku on kyllä aivan upee veikka, vaikka mä vähän sitä kiusottelin. Se on silleen sulosesti hupsu, sanoo äippä.

   Poista
 10. Hui onks teillä ollut jo eilen noin paljon pakkasta? Meil oli vaan n.6-8, tänään miltei samoissa lukemissa, mut illalla pakkanen alkoi kirimään tuonne 10-11 asteen tienoille. Kyllä mää sit ymmärrän, et' kytt...tarkistusmatkoja on pakko lyhentää. Älä Tuisku välitä, vaik isoveli vähän kiusaaki, se on vaa veljesrakkautta ;) Sanoo mun ihmisisoveli!
  T: Elli Elviira Eloveena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny meil on 16 pakkasella. Just käytiin iskän kaa alapihalla. Pikasesti, juu nou, aamujutut ja silleen. Palloo ei ehditty pelaan, ku rupes paleltaan tassuja.

   Veljesrakkautta, sitä juuri.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!