maanantai 10. joulukuuta 2012

Katseita


Tuisku: Kato Myrsky, tual tiällä kävelee joku ihminen. Pitäsköhän meijän ilmottaa äipälle?
Myrsky: Joo, ilman muuta pitää ilmottaa.
Äippä: Pojat, älkää edes ajatelko haukkuvanne!
Tuisku: Onks tolla meijän äipällä joku ylimääränen aisti?
Myrsky: Äipillä on.


Tuisku: Kattonko nyt nätisti?
Äippä: Kyllä, pupulaiseni, oikein nätisti.

Lisäys: Äipän Kepposta saa taas, vaikka Pukinkonttiin.

30 kommenttia:

 1. Joo-o, Tuiskuliini. Kyllä meillä äipillä joskus on ylimääräinen aisti ja toisinaan se on ihan hyväksikin, ettei teille korvakoirille vaan satu mitään ikävää. Kato, me voidaan vaikka kiljua kurkku suorana kun te änkeätte heikoille jäille. Siinä ei hyvästä hajuaistista paljon oo apua, mutta meidän äippien kuudennesta aistista ja äänijänteistä on.

  Ja kyllä vaan äippänne on oikeassa; ootte te molemmat sellasia pupuliineja, että!

  T: Ellin emäntä
  PS. Elli lähettää teille pusuja tupsluurimaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Juu, onhan se kyllä noinkin, kaikkia aisteja on hyvä käyttää. Näin me samalla täydennetään toisiamme. Juu-u.

   Hih, pupuliinejä. Elli on kans pupuliini.

   Poista
 2. Tuon nätimmin ei voi mäykkypoika katsoakaan! Ihana tapituskatse molemmilla:)

  VastaaPoista
 3. Voi millä katseella äippää katsotaan, siinä olisi sulana kuka vaan <3

  VastaaPoista
 4. Ei kai kuvaaja vaan päästellyt jotain hassuja ääniä, kun Tuiskusen pää noin on kallellaan? ;D Ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuis arvasitkin. Meijän äipästä lähtee aina hassuja ääniä. Me taidetaan olla melkein yhtä ihania ku Peppi ja Rilla.

   Poista
 5. Kih hih, vai ei suurhälytystä stereona kattota hyvällä teiän huushollissa? :) Matte väittää kans et muhun ei tossa vaihees tehoa ku karjasu "pyövelinäänellä" niinkö se itte sitä kuvaa, mut mitään en tunnusta. Ennyt enkä ikinä. Tuisku sää se taidat ton päänkeikistelyn, ei ihme että menee äipälläs polvet heikoks :) Mukavaa viikon jatkoa pojat, t Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Juu, ei katota, ei. Meil ei enää voi käyttää pyövelinääntä, ku toi Tuisku on niin herkkä, että pyärtys. Äippä suhisee.

   Oikein mukavaa viikkoa sulle, Mauri-setä!

   Poista
 6. Komiat tarkkailupaikat teillä! Ohikulkijoista on kyllä ihan hyvä ilmoittaa. Eikä se äippäkään pahastu, ku noin nätisti tapitatte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta olkkarin ikkunasta näkee kauaks. On ollu hyvä arkkitehti, kun on noi akkunat pannu lattian rajaa. Ihan ku olis arvannu, että tässä talossa asuu tappijalkaisia koiria. :)

   On ne sunkin ilmees hellyttäviä. Kyl me pojat taidetaan tää söpöstely.

   Poista
 7. Kiva, ku kuva tuo viimonen ;) Jep pojat, kyl niillä äipillä on kuudes aisti...Joskus tuntuu,että taitaa olla enempiki :D

  VastaaPoista
 8. Mäkin aina ilmotan kaikista ohikulkijoista! Mitäköhän mun mamma tykkäis tuosta stereolähetyksestä... varsinkin aamun tunteina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Stereona me haukutaan, tai sitten ku toinen väsyy, niin toinen ottaa vuoron. Pannaanko sulle sisko tilaukseen? Pääset kokeileen.

   Poista
 9. Eikös pojat ookin kiva katella ikkunasta ulos? Se on yksi lempipuuhistani syömisen, nukkumisen, leikkimisen ja suolistamisen lisäksi. Ai, että paljon lempipuuhia? Elämä on. Ja äippä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan, Ollikka, taas niin samiksii, niin samiksii. Ikkuna on parasta elämän teatteria. Vakta homma.

   Poista
 10. äidit tietää kaiken ja aina jo etukäteen. näin meilläkin. "elä keiku siinnä, siä tiput" ja tömps... -myrtti kolli-

  VastaaPoista
 11. Ihana mäyräkoiratuijotus pojilla! Meidän nykyisessä asunnossamme on se huono puoli, ettei mäyräkoiralle ole tarkkailupaikkaa. Vääryys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todekka vääryys, jos mäyriäinen ei pääse suorittaan sen perimmäistä harrastettaan eli kyttää... eiku tarkkailua.

   Poista
 12. Meil on kyläs taas ne orpopirut Hesasta. Ne sitte jaksaa haukkuu kaikkee. Ja tiätty määki sit iha vähä, vaik meilläki äippä sanoo mua mahrottomaks. Noitte orpoje äippä toi mukanas semmoset jotku pannat, mist tulee joku ääni jos haukkuu. Niil o kuulemma ne kaulas siäl Helsinkis. Merkilline paikka seki.
  Et jos vähä tarkkailee nii heti o panta kaulas. Mää en kyl sinne men olema tommosse huusholli. Äippä ei ol tääl käyttäny niit ollekka.

  Teiä korvakuvat oli hauskassii ja nää söpökuvat kans. Komioi ootte.
  Terveissi Turust.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, et sä tiätysti paljoo haku, mut ihan pikkasen vaan, niiku mallin vuaks ja orpopirujen seuraks. :)

   Myrsky: Tiäkkö kuule, että mullakin oli semmonen suhauspanta. Arvaa auttoko? Ei, joo. Vähän se tuntu häilyltä, ku naamalle suhahti ilmaa, mut äkkiä siihen tottu. Ei mulla oo enää sitä pantaa. Äippä luavutti, ja mäkin oon kyllä vähän oppinu hiljasemmaks.

   Kiitti kovasti noista komistuskehuista. Mehän tykätään kehuista ja susta kanssa.

   Poista
 13. Pipukka:
  Kyl Teillä on pähee katsomo, oikein aitiopaikka... Kuulemma jossain konserttisaleissa tai teattereissa on kans semmosii omia aitioita, ite en oo päässy käymään. Ja ihan laajakaistanäkymä, parhautta ;) Meil on ikkunat korkeella ja yleensä jotain virityksiä edessä, etten pääse paljoo katteleen ulos. Äipsä on mielissään, etten aina oo nokka ikkunassa kiinni, muuten mä piirtelisin kuvia niihin omalla kirsullani. Tääkin on Mäykkien riistoo, pitäs päästä toteuttamaan omia taiteellisia kykyjä. Maalailetteko Te koskaan ikkunoihin? Kotona ei äipsää haittaa vaikka vähän juttelenkin sille, mutta on kuulemma sellaisii paikkoja joissa pitäs älytä olla hiljaa... No pysyköön ihmiset pois sieltä. Mä oon monasti juksannut äippää. Ilmoittanut että ulkona on jotain, vaikkei oikeesti ookkaan, kih, kih. Äipsä on vaan jo tottunut niihin mun turhiin ilmoituksiin, ettei se enää reakoi laisinkaan. Plääh. Mutta kuten aikaisemmin olen kertonut, olen äipsän mielestä autossa hyvä porovaroitin. Onhan meillä kuitenkin se yhteinen harrastus laulaminen. Silloin saa vetää korkeelta ja kovaa. Teille ei varmaan tuu joulukuusta sisälle? Pallopoikia kun otte, olisitte heti kimaltavien joulupallojen kimpussa ja saisitte kuusen kaatumaan.
  Hieno oli taas yhteiskuva Teistä söpöliinit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä sanoo, että me asutaan akvaariossa. En kyl ymmärrä, että miks hän luulee meitä kaloiks. Sitäpaitti meijän olkkarissa on akvaario, eikä me sinne mahduta, ei kyllä haluttaskaan.

   Me piirrellään kaikkiin ikkunoihin. Niis on semmosia harmajia viirui, niiku motermii taidetta. Ihan täynnä. Alaosat siis. Äippä on luavuttanu, eikä jynssää niitä enää ku harvakseen.

   Olis kyllä eri hianoo päästä kuuleen sun ja äipsäs yhteislauluu. Mahtaa olla upeeta. Ainaskin ne sun osuutes. Joo, ei meille tuu kuusta sisälle. Terassin tuijiin ripustetaan välkkyviä tähtiä.

   On se niin mukavaa, ku nätit tytöt tykkää! Muiskut sulle ja äipsälles.

   Poista
 14. Meillä emäntä sanoo aina, että "älä edes kuvittele haukkuvas"! Melkein samat sanat kuin teidän äipällä. Musta hirveen tylsää. Vaihtais edes välillä vuorosanojaan!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjieh, kjieh, onks nää meijän äipät veistetty samasta puusta? ;)

   Poista
 15. Hei pojat! On kiva, että teidät on huomioitu viime päivinä. Voisitteko kuitenkin ilmoittaa säiden haltijalle, että nimikkosäästänne on nautittu riittävästi. t: Paavo, mäyräkoira, joka meinaa myrskytuiskussa lähteä lentoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jatkuvasti meijän nimee tellissä hoetaan. Tilattu on Tyyntä ja Poutaa! Paavo, käski äippäs pitää hihnastas tiukasti kiinne, jos lähdet leijaileen, niin et kuitenkaa ihan pilviin pääse karkaamaan. Hih.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!