torstai 27. joulukuuta 2012

Tossutassuttelua

 

Myrsky: Pakkanen paukahtelee, mutta meikämäykyillä on lämpimät varpaat. Huomaatteko muuten, että mulla on valjaat? Piti hankkia, kun toi Tuisku vetää ja reuhtoo tossa jakohihnassa niin, että multa meinas kaula katketa.
Tuisku: Täh? Vedin vai? Mut jonkun täytyy vetää, että tää karavaani kulkee.


 

27 kommenttia:

 1. Kyllä noi teidän talviasut on pelkkää väri-iloittelua tassuista alkaen. Taitaa jäädä äippä toiseksi, siis kolmanneksi, jos ruvetaan valitsemaan parhaiten ulkoiluun pukeutunutta yksilöä.

  Mun äippä on mustimmista mustin, vaikkei olekaan mikään musti. Tänään se unohti heijastimenkin kotiin. Ja otsalampun. Hyvä, että muisti mut ottaa. Onneksi mun viittatakissa on heijastimet, että mää näyn meidän molempien puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on toi meijän äippäkin melko värikäs. Hänellä on kirkkaan keltanen (aurinko?) takki. Joten me kyl herätetään kylillä liikkuessamme huomiota. :)

   Hyvä, että sulla on aina heijastin mukana. Niin meilläkin. Useita.

   Poista
 2. Näytätte kuulkaa ihan joulutontuilta punaisissa töppösissänne, mutta kiva, ettei tassut palele :D

  VastaaPoista
 3. Moi! Teitil o hienot tossut. Pitäsköhän mun suostuu kans pitämään niitä jos ne oikeesti on niiku lämpimät ja mukavat? Mullaki o punaset. Ja punanen toppatakkiki löytyy. Mä vaan en oikein tykkää...okei, myönnän: mä vihaan niitä. Yritän purra jokaista joka yrittää pukea mulle niitä, ni nyt ne on ymmärtäny lopettaa. Mä haluun juosta ihan naturellina vaan. Mut kieltämättä masu siinä kyllä jäätyy. Ja tassut. Lähetän rispektii täältä,te ootte mun role models (opin hennalta, hih). T. Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on mätsäävät värit, punasta punasella. Tyylikästä. Me ollaan tämmösiä kirjavia.

   Ookko sä kunnolla ees kokeillu niitä tossuja? Ne kannattaa ensin rullata, sitten sujauttaa tassu sisään ja nostaa varsi ylös. Kyl Prinsessatkin voi pitää toppatakkia. Vaik totta puhut, nakkena on vapaampaa.

   Poista
 4. Hei pojat, mistä noi teidän tossut on hankittu? Noi näyttää olevan todella itsepäistä laatua (tossut siis, ette te kaks), kun eivät millään irtoa. Mäkin haluaisin tollaset, jos vaan jostain löytyis.
  Muiskut komeisiin asusteisiin sonnustautuneille herroille. Kyllä se vaan niin on, että vaatteet tekevät herrasmiehen!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ostettu Zoojattaresta, mut kyl näitä töppösiä löytyy varmasti kaikista lemmikkikaupoista. Äläkä sitten ostaa liian isoja. Hölskyyvät.

   Herrasmiehiä! Köhöm.

   Poista
 5. Voi teitä töppösjalkoja. Olisipa Ossikin niin viksu, et pitäis töpykkäät jalassa. Hienosti ootte muutenkin puettu pakkaseen. M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meijän miälipidettä kysytty, että halutaanko vai ei. Mut kyl me hyvin annetaan pukee. Nostetaan tassua ja silleen. Ossilla taitaa olla iso oma tahto?

   Poista
  2. Saa ne töppöset aina puettua, mutta Ossi repii ne jalasta pois melkoisen nopiaan. Tarttisi taas ehkä joku pakkaspäivä koetta, olisiko herra viisastunut... Epäilen. Terkkuja teille söpöliinit M-L ja Ossi

   Poista
 6. Koreita poikia olette, ei muuta voi sanoa. Kyllä päät kääntyvät, kun kylänraittia tepostelette. Eikä pääse pakkanen puremaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei nipistele pakkanen ja päät kyllä kääntyilee ja autot hiljentää vauhtia meidän kohdalla. :D

   Poista
 7. Jakohihna? Eiks se ole semmoinen "ketjuperiaatteella toimiva hihna, jonka avulla voidaan tahdistaa akselit pyörimään tietyssä tahdissa. Moottorissa kampiakseli pyörittää jakohihnan välityksellä nokka-akselia."
  Kumpis teistä sitten on nokka;)

  VastaaPoista
 8. Hianot on tossut :D Tonttuilta näytätte siis hyvässä mielessä ;)

  VastaaPoista
 9. Komeata on! Varmasti auttaa vermeet pakkasilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vermeet on lämpöset ja pystytään lenkuroimaan kunnolla. Suasitellaan!

   Poista
 10. Hih hii, kyllä se kelpaa ton Tuiskunki hyppiä ja keppuroia, ko on Pyry-papan komia nuttu niskassa ja uudet töppöset tassuissa! Hianoo ku mattenne on löytäny tossuttimet, jotka pysyy mäykyn koivissa - mun matte anto periks jo kauan aikaa sit. Valjaissa määkin oon muute kulkenu jo vuosia, ko matte meinas että se olis jotenki mäyräkoiran niskalle/selälle parempi. Tiedä häntä, mut pannassa mää en enää suostu ees kulkeen, muistatte varmaan sen sanonnan vanhoista koirista ja uusista tempuista...Hyvää vuoden loppupäätä pojat! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl nää valjaat on mukavat. Oot niin oikeessa, taas kerran, Mauri-setä. Ilosta menoa teijän porukalle ja ootellaan sitä loppuhäntää eiku vuatta.

   Poista
 11. Tuo Pyry-papan vanha pusero on tosi hauskan näköinen, sopii Tuiskulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mun vihree pomppa on kestänyt jo yli 15 vuotta. On hyvää kangasta. Tota villapaitaa on nyt sitten käyttänny kolme koiraa: Pyry, mä ja Tuisku. Hyvin on sekin menoa kestänyt.

   Poista
 12. Olette hurjan komea mäyräkoiravaljakko talvitamineissanne! PS. Äipällenne terveisiä: Paavon mummu ilahtui kirjapaketista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäyrikset ovat AINA komeita ja kauniita. Hih.

   Äippä pyys sanoon, että oikein mukavia lukuhetkiä mummulle.

   Poista
 13. Voi ihana miten värikkäät vaatetukset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, me ollaan värikkäitä poikia. Joku vois sanoo, että räikeitä, mut hänellä ei kyl olis sitten yhtää värisilmää. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!