lauantai 29. joulukuuta 2012

Lahjattomia

Meille tuli kiire kertoo ennen ku vuasi vaihtuu, että mitä kaikkee me saatiin joululahjaksi. Meinaan ettette luule meidän olevan aivan lahjattomia. Kih hih.

 

Pikkupaketeissa oli purtavaa siis syämistä. Oli kuulkaa kova homma nakerrella noita paketteja auki. Varsinkin kun Tuisku oli ensikertalainen näissä jouluhommissa. Hyvä Joulupukki, paa kuule ensi vuanna lahjat vähän ohkasempiin papereihin, äläkä käytä niin paljon maalarinteippiä, pliis.

 

Sitten me saatiin palloja. Enskun perhe toi narupallon ja tennispallon ja frisbiin ja hirmeen kasan herkundaaleja ja vaikka mitä. Mut aivan parhautta oli ku Sini, äipän veljentyttö, jakso leikkii meijän kanssa pihalla tosi pitkään. Niin että ei tosiaankaan olla lahjattomia!

22 kommenttia:

 1. Olette poijaat olleet vissiin melkoisen kilttejä. Aika se taisi olla teidänkin paras joululahja eikä niinkään materia? Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ollaan kilttejä. Sillonkin ku vahingossa keppostellaan. Onneks tosi harvoin. :)

   Tykätään kyllä kotoilla.

   Poista
 2. Vai että vähemmän maalarinteippiä?! Olette te hauskoja poikia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tiukat paketit. Jouduttiin hammastelemaan niitä pitkään auki. Haljua.

   Poista
 3. No ette ole lahjattomia, ette todellakaan. Kuuluvatkohan nuo pallot muuten uusiutuviin luonnovaroihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kyl sanoo, että pihalla on jo yli 10 palloo, että vissiin se sitten tarkottaa, että ne uusiutuu tai jotain.

   Poista
 4. No ette oo tosiaan lahjattomia, ko niin komiasti juoksette rintarinnan palloilemassa! Teillä saattaaki pojat kuulkaa olla melkonen tekeminen sit ko toi lumi alkaa sulaan, ja kaikki pallot tulee sieltä lumen alta esiin! Saatte pitää sit ihan omat pallojenkeräilyn kevättalkoot -ellette päätä pistää mattea hommiin! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa toivottaa Mauri-setä, joka käykin tästä iltapalan päälle samantien tupsluureille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä on tullu kyllä hirmeen nopeita juaksijoita. Voitas varmaan osallistuja vinttikoirakilpajuoksukisoihin. Ja varmalla voitettas.

   Äippä sano täs taannoin, että meil on pallomeri tarjolla keväällä. Jihuu! Miällyttäviä tupsluureja sulle, Mauri-setä. Täyden vattan viäreen on hyvä käydä maate.

   Poista
 5. Elvis ei saanut jouluaattona yhtään lahjaa. Niinkuin ei me vanhemmatkaan. Oli sovittu näin. Nyt sitte eläinkaupan alesta ostettiin uusi riepottelulelu. Kesti sekin ihan kolme tuntia. Nyt on jo suolestaminen hyvällä mallilla. Lelu joutui lähtemään "päivystykseen", palaa varmaan aamuun mennessä. Voi! Miksi ei tehdä bostoninkestäviä leluja... Niin ja Elvis sai myös töppöset! (Kuva huomenna blogissani)

  Kiva, että saitte uusia palloja. Yrittäkää nyt pysyä niiden perässä, ettei keväällä pallomeri vello teidän pihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Manta, se voi olla niin, ettei oo bostonien ja mäyriksien kestäviä leluja. Joku ehdotti, että pala ratakiskoo, mut toivottavasti kuitenkaan ei. Siin voi tylsyy hampaat. ;)

   Poista
 6. Pakettien avaamisessa just maalarinteippi ja muut hidasteet kasvattaa sitä koiran lahjakkuutta :)
  Eli vaikeita paketteja teille jatkossakin toivottelevat
  Mai, Arttu ja Basse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, onks noin! Ilmankos meistä on tullukin niin lahjakkaita, kun äippä käyttää teippiä kaikkiin meijän paketteihin ja talouspaperirullaherkkukätköihin.

   Kyä Arttu ja Basse tietää...

   Poista
 7. Ompas lahjaisaa! Meidän kissojen pitäs myös päästä esitteleen lahjakkuutensa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta pitää teijän Kissojen esitellä lahjakkuuksiaan. :)

   Poista
 8. Lilla:
  Juu,kyllä niitä paketteja on niin kiva availla,ainaski toi Luna tykkää yli kaiken.
  Meil oli noita lahjoja tullut useampaan otteeseen päivän aikana kuusen alle,niin Luna kävi vähän avittamassa muidenkin pakettien availua.
  Sit ihmisemme saivat pelastaa omansa kiiruusti pois,mut kyl siinä joistakin paketeista oli jo kulmat jyrsitty.
  Mää en tietenkään osallistunut moiseen..

  VastaaPoista
 9. No, ette tosiaan oo mitään lahjattomia. Määkin sain narupallon, siis semmosen kokonas narusta tehdyn ja siinä oli lenksukin, mistä ottaa kiinni. Toi oli kyl varmaan teen paras joululahja, et Sini, se veljentyttö, jakso leikkii teidän kaa ja vielä kauan! Ihan parhautta. Mäkin leikein mun isoveljen kans aika kauan joulun aikaan, ja aina ku se vaa tulee käymää.
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikittäjät on kyl parhautta, siinä(kin) oot Elli niin oikeessa. Tommonen narupallo vois kestääkin, me meinaan ollaan jo tutkittu tennispallojen ydintä ja voidaan kertoo ettei sitä oo eli pallo on tyhjä. Lennä se ei kyl enää, ku se on uudelleenmuotoiltu liian ilmavaks.

   Poista
 10. Minäkin harrastan pakettiteippiä koirulaisen lahjoihin, kestää iloa pitempään (sori boys... näin se vaan on)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on siinä tiukassa paketissa tiätysti se hyvä puali, että joutuu käyttään hoksottomia ja tuhottomasti aikaa, ennenku pääse kiinni siihen sisutaan. Mut se on kaiken sen uurastuksen jälkeen tosi mageeta.

   Poista
 11. Pää asia, että saitte paketit auki. Hyvää uutta vuotta "sällit" ja samat toivotukset äipälle.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!