sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Heitetyn Pallon Metsästäjät

Äipän Mäyräkoirakirjaa odotellessa, meistä tehtiin elokuva. No, eivaiskaan, vitsivitsi. Äippä reenas iMovie-nimistä ohjelmaa ja tehdä pläjäytti meistä elokuva... elokuvaraideri... elokuvatra... no jotain kumminkin. Tässä tulee: Heitetyn Pallon Metsästäjät elikkäs siis me Tuuliset Pojat.


38 kommenttia:

 1. Onpa hieno traileri! Ja päähenkilöt niin kuvauksellisia että.

  VastaaPoista
 2. Vau, hieno traileri. Innolla odotan leffaa! Ilmoitathan heti, kun tulee ennakkomyyntiin, tahdon ensi-iltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti ku Steven Spielbergin löytää meijät, niin päästään tositoimiin. :)

   Poista
 3. WAU. Mikä olisi vieläkin mahtavampi sana? WAUWAU. Siis nyt sitten odotellaan äipän ensimmäistä lyhytelokuvaa. Todennäköisesti dekkarimaailmaan liittyvää, sen verran jännää musiikkia oli jo tuossakin pätkässä. Hieno filminpätkä, tosi hyvä, olen iloisesti yllättynyt! Tosin en tiedä, mitä odotinkaan...

  VastaaPoista
 4. Siis WAUWAUWAU täältäkin! Kyllä nyt jää Suomen lahja maailmalle, Renny Harlin, kakkoseksi. Itse asiassa teidän äippä vois kutsua Rennyn "täydennyskoulutukseen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triplawaut, kih hih hih. Toivottavasti meijän äippä ei ihan ylipisty sun sanoistas tai innostu tekeen lisää näitä elokuvapläjäyksiä.

   Poista
 5. Huisin jännä! Tuo on kyllä varmasti aivan mielettömän jännä leffa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis tosi jännä ja monipuolinen. Mut kyllä me kuttuttas mukaan meijän blogikavereitakin, niiku sivurooleihin. :)

   Poista
 6. Ai hitsi, onks teidän äippä vähän pro? Hurjan upea raideri(?) broileri(niitä mä vähän aikaa sitten söin..) siis traileri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehhään kuulema kesällä parempi, ku nu meinas äipän käpälät jäätyy ulkona, ku hän joutu kuvaa iPadillä, ku valmiita vilmejä se ohjelma ei ollu hualinnu, joten ei meijän äippä kuiteskaan oo ihan pro, viälä ainaskaan. Broilerit on hyvii. ;D

   Poista
 7. Wauhau! Olipas mukava katella teijän touhuja:)Oikeen vilmitähet, hih;)
  Tiitu ei vieläkään jaksa kun nukkua:( Meni jo monta päivää ilman oksentamatta, mutta nyt taas.... eilen ja tänään, huuoooh....
  Terkkuja teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vilmitähtiä ollaan, juu-u. Voi että, kun nyt Tiitu tervehtys. Onks sitä syytä löydetty? Terkkuja ja rapsuja!

   Poista
  2. Oli lääkärillä epäilys , että olis haimatulehdus:( Perjantaina kuvattiin, ylävatsassa jotain epämääräistä, perna, maksa ja muut selkee rajaisia. Toivottavasti ei tarvittais "puukottaa" mahaa, sitten on varmaan kipeä koira.

   Poista
  3. Toisaalta tosta "puukotuksesta" toipuu kohtuu nopeesti, että silleesti parempi vaihtoehto ku riutuminen. Meijän porukka tsemppaa teitä kovasti!

   Poista
 8. Aivan mahtava traileri! Jään odottamaan kokoillan elokuvaa aiheesta! Joko teillä on pallosponsori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kehuista, Svea ja Paavo. Meijän iskä sponssaa pallot. :D

   Poista
 9. Pipukka:
  Lisää Nessuja tänne... Mun äipsä on itkupilli! Sillä tuli itku silmään, kun se katsoi Teidän uutta traileria... siis ihan onnesta ja liikutuksesta. Wau, todella hieno. Kova vauhti Teillä näkyy olevan... mun rakkaat TaunoPalot. Kiitos Teille. Sit ku elokuvaa aletaan kuvaamaan, niin mä tuun Teidän backstagen päälliköksi. Pidän huolen että kuvaustauvoilla on raikasta juotavaa ja ihania herkkundaaleja tarjolla. Äipsä sano et Teidän iskällä on komee lauluääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teijän äipsää, höpönassua. Ilman muuta otetaan sun bäkkäripäälliköksi. Noi tarjoomuksetkin kuulostaa just sopivilta.

   Iskä kiittää teijän äipsää lauluäänen kehuista ja on miälissään.

   Poista
 10. Ihana, aivan selvästi jännitys tiivistyi tuossa lopussa. Ja poikien vauhti lisääntyi. Kyllä sä oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Kiitti ja mehän tykätään ku meistä tykätään.

   Poista
 11. Jeskamandeera!!!
  Kyl nimpal hianoi tähtii olitte. Mää oiken jännittysi ku se alkumusiikkiki oli hiano ja ne kaik välikuvat siin.
  Nys sit vaa sitä .....mikä se oli sen jätkän nimi.......se joku oskari tqai semmone orottama. Niit kuulemma siäl hollyvootis jaetaa kans iha ulkomaisilki elokuvil.

  Terkuin Essi

  PS. Nimmarit sitte mulle valokuvan kera <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, ilman muuta heti annetaan vanikuvia ja nimmareita, ku päästään Hollivootiin. Jahkas ne ny siält ensteks meijät löytää. Pitäskö meijän ryhtyy puhuun enkkua? Voi olla kyl haasteellista, meinaan ku me ei kunnolla ostata ees suamee.

   Poista
 12. Tälle iso peukku! Jos filmi kaipaa stunttimäyräkoiraa kepposiin, täällä on yksi joutilas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Hih, ilman muuta tarvitaan kepposstunttia, oot ekana listalla, joo.

   Poista
 13. Jösses mikä muuvi ja mikä musa. Kaikki natsasi niin hyvin yhteen että... Pääosat oli jaettu just oikeille henk... siis koiruuksille. Kohta on jaossa Hurtta Patsaat, eks vaan :)

  VastaaPoista
 14. Vähänkö teidän äippä on taitava! Mun emäntä ei osaa edes siirtää kameralta videoita koneelle saati sitten tehdä leffaa. Kyllä mäkin haluaisin elokuvatähdeksi, jos olis tuollainen loisto-ohjaaja! Muiskut leffatähdille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on ny sanoo, että toi leffatraileri on pohja, johon itte laitetaan tekstit ja kuvat, joten ei toi meijän äippä nyt niin mahdottoman taitava kuiteskaan oo.

   Äippä kyl reenaa, jos sais semmosen tarinaleffan aikaseks, että siin olis meijän kamujakin. Pitäs vaan sillon saaha lupa käyttää teijän ottamia kuvia...

   Sussakin oli ihan vilmitähti ainesta, ku oot niin siävä.

   Poista
 15. Että, teitin äippä ON taitava! WAU ja WUF! Mulla ihan housunpuntit tutisi ton ekan roilerin/reilerin/railerin kohdalla, on se vaan nim pal jännä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä yrittää tehdä paremman, jahkas ulkona tarkenee kuvata ilman tumppuja. Kiitti kehuista! Raideillaan, hih.

   Poista
 16. Upea traileri, pääosanesittäjät ja elokuvamusiikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää raideri on ollu kyl suasittu, meijän omaväkikin sitä kelaa ja naureskelee. Kyl Kollostakin olis elokuvatähtiainesta!

   Poista
 17. Vautsivau, allekirjoittanut on ihan ammattikorkeassa opiskellut näitä hommia ja käsi sydämellä voin sanoa, että hienon trailerin on luonnonmullistusveljesten mamma väsännyt! Tuolla jo aiemmin Ollia tarjottiin stuntiksi, Maunoa voi sitten puolestaan pyytään pahiksen rooliin! Ja esimerkiksi Mirkku voisi olla kaunis prinsessa, joka kaipaa pelastamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, hyvä roolitukset käynnissä. Tommonen elkka kyl toteutetaan. Äippä ottaa sitten yhteyttä, kun tulee elokuvan aika. Jep!

   Poista
 18. vaude, elokuvatähtiä... saisinkohan miä nimmarin...

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!