lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiirijahdissa ja vähän vahdissakin

 

Tonnekse hiiri livahti? Näitteks te sitä?

 

Hirmeen syvä hanki. Mut mä poika vaan mennä porskutan.

 

Livahtiks tossa jotain? Näitteks te?

 

Mitähän tual naapurissa tapahtuu? 
Nää hiirijahdit on hirmeen hauskoja. Suasittelen!

26 kommenttia:

 1. Nää kuvat on hirmeen hauskoja, kiitti!

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä? Hiirijahdissa! Aikamoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkään jälestää hiiriä ja niitä onneks riittää meijän pihalla. Viäressä on naapurin maajussilla viljakuivaamo. Sinne ku pääsis...

   Poista
 3. Viljakuivaamo naapurissa! Se on varsinainen hiiriaitta. Melkein kateeksi käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olisit säkin viälä vöyreemmässä kunnossa, kun näillä kulmilla mettästelisit.

   Poista
 4. Ainakin voi kuvitella, että hiiri meni :) Ja on se varmaan joskus mennytkin just siitä. Kiva luminen kuono hiirestäjällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiku mulla on melko vilkas miälikuvitus, sanoo äippä, niin näkee kaikkee käheetä. ;)

   Poista
 5. Taika: IIIK!!! HIIRIÄ!!!!
  Helmi: Aaa, kuuluuks neki barffiin??? Syödäänksne kokonaisina? Aijjaa, ai hampaat... No on mulla ISOMMAT! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barffiin, kjeh heh. Kyä te Tytöt ootte hassuja. Mun varmaan pitäs huutaa Myrsky tai äippä hätiin, jos se hiiri tosissaan näyttäytyis. Mä en oo kovinkaan rohkee. Valitettavasti.

   Poista
 6. NIIIIIN ihania kuvia ja maailman söpöin lumikuono! <3<3<3 (Hiirijahti ulkona on tosi jees, mutta toivottavasti sitä ei tarvii tehdä teillä sisällä.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulema meillä oli hiiriä sisälläkin, tai ainaskin ne grillaantu sähkökaappiin. Mut tommoset jutut on korjattu, ja vintillekin on asennettu hiirenkarkotusuikutin ja jotain nakkeja. Mä en kyl ymmärrä miks hiirille annetaan nakkeja. Mä söisin ne nakit kyl mialummin itte. ;)

   Poista
 7. Hui, hirveesti lunta! Tuollahan saa jo pelätä, että tuollainen suippo pitkä koira kuin mäyräkoira tunkee itsensä hankeen pääsemättä enää omin voimin pois. Onneksi teillä on vahdittavia suippokroppia vain nuo kaksi kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään umpihangista. Ihan parhautta, kun saa tehdä omia polkuja. Myrsky kyl sitten seuraa, kuhan latu on ensin auki.

   Elähän huoli, kyä mä välillä tiedotan äipälle missä mä oon. ;)

   Poista
 8. Hihii - hiiriä:) Ootkos oravia jahdannut? Se on kanssa kivaa, ainakin Tiitun mielestä:) Yhtenä päivänä orava juoksi tuossa tien yli ja Tiitu näki - niin meinas mennä kuuseen Tiitukin! Ja sitä jälkien nuuskuttamista riitti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitu, oravajahti on viälä jännenpää ku hiirijahti. Varsinkin, kun Myrsky bongaa oravaiset tosi hianosti. Mä enemmän pidän silmällä tätä maaosastoa, Myrsky ilmaosastoa. Kumpikaan meistä ei muuten tykkää linnuista. Aina haukutaan ku joku tirskuttaa, vaikka vaan tellissä. Ookko sä Tiitu jo tervet tyttö?

   Poista
  2. Melkein terve, nyt ei maistunu iltaruoka, mutta reippaalla n.1,5 kilsan lenkillä käytiin! Huomenna mennään viel käymään siellä Ritta-tätillä, kuulemassa mitä hän sanoo.

   Poista
 9. Ai että, hiirijahti olis aivan mahtava juttu. Mä kaivan hangesta kanssa kaikkee, mamma olettaa että eniten purkkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suasittelen sullekin, Kaunis Nelli, hiirenmetsästystä mialummin kuin purkankaivamista. On noi pupun papanatkin kyl hyvii. :)

   Poista
 10. Mä en oo koskaan päässyt hiirijahtiin, lähtisin kyllä mielelläni. Mutta jyrsijöistä puheenollen, tiiättekö mitä, pojat? Me oltiin eilen emännän kanssa möllitokossa ja paikkamakuussa mun vieressä maannut tyyppi luuli kai mua rotaks, kun se koko ajan ulvoi ja vilkuili mua. Huh, mitä menoa! Mut mä yritin olla niin kuin en oliskaan, vähän niin kuin leikin kuollutta ja hyvin meni. Ei se syöny mua. Mut nyt tiedän, miltä jyrsijöistä tuntuu, kun koirat kyttää!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun viäressäs tais ollakin joku möllikkä, kih hih. Ei vaiskaan, me luullaan, että se kävi kiarroksilla sun ihanuutes takia. Tuu vaan hiirijahtiin meille!

   Poista
 11. Meillä ei oo hiiriä, kun naapureissa asuu kissoja. Mutta tänään oli peräkärryn alla kissa ja se sai kunnon lähdöt pihalta. Kissa syöksyi peräkärryn alta aidalle, mutta ei meinannut päästä heti yli ja mää meinasin saada sen perskarvoista kiinni. En saanut kuitenkaan, mutta silti mies taputti mua ja kehui kunnon pojaksi. Niin mää oonkin. Kaikesta huolimatta hiirijahtikin kelpais.

  Ja kuulkaas pojat, kun meidän äippä oli tänään uimassa niin se tapas siellä yhden tutun rouvan, oikeastaan meidän kuopuksen kaverin äipän. Heillä asuu kaksi kääpiömäykkyä ja toinen, Nemo nimeltään, on kotoisin kans Tyrnävältä. Voisko olla teitin sukua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil käy yks naapurin kissa pihalla, mut se on tosi arkajalka. Ei haluu tehä meijän kans yhtään tuttavuutta. Tuskin sille ees hiiren kelpaa. Mut sulla, Ollikka, oli melkoinen kissaseikkailu. Entäs jos se kissa oliskin pualustautunut ja raapassu sua...

   Nemo Tyrnävältä, kuule, tota täytyy ihan kysyä kasvattaja Suvilta. Vois hyvinkin olla, varsinkin jos tää Nemo oli komee. :)

   Poista
  2. Juu, kysytiin kasvattajalta ja Nemon ja mun koiraemo on ihan sama. Että sukua ollaan Nemon kanssa. Terkkuja!

   Poista
  3. Sanotaan! Laitanpa teidän blogilinkin Nemon emännälle niin saa katella teidän touhuja ja verrata oman kodin säpinään!

   Poista
  4. Erittäin kivaa! Kiva olis kuullaa kuulumisia, että ollaanko samiksii.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!