perjantai 4. tammikuuta 2013

Lupauksia

Me heitetään ilmoille Ollikan innoittamina uudenvuodenlupauksia ja kuvakerronta viime vuodelta.

Myrsky: Mä lupaan syädä kuppini tyhjäksi vaik siin olis vaan kuivamuanaa (tai sitten en). Lisäks mä lupaan olla karkailematta tilaisuuden tullen (tai sitten en). Mä lupaan olla entistä parempi naapurikyttääjä pihavahti (tää sana pitää).

Tuisku: Gaumeen vaikeita tämmöset lupaukset. Kui mä voin tiätää ku mä oon vasta piäni koirapoika? Täh? Ainaskin mä voin luvata jatkossakin syyä Myrskyn jättämät ruuat. Joo, ja mä lupaan reenata äipän heittokättä ja pelata edelleenkin innokkaana palloo.

Mut luvattoman hianoo vuotta kaikille! 

 

 

 

 

 

 

 

Nää kuvat oli tarkotus laittaa aikajärjestykseen, mut tällä plokilla on oma tahto. 

24 kommenttia:

 1. Ai plokilla on oma tahto ihan niinku mäyriksillä. Kyl kai te molemmat lupaatte syödä kaikki namupalat jotka vaan annetaan? Ihanan hassua uutta vuotta teille ja äipällenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä tää ploki on ittepäisempi ku me. ;)

   Toi onkin hyvä ja herkullinen lupaus eli luvataan syyä nurisematta kaikki herkut. Kih hih.

   Poista
 2. Voi mitä kuvia! Ihan sama miten järjestetty, kun ne pitää kumminkin ihastellen kelata ees taas uudelleen, ja taas uudelleen...

  VastaaPoista
 3. Oikein toteuttamiskelposilta kuulostavat teidän lupauksenne. Mitenkäs ne teidän äipän uudenvuodenlupaukset? Mä ainakin toivoisin että mun sijaismamma olisi vähän nopeampi silloin kun on kyse ruokatunneista. Pöperöt lautaselle hiukkasen nopemmin mitä nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä ei tee lupauksia, sen se lupaa joka vuasi. Me katteltiin sun kuvistas, että kuis sä oot änkenny taas ittes seinän ja kupin väliin. Pyllistätkin viäl Helmille. Ooksä vähän hätänen? Tai sitten sä oot hirmeen nälkänen. Meinaan, me ei millään tahottas uskoo, että sun mammas (me ei sanota sijaismamma, ku sä kerta asut kotonas ihan pysyvästi) olis hidas.

   Poista
 4. Hulvattoman hauskaa tätä(kin) vuotta teille, säämiehet! Ja kaikille teidän ystäville!
  Me ei luvattu muuta kuin, että satavarmasti tyhjennetään aina meidän ruokakupit ja että putsataan lattia ihmissyöjien vahingoista:D

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja voih, mitkä lupaukset! On siinä Äipällä kestämistä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komeista tulee komeita kuvia. Juu. Niiku kato teijän kissatkin aina onnistuu kuvissa. Äippä kestää meitä hyvin. Ainaskin melkein aina...

   Poista
 6. Hyviä lupauksia teillä on, ei voi muuta sanoa. Määkin olisin voinut luvata olla keppostelematta tai karkaamatta, mutta en mää viitsi sellaista luvata. Aina voi tilanne tehdä musta keppostelijan tai karkailijan, mutta tähän on jokin syy. Naapurissa voi kulkea siili tai roskiksessa haista päivän vanhat jätteet. Äipän vika, jos keppostelen. Tai naapurin mustin.

  Mun äippä ihastelee teidän kuvia ja varsinkin se on ihan heikkona teidän väritykseen. Mää oon kuitenkin tällainen tummakarvainen kaveri, kun sovin siten paremmin äipän garderoopin sävyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppostelulta ei oikeen voi välttyä. Sitä vaan tapahtuu, niiku metkut Vaahteramäen Eemeliltä.

   No, jos sä kerta soinnut teijän äipän garderoopiin, niin me sovitaan meijän äipän luukkiin. Hän ku on tommonen rusahtava.

   Poista
 7. Kerrassaan komea kuvakavalkadi, pojat!
  Mä lupaan tänä vuonna ainakin muiskautella kaikkia muiskuista tykkääviä oikein reilusti. Niin että muiskuja luvassa teillekin, höpöläiset!<3

  VastaaPoista
 8. Mwahahaa, hianot lupaukset! ^__^ Me oltiin kamalan laiskoja kun me ei tehty semmoisia...vielä. Supercoolit kuvatkin vuoden varrelta! Hih, me tirskutaan vieläkin tuolle kuvalle missä liidätte. Olette ihastuttavia ja hyvää vuotta viä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsuu valita semmosia lupauksia, joista on iloo ja hyätyy ja helppoja toteuttaa. :D

   Teijänkin lauma on söde. Oikeen upeeta vuotta!

   Poista
 9. Me luvattiin äipälle et me parannutaan tänä vuonna eikä sairaslomailla enää yhtään tän jälkeen. Ei me tiietä mitä se oikeen meinaa, mut äipän ainaki sai iloseksi. Saatiin yhet ylimääräset possunsuikaleherkut, joten vissiin se lupaus tarkoitti sitten jotain syötävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis koikkelis Tytöt! Joo, niin tarkottikin elikkäs tehkää paljon tommosia herkkulupauksia. :)

   Poista
 10. Hyviä lupauksia - eiks uudenvuoden lupaukset oo sellasia että ne saa rikkoa?

  VastaaPoista
 11. juhuu! mäkin pelkäsin niitä paukkuja aivan kauheasti. menin pöydän alle kököttämää. ne lupaukset on aika outoja. kummiski lupasin etten herättele talon väkeä niin aikaisin kuin yleensä. oon vaan niiin kova naukumaa.

  ja täällä kirjoitteli se tuttu kissa joka on iiso ja joka kirjoitteli niistä ruoka-ajoista. kuttukaa vaikka aapiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Iso-Aapi! Tiäkkö kuule, että ku antaa talonväen nukkua yänsä rauhassa, niin ne on paljon lempposampia. Se taas tiätää herkkuja ja muuta mukavaa. Joten sun lupaukses varmastikin koituu sulle voitoks. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!