maanantai 3. maaliskuuta 2014

Ei parta pahoille kasva...

Tuisku turisee:
Joo, kyl mä ymmärrän ton wanhankansanwiisauden,
mut on ihan epistä ettei mun selkääni kasva uusia karvoja.
Hei haloo!
En oo paha,
enkä varsinkaan oo joutava.
Oon sulonen, sanoo äippä.
Äippä meinas, 
että noihin nahkapaikkoihin pitää panna aurinkosuojavoidetta.
Vai pitäskö kehitellä joku kesäinen pätmänviitta? 

 

39 kommenttia:

 1. Tuisku. Ei yhtään haittaa pari laikkua selässä. Ne tekevät sinut ainutlaatuiseksi, oot "Tuisku Original ®". Etkä mikään hassumpi Tuisku olekaan, vaan oikea napakymppi-fläkkiselkä, se original siis. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, "Tuisku Original ®". Sä sitten aina löydät nätit ilmasut ja sanat, HooPee. Muiskut sulle.

   Poista
 2. Voi kuule Tuisku Original, nuohan ovat kunniamerkkejä! Porukat ajattelee, että olet ollut hurjassa taistossa lohikäärmettä vastaan ja selvinnyt voittajana. Aurinkorasva vois olla hyvä idea, ettei mollikka pääse liikaa porottamaan ihoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jep, tostahan syntys oikee kirja: Tuisku ja hurja Lohikäärme. Parhautta.

   Aurinkorasva on ostoslistalle. Terkut Parékille!

   Poista
 3. No kuule, ei me muutamasta karvasta välitetä. Niitähän on semmoisia karvattomia koiriakin olemassa. Meidänkin pihapiirissä asuu yksi (Sillä on aina tuplavaatteet päällä ja kesällä siihen hierotaan aurinkovoidetta). Vähän ehkä säkin tarttet aurinkosuojaa, mutta kato, noi karvattomat kohdat on sun tunniste! Et oo tavis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa, karvoja tulee ja karvoja menee. Juu, en oo tavis, me kaikki ollaan persoonia ja yksilöllisiä. Juu, ollaan.

   Poista
 4. Hei, nuo karvattomat arvethan on nyt sun tavaramerkki, eikä sua sekoteta enää kehenkään muuhun. Ei tartte mistään siruista tutkia, kuka sä oot. Aattele, maailmassa on vain yks ainut mäykky, jolla on tuommoset merkit. Ja onhan sulla niitten merkkien ympärillä vielä reilusti karvoja ;) Terv. Fiksu (yltäpäältä ihan liian karvanen!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu, tosiaan, mulla on merkkien ympärillä tuuheesti karvaa. Mulla on oikeen hyvälaatunen ja paksu turkki. Kerätäänks sun karvaa talteen? Niistähän sais vaikka lapaset.

   Poista
 5. Toivottavasti teidän äippä löytää hyvänmakuista aurinkovoidetta. Koska kaima varmaan pesee sen pois...

  VastaaPoista
 6. Älä sää tuisku ruppe muutama fläkki surema. oit ain sanno et 2näkisittepä sen mäyrän misä kunnos se o" ja niil ketkä tiätä, ne ymmärtä. Se o hiano nimi ku toi HooPee sanos, Tuisku Original. Vaik ei toista tommost ol muutenka niinku sää.
  Meiä aiti vanno ton Tummelin oleva tosi hyvä rasva iha kaikkee ja tiätä kuulihmissii ku sitä käyttä aurinko rasvan ja kehuva tasast rusketust. Äippä sanos et kyl sitä täytyki rasvata ja kuulema olis hyvä ko söisit kans Bitiinii. Se kasvatta ihmisil hiuksii ja koiril se pitä ihon ja karvan kunnos. Et ruppes popsima niit, tiä jos vaik kasvaiski karva.
  Kunniamerkei noi sun selässäs o. sää voitit sen ikävä vaiva ja ihos parani. ja sää olekki ny semmone Tuisku ettei toist ol. Pususet sulle ja iha suaraa kuanon pääl.
  Äipält kans.
  Terveissi Essiläst toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Tommosta Bitiinii pitää tähystellä, jos sillä on tuallanen ihmeitä-tekevä-vaikutus karvotukseen. Taijetaan ujuttaa sitä meijän iskän aamupuuroon kanssa. Meijän iskä ku on ihan klani. ;D

   Muiskusii sulle, sulonen Essi ja kiitokset lohtusanoista!

   Poista
 7. Suosittelen ilimammuuta pätmänviittoo! Hihih! Elä huoli kuoma, par pikku länttijä sinne tänne... ee haettoo, eekä hijasta männöö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulehan kuoma, ettei sulla ny vaan olis ketunhäntä kainalossa ton Pätmänviitan suhteen... :D

   Poista
 8. Tuisku, vinkkaa äitille Vetramil-haavavoiteesta, se on meillä toiminu aina hyvin, ja karvat on kasvaneet hyvin takasin, tosin valkosena... :D Meidän Helmi onkin vähän spesiaali koira, sillä on Adidas-raitoja tassussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannanpas toi Vetramil-voide hakuseen. Kokeillaan ja kiitti vinkistä. Mulla on muutamia valkosia karvoja tossa nahkapaikkojen vieressä. Ne näyttää hassuilta.

   Hih hih, Helmi ja Adidas-raidat, on varmaan siävä näky.

   Poista
 9. Onneks sun nahka on jo muuten kunnossa, vaikkei karvat kasvakkaan. Tietty karvatkin mukavat ois.:)

  Meikä menee huomenna taas eläinlääkärille. Kun ei ne nenäpunkkioireet oo vieläkään pois, niin mahtoko mikään punkki ollakaan? Emo on huolissaan, kun oon eilisestä asti ollut vähän vaisuna. Lenkillä ollaan kyl käyty, mut muu ei kauheesti huvita. Syöny oon, mut en jaksa leikkiä enkä innostua asioista mistä aina ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, Rymy, ookko sä ny kipeenä edelleen! Onneks kumminkin ruoka maittaa, niin se on hyvän merkki. Tsemppiä!

   Poista
  2. Heippa taas, Pojat!:) Eipä siellä lekurissa mitään selvinny, iskä ja emo vaan köyhty 176 eurolla. Sydän ok, keuhkot ok, ja verikokeissa kaikki arvot ihan huippuluokkaa, vaikka näinkin vanha vaari jo kyseessä. Silti eilen aamullakin olin tosi kipeen olonen, hakeuduin vaan emon suojiin, ja nukuin koko päivän. Pissalla käydessä olisin kyl antanut naapurin kissalle kyytiä, jos en olis ollu hihnan päässä.;D Äänikin multa on mennyt, ei ny ihan kokonaan, mut ei paljo haukkua viitti, kun ei ääni riitä. Kuumetta vähän oli, mitään muuta lekuri ei löytäny. Nyt mä oon sitte doupattu koira. Muhun piikitettiin anabolisia steroideja. Sen pitäis antaa uutta virtaa pappakoirille. Kuukauden päästä pistetään tehoste, ja sit vuoden parin välein voidaan piikki uusia. Muutaman päivän kuluessa pitäis vaikutus alkaa näkymään. Emo pelkää, ettei se sit enää pysy mun perässä ollenkaan.;)

   Poista
  3. Surmeeta toi sun heikko kuntos, mut ilosta ettei ny sitten kuitenkaan oo kysymys mistään vakavasta. Toivottavasti noista stereoista eiku steroidestiksistä on apuu. Peukutetaan sille!

   Sä et voi osallistuu kisoihin ton doupin jälkeen. Voittasit kaikki. :D

   Poista
  4. Vähän outoohan tää on, kun ääni on heikko, olo on heikko, mut silti ei mitään vikaa pitäis olla. No, kattellaan nyt jokunen päivä ja toivotaan parasta. Ei noi verikokeetkaan aina kaikkee näytä. Isukin syöpäkään ei missään vaiheessa veressä näkynyt.:( Oon mä silti jo pirteempi kuin eilen. Ja eilenkin jaksoin lekurilla käydessä seisoo automatkat, vaikka kaupungissa asti käytiin. Ja ruoka on maittanu koko ajan. Sehän on aina hyvä merkki.:) Joo, voisivat kisoissa olla ihmeissään, kun tämmönen vanha poika päihittäs kaikki nuoret kollit. Jos pistäis emon pissimään testipurkkiin, niin ei jäis kiinni mistään.;D

   Poista
  5. Kuule Remu, äippä käski kysyyn, että onhan susta otettu kilpirauhaskoe? Meinaan ihan vetämättömäks meni meijän Pyry-pappakin ja heti piristy ku sai styroksia eiku styyrakkia eiku jotain roppia. Tsempataan sua ja perhettäs!

   Poista
  6. Ei taida semmosta olla kokeissa mukana. Kiitti, pidetään mielessä, jos vetämätön olo jatkuu. Nyt oon ollu jo aikas pirtee. Useemman kerran ollaan käyty kävelemässä, ja leikinkin taas. Haukunkin sain paremmin jo aikaseks, kun komensin emoo antamaan mun pallon takas.:)

   Poista
 10. Huoh, onneksi ne karmeet haavat on poissa ja vain kunniamerkit jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunniamerkit, sää sen sanosit, pirkko! Muiskulaiset sulle ja kissoille.

   Poista
 11. Pari karvatonta länttiä nyt on pieni murhe noin komeelle koiralle! Sitä paitsi, kuka niitä ees kerkeää huomata, kun sä hurmaat ja pussaat ne pyörryksiin Myrskyn kanssa kuin hurrikaanit konsanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö tuli hyvä miäli noista sun sanoistas, tattista! Terkkuja teille kumpasellekin.

   Poista
 12. Mä kyllä yhdyn noihin edellisiin kommentteihin. Ei se haittaa, jos vähän karvaa selästä puuttuu, pääasia on, että haavat paranivat. Mukavia tulevia kevätpäiviä! t. Eka

  VastaaPoista
 13. Kuules, muru. Älä huoli, ei noi jälet haittaa. Niistä näkee, et sä oot ELÄNY. Ihmisille tulee semmosia ryppyjä, joista viksummat ihmiset sanoo, et ne on elämisen merkkejä. Sustakin näke, et sä et oo enää mikään märkäkorva. Ja jos joku sanoo sulle jotain kurjaa noista jälistä, niin sähän voit sanoo, et ne tuli taistelussa. Tai jos ne sua ittees häirihtee, niin ainahan sä voit laittaa tupeen!:D
  Mä muiskautan sun arpias, muru!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kuule, Mirkkunen, helpotti ku sä muiskautit mun arpia, semmosen kaukomuiskun. Mä kannan arpeni tyyneydellä, toivottavasti äippä ei huakailis niin kovasti ja turhaan mua säälis.

   1000 muiskua sulle Mirkku.

   Poista
 14. Kunniamerkit ja parit pienet karvattomat läntit ei paljoa haittaa, eihän? Voihan se olla, että se karva vielä kasvaa. Tai sitten ei. Siinä voipi olla sellainen jutska, että jos se joku karvatuppi on sen tulehduksen myötä vaikka kadonnut, niin sitten ehkä ei kasva uutta turkkii. Tai sit siihen vaan voi mennä tooooosi pitkä aika. Eiks ni sanotaki, että aika haavat parantaa? Mut hei, sä oot niin soma vaikka pari pikkuplänää on karvattomana. M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että haavat pienenis ja aurinko ei aiheuta niihin tepposia. En haluu olla uudestaan haavapuvussa ja kipeenä. Oli surmeeta se olo sillon, koko perheellä. Katotaan ajan kanssa kui käy. Terpat Ossille!

   Poista
 15. Nyt sinulla on oma tuntomerkki mikä vain tekee sinut erityiseksi. Olen nähnyt ettei varpaan kynsi kasva jos sen kasvuaihio tuhoutuu vaikka ruohonleikkurilla oikeesti, niin tuossa vois olla samasta ilmiöstä kyse.

  VastaaPoista
 16. Mulla mittää häntee oo kaenalossa... :D Biotiini on se ihmeaene joka kasvatti mulle karvoo männä kesänä, ku niihen hormoonipiikkiin jäläkeen meenas tippua viimesettii haevenet.

  VastaaPoista
 17. Säähän oot vaan tosi katu-uskottavan näkönen! Mitä sitä suremaan! Mullaki on hännässä laikkuja, joihin ei vissiin enää karva kasva, mutta se on silti mun oma häntäni, paras häntä mitä voi olla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oon tosiaankin katu-uskottavan näkönen koskapa ei oo tulleet puput mulle räyhäämään. ;)

   Sulla, Nakki, on oiva elämänasenne: paras häntä mitä voi olla. Uuuh! Niin munkin miälestä sulla on kaunis häntä, mut kaunishan sä oot kyl muutenkin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!