sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vampyyrilepakko tai sitten ei...Tuisku: Pelottaako?
Enks näytäkin ihan vampyyrilepakolta. Argh!
Harmi ettei Myrsky yhtään peljästynny.


Laitetaan tähän lisäks tämmönen söpistelykuva, ettei keltään mee yäunet hukkaan. Luettiin iskän kanssa kirjallisuutta ja rentoiltiin. Ulkona ei paljon viittitty olla, ku tiät on yhtä kuravelliä ja satoi lisäks jotain hyyhmää. 

20 kommenttia:

 1. Komeat hampaat. Hyvin on pesty ja puunattu.

  VastaaPoista
 2. Totta, Tuisku, oot kyllä ihan vamppiirin näkönen. Hui kauhistus, kun mua ihan vallan pelottaa. Oli kyl hyvä kun laitoitte ton söpistelykuvan, niin uskallan sitte tirsamaassa poiketa luonanne! Toivottavasti TE saatte sinne pian sitä lunta ja jäätä...eikun pakkasta, meillä on viis astetta plussaa...pirkkaa...plussaa.
  T: Elli Elviira Eloveena
  PS. Muiskis, murut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Enks tosiaan ookin kokolailla julman näkönen. Itteenkin ihan pelottaa kattella. Mut sähän tiät, Elliseni, että mähän oon oikeesti ihan pehmis, joten nou hätä.

   Sais noi plussat kyl vaihtuu miinuksis, ulkona siis. Iso muiskis sulle, söpöliini! Tirsamaalla tavataan.

   Poista
 3. Varsin vakuuttava kalusto, harmi ettei Myrsky peljästynyt.
  Söpöstelukuvasta iso kiitos sijaismammalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Myrskyl, siis täl meijän Myrskyl, on viäl vaikuttavampi purukalusto ku mulla. Ja sillä on voimaa leuoissa ja aika pelkäämätön luanne, joo.

   Kiva ku sijaismamma tykkäs meijän söpöstelykuvasta.

   Poista
 4. Hurjat pojat! Onneks oli tuo söpöstelykuva lisänä, muuten oisin saattanut alkaa pelätä teitä!;)
  Mulla meni koko päivä agilityn merkeissä (ei kotiagilityssä vaan ihan oikeassa koirahallissa), mut siitä ei saatu kuvia, kun emäntä oli niin kovasti mukana menossa mun kanssa eikä muistettu pyytää ketään kuvaamaan. Katotaan sit ens kerralla!
  Muiskaukset mun suosikkivampyyreille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sul on ollu mukavaa ku oot päässy oikeen akiliitohalliin. Ei näillä keleillä ulkona viihtyiskään ja sitten sä voit jatkaa harkkoja siäl vinttiakiliitoradalla.

   Otatte sitten seuraavalla kerralla paljon kuvia, että päästään ihaileen sun sulavia liikkeitäs. Muiskut (ei vampyyri)!

   Poista
 5. Oho, aikamoinen vampyyrilepakko kyl oot! Mut noin komiaa hammasrivistöä kelpaa kyl esitelläki, ei kai se Myrskykään peljästyny ku meni vaan sanattomaks sun purukalustosi valkoisuudesta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Myrsky häikäistyi ja hämmentyi. Hymy pelastaa monesta pulasta.

   Poista
 6. Hienot ja säihkyvät hampaat sulla - ja nuo korvat... ymmärrän otsikon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyhuulet aina huomataan ja kyllä myös hymyhampaat! Smile.

   Poista
 7. Hui !! Melkeen oot kuin Kerpsukka (=systeri se gerbiili). Sil on yhtä kaqrsee ilme välillä. Mut ei koskaan millää huumorimiälellä, soon nii pönttö. Lelui vaa vahtii.
  Aikas veijari oot.
  Mä sain ihan uuden heijastinliivin, kun ulkona on niin pimeetä. Meidän äippä on silleen vähän hermoheikko, et niinku mulle jos jotai tapahtuis. Äippä sais kuulemma sydärin ja iha kertalaakista. Et helpompi pistää heijastimet päälle ku raahata se jostai poluvarrelt kotii sitte.
  Terkkuja sinne t:oo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leluja vahtaava gerbiilisisko, eikä, me tikahdutaan.

   Me kyl matsataan ihan leikillään tai ainaskin melkein aina. Heijastiliivit on kyl tosi ajankohtaset. Parempi pitää liiviä ettei äipät herppaa. Joo.

   Poista
 8. Tervehdys Pojat, näin kansainvälisenä miästenpäivänä.
  Pipukka:
  Meinaaks isoveli kurmuuttaa sinua Tuiskuliini oikein kunnolla? Nätit hampaat sulla, samanlaiset kuin mulla.
  Söpöilykuva on ihana. Vaikka Teitä ei aina erotakaan, niin tuossa kuvassa eron vielä huomaa. Ihan yhtä komeita ootte molemmat. Vielä kun tuohon laittais vaaleanpunaisen sydämen ympärille, niin johan tyttöystävät tykkäis. Tirsk.

  Äipsän ”vauvakuume” eli mun pikkusisko-projekti sai pahan kolauksen! Katteltiin pentuilmoituksia. Niissä oli sellaiset vaatimukset, ettei me täytetä niitä: Myydään vain metsästystä harrastavaan kotiin, agilityä harrastavaan kotiin, vain sadan kilometrin säteelle jne... Miksi ei kukaan etsinyt kotia tyttöpennulle, jolle annettaisiin rakkautta 110 prosenttisesti?

  Täällä on edelleen lunta, vaikka lämpötila on ollut plussan puolella ja vettä sadellut. Reilu viikko sitten käytiin muutamana päivänä äipän kanssa Potkuriliitoamassa. Oli todellakin kevyenliikenteen väylät niin lipokkaita, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Mulla oli valjaat päällä, että jaksoin kunnolla vetää (ja rintalihakset vahvistui). Äipsä seisoi jalaksilla ja mä jaksoin vetää niin kovaa, ettei äipän tartennu potkaista vauhtia ollenkaan. Kerran vedin sen lumipenkkaan. Kih, kih.

  Sehän nyt tiedetään kuka on tään perheen aivot (minä) ja kuka on perheen blondi (äippä).
  Katsoessaan ensimmäistä uniasentokuvaa, äipsä ei heti tajunnut, ettei kuvaa ole otettu sohvan edestä vaan nojan puolelta. Äipsä alko mulle vouhottamaan, että jopa Myrsky on osannut asennoitua nukkumiseen oikein ja tarvittavalla vakavuudella, kun ihan päällään nukkuu... eiks toi ole jo tosi vaikeeta? Eiks veri pakkaudu päähän? Ai jaa, kuva olikin nojan puolelta otettu.

  Moni mäykkä, toisin kuin minä (johtuen varmaan pitkästä turkistani) inhoaa kylmiä ilmoja ja lenkuroitsemista viimassa. Äippäpä kaikessa viisaudessaan keksi että ehdotetaan vilukissimäyrille, että emännät ostaa niille pienen lämpöhuovan ja käärii sen mäykän ympärille lenkille lähdettäessä.... Äippä: Mitä? Miksi sä katsot mua noin oudosti ja pyörittelet silmiä?... Pipukka: No jatkojohdonko päässä sitä koiraa lenkuroitetaan, ei mahda olla pitkä lenkki se! … Keh, keh, kyllä meillä naurua piisas sen jälkeen kun äippä tajus että lämpöhuopa todellakin tarvii sähköä lämmetäkseen. Tästä oivalluksesta, tuli meidän perheen pysyvä vitsi.
  Äippä: Pippi, onks ihan pakko kertoo kaikille?


  Äippä: Pippi rakastaa autoilua yli kaiken ja otan hänet mukaan aina kun voin. Muutama päivä sitten lähdimme kauppaan. Pippi tietää, että silloin odotetaan kiltisti autossa, eikä yritäkään ulos, vaan tarkkailee mielellään muita kulkijoita ja heittää muutaman kommentin. Kaupasta saapuessani ei tuttua päätä näkynytkään totuttuun tapaan auton ikkunasta. Hetken jo mietin onko joku varastanut Pippi-Lotan? Ei ollut edes hattuhyllyllä. Avattuani takaluukun laittaakseni ostokset takakonttiin, HAJU paljasti, että Pipin täytyi olla autossa. Tyttö oli yksin jäädessään aatellut että nyt on hyvä hetki paukutella, kun kukaan ei ole kuulemassa...
  Pippi: Äippää... Noloo, onks ihan pakko kertoo pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirsk sulle, Pippi, sä oot ihanan hupsukka. Vai pinkkejä sydämiä. Ai sä oot teijän perheen aivot, tirsk sillekin. Toi sähköjohtojuttu oli kyl hulppee.

   Vai pääsi sulta paukku. Ei se kuule haittaa, anna palaa vaan. ;)

   Poista
 9. HUI! Eiks halloveeni menny jo.. ;D

  Söpistelykuva on i h a n a! <3 Siitä näkee hyvin, että kyllä Tuisku kuitenkin vielä näyttää vaavilta isoveikkaan verrattuna. <3

  VastaaPoista
 10. Huuuiiii.... oot tosiaan vampyyrin näkönen lepakkokorvinesi;) Mutta komeet ja säihkyvät on hampaat! Nuo lukuhetket iskän kanssa on kyllä mukavia:) Tiitukin säikähti tota vampyyrikuvaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu tarkotus peljätellä. Mä vaan esittelin komeeta purukalustooni, ku se loistaa ja välkkyy. Muiskaukset Tiitulle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!