maanantai 5. marraskuuta 2012

Hellapoliisi


Tuisku: Ootko sä äippä, joku hellapoliisi? Kyllä mä tiiän, että mä en saa mennä Myrskyn kupille, ennen ku se lopettaa syämisensä. Etkö sä luata muhun?

Äippä: Hmm...


22 kommenttia:

 1. Jo on kummallinen ja epäilevä asenne;))

  VastaaPoista
 2. Kyttääks teidän äippä, kun te syötte?
  No, antaako se äippä teidän kytätä, kun se on ite syömässä? NIINPÄ!

  Tähän voin taas sanoa, että olen saanut ruoka-annokseen korotuksen. 1 dl päivässä extraa. Mun äippä oli vielä töissä, kun mies antoi mulle ruokaa. Hoki sitten vieressä, että huomaatko että ruokaa on nyt enemmän. Höh, enemmän tai enemmän, koskaan sitä ei oo tarpeeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyttää! Aattele!!! Eikä todellakaan saada notkua pöydän läheisyydessä, kun he syövät. NIINPÄ!!!

   Hyvä, hyvä, Ollikka, tuosta ruoka-annoksen korotuksesta. Ruokaa ei koskaan saa tarpeeksi (Tuiskun mielipide).

   Poista
 3. Voi tuota viekasta pikku pylleröistä!:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tuisku: Välillä pitää mulkasta äippää vähän tuimemmin. Mut täytyy todeta, että äippä on sen verran turski luonteeltaan ettei pienistä mulkaisuista hätkähdä.

   Poista
 5. Mitä se oikein kuvittelee? Että sä varastaisit pikkuveikalta ruokaa? Höpö höpö! Taitaa vaan itse suunnitella syömänsä loput, jos jotain jää..

  VastaaPoista
 6. Sä oot kyllä ihan oikeessa, ruokaa ei oo koskaan liikaa. Mä istun ruokakupin vierellä kevyesti kolme kertaa päivässä odottamassa mutta ei onnistu, ei tuu ruokaa ku kaks kertaa. Ja mitäs mun mamma tekee - ramppaa jääkaapilla yhtenään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teijänkin äippä ravaa jääkaapilla! Varsinkin ilta-aikaan, eiks jeh? Niin, on se tosiaan kummaa, että äippen napaset naukuvat tyytyväisyyttään ja meijän mahat kumisevat tyhjyyttään. Jokin tässä kuvaelmassa ei nyt natsaa...

   Poista
 7. Tiäks, meil on just samanlaine poliisi. Siis jos Tiuku (sillon ku se tääl on) jättää jotaki kuppiin, niin mun miälest ihan on oikeus mennä se ottaan. Ei sunkka hyvää ruakka pois heitetä*??? Täh. Sitä paitti Onniki kyttää sitä. Tost gerbiilist on vaa tullu semmone rotta joka syä kaike eikä mittä jätä. Ilmanks on pehva levinny hähähähääää.
  Kyl sen äipän pitäs luattaa sun harkintakykyys ja ekokoirailuus. Ihan oon sitä miältä. Ja jos ei usko, tuu tänne. Mulla on noita ylimääräsiä patjoja vaix kuin.
  terveisin Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä näitä poliiseja oikein tulee!!! Ku joka huusholliin niitä riittää. Outoo on, kovin outoo. ;)

   Sää, Essi, sen sanosit, mehän harrastetaan ekokoirailua. Sehän on nykysteen viäl ihan in ja pop. Voisin kyk vaikka muuttaa majaa vähäks aikaa, siinä olis sitten äipällä hetki miättiä elämän tarkotusta, ku kumminkin hänellä oli hirmee ikävä mua. Alapa jo pelmuttaan patjaas, mä tuun kohta...

   Poista
 8. Jopas oli. Tuota voisi jo sanoa epäluottamuslauseeksi, eiks niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella voi sanoo epäluattamuslauseeks. Mitä ny ihan vähän vaan valun kohti Myrsky kuppia tai ihan vaan vähän syäksyn Myrskyn kupille, ku se on järkyttävän hidas. Siis mä tarkotan to-del-la hiiiiidaaaaas. Mut hermotus tahtoo pettää niitteen viimesten puperrusten kohdalla.

   Poista
 9. Yhdyn edellisiin ja totean, että miten sulle Tuiskuliini riittää noin vähän luottoa? Tottakai sä odotat nätisti vieressä siihen asti, että veikka saa syötyä. Käyt vaan sitten ystävällisesti nuolemassa kupin puhtaaksi, niin hellapoliisi(tar) säästyy tiskaamisen vaivalta - luulisin.. ;D

  Ihana kuva ja postaus jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on tunnustaa, että joskus, siis tosi harvoin tosin, lipsahdan Myrskyn kupille liian aikaseen. Siis äipän miälestä liian aikaseen. Sitten mua komennetaan istuun, siis ISTUUN, oman kuppini vieressä. Melko tylsää ja turhauttavaa ku oma kuppi on TYHJÄ. Joo. Näin meillä. Ei kantsuu muuttaa meille, tääl on surkee palvelu.

   Poista
 10. Meiän matte toimitti kans ennen hellapoliisin virkaa, kun sisko oli semmonen lurppahuuli että se imas aina sapuskan kitaansa kuin tehoimuri, ja sit alkoi valmistautuun siirtyy mun kupilleni. Matte valvo että se tapahtui vasta kun olin lopettanu ruokailun. Mä ku syön silleen sivistyneesti maiskuttaen, enkä imuroi. Ku mä jäin yksin, niin matte koitti livistää tarjoiltuaan mulle sapuskan, ku se aatteli ettei poliisia enää tartte. No eipä tartte ei, sanoin minä, mutta seuraneidin kyllä. Kukas sitä ny ruokailis muka aivan yksinään, ihan ilman seuraa. Niinpä vaadin seurustelua ruokailun lomassa, eli matte seisoo keittiössä edelleen. Sen pitunen se. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Tiätysi mattes pitää sulle ruokaseuraa. Eiks hän oo kuullu, että ruokapöydästä, tässä tapauksessa sun ruokapöydästä, ei saa poistuu ennen ku KAIKKI ovat syöneet eli sä oot maiskutellu muanas kaikessa rauhassa. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!