torstai 11. lokakuuta 2012

Pakarat


"Eli pohjassa Meritähti
tuhat tonnia vettä yllä
- Minä jaksan kyllä,
sanoi Meritähti
- On terävät sakarat
ja litteät pakarat
ja paineenkestävät kakarat"
-Kirsi Kunnas-

Äippä kyl varotteli tosta otsikosta, Pakarat, että ny kaikki per... pers... pervot hyäkkää meijän sivustolle innokkaana. Kjeh heh, meitä jo valmiiks naurattaa se pettymyksen määrä, ku meil onkin näytillä vaan komeita mäyräkoiran perskannikoita ja naamatauluja. 

 

 

Mut tää homma lähti liikkeelle siitä, ku äippä sano, ettei meitä kohta enää erota toisistamme. Ollaan melko saman kokosia jo. Mut on meissä erojakin:
 • Myrskyllä on bodaajan reidet ja pakarat
 • Tuiskun beba on soukka ja kaponen
 • Myrskyllä on isot pyöreät silmät
 • Tuiskulla on mantelinmalliset pienet silmät
 • Myrskyn turkki on pehmeää ja untuvaista
 • Tuiskun turkki on karkeaa ja tuuheaa
Komeita poikia siis ollaan!

22 kommenttia:

 1. Hauska runo:) Minun mielestä Myrskyliini ja Tuisku ovat niin samankokoisia, että Tuisku on tainnut kasvaa kaniinimäyriksen mittojen ylitse:) ja aika reippahasti. Toisaalta kuvallahan saa kyllä kuvattavan koon vaihtelemaan niin ettei tosikaan. Somia poikia ootte molemmat. Ihailijanne M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi runo on yks meijän äipän suosikeista. Se on kuulema jotenkin kannustava.

   Tuisku on kasvanu todellakin ohi kaniinikoon, mutta sehän oli tiedossa jo pentunaa. Siitä kennelnimi Monster. :D

   Kiitti, kiva olla somia.

   Poista
 2. Komeet perät teillä molemmilla. Ja pisteenä i:iin päällä on häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä huamaat aina hännät, ku ittelläs on niin mahtava pörröpurje, mut kiitti peräkehuista. Lämmitti. :)

   Poista
 3. Komeat pakarat! Ei voi muuta sanoa. ♥

  VastaaPoista
 4. Mahtavat peräsimet teillä, kauniit pojat!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kuule juastaankin pallon perässä ja ylösalas portaita, ei ihme, että ollaan reiteviä. Kauniit pojat, kih hih, kiitos Söpötär.

   Poista
 5. Niin ootte nät.. eiku komeita eestä ja takaa! <3

  VastaaPoista
 6. Hyvä nimi postaukselle, sanon minä - matte muisti kuinka aikoinaan elli käpälöi mua ja totes mun kankkuja hipelöidessään, että "ai nää olikin LIHAKSIA, että wow missä kunnossa tää uros on." Enää en kyl niin paljoo suostu liikkuun kun ei oo seuraa (ko sillon juoksin kallioita ylosalas kolmen noutajan peräs joka päivä) eikä mitään vastaavia huvituksia. Ja siitä pääsen varsinaiseen asiaani; että Myrsky sää kyllä esimerkillisen merkillisen virallisesti poseeraat tossa tokassa kuvassa vahtina (verottaja nää jutut kyllä aina huomaa) ja tosiaan vaikka sulla on melkoset tähtisilmät, niin pikkuveikkas vallaton olemus on kyllä melkosen fantastinen kanssa! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uros!!! Komeeta!

   Sä kyl verottajana hanskaat näitä hommia, se me ollaan huomattu ja susta oppia yritetty ottaa parhaamme mukaan. Joo, me ollaan kyl eriluanteisiakin, täytyykin tehä siitäkin postaus.

   Poista
  2. Kuule, Mauri-setä, me eilen kommentoitiin sun plokiis, mut se kommentti on hävinny siältä. Me vaan sua kehuttiin kovasti verottajana ja ihmeteltiin sitä pipsaa. Meillä ku ei oo semmosta koskaan näkyny. Oltas kyllä varmaan se pipsa pantu verolle, heti. Sä oot kyl hyvä oppimestari.

   Poista
  3. Gaumeeta, että kommentit häviää kun tuhka tuuleen! Juu toi verotus on melkosen virallista hommaa, onneks tehtäviä voi nykyään hoitaa vaikka sohvalta käsin, niin ei tuu kovin väsy. Ei näy pipsoja meilläkään kovin usein, siks ne pitääkin kyllä sitten verottaa erityisen huolella. Mukavaa viikonloppua pojat! t. Mauri-setä

   Poista
 7. Kirsi Kunnas sai muistaakseni juuri jonkun palkinnon...

  Tuo otsikko tosiaan on vaarallinen, meillä oli jossain juoksuista kertovassa jutussa (otsikkona?) "kuuma tyttö". No senhän arvaa että sillä päädytään usein meidän blogiin. Heheee... siitäs saavat!

  VastaaPoista
 8. Toi mun äiree on aina kehunu kui hiano peppu mäykyl on. Siin on kuulemma jottan hellust. No ny määki sit näin. Ihan on komee sanon. Mut kyl mää enempi siit naamast tykkään. Että ihan kiva kun oli niistäki kuvii.
  Komeit ootte, pakko sanoo. Ja äireeki pakottaa. Se ku on joteski teiän perään. Siis ei perään....mut silleen niinku....siis tykkää teist.
  Viikonlopui sinne Tuiskuavaan Myrskylään (väänsin vitsin, huamasitteks).
  Terkkui Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, Tuiskuavaan Myrskylään, toi oli kivan hyvä. Mäykyn beba on pelkistynny, ainaskin sileekarvasten. Äippääkin aina naurattaa, ku me mennä pylkytetään lenkuralla.

   Paitti että on sunkin, Essi Messinen, peppus siävä. Siis todella siävä. Nuuskutellaan!

   Poista
 9. Juu, hyvät on peräpäät, etenkin iloisesti pystyssä sojottavat hännät, onnellisen koiran antennit. Parasta teidän ulkomuodossa ovat kuitenkin silmät. Miten kukaan voi teitä vastustaaa, jos sattuu vilkaisemaan silmiin?
  Tuisku taitaa olla machotyyppiä ja Myrsky taas paremmin älykkö:) Älä kuule Myrsky vaan päästä pikkuveikkaa pomottamaan, vaikka se macho onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan niin valppaita ja terhakoita, että hännät on usein pystyssä. Pitiköhän meistä tulla pystyhäntiä? ;)

   Myrsky: Meijän Tuisku on hieman röyhkeä. Mä yritän sille kohteliaasti esittää ettei noin sovi tehä, tai luovutan sille luuni. Tänään mä hirmustuin ja annoin Tuiskulle kunnon löylytyksen. Äippä huus yhtä kovaa ku mekin. Kaikki säikähdettiin.

   Poista
 10. Pipukka: Tervehdys Pojat.
  Juu, komeet on Teidän pakarat, vislaisin peräänne jos lenkuroisitte mua vastaan ;)
  Minullakin on kaunis ja naisellinen pylly. Se ei vaan tuu niin hyvin esille, kun mulle on kasvanut noi takahiukset. Aluks ku tulin taloon, äippä uhkas parturoida ne kokonaan pois, ku niissä oli melkein joka lenkuran jälkeen kakkia :( Toinen mitä se uhos oli se, että ottaa hiuspinnejä ja laittaa niillä pitkät karvat kiinni mun kylkiin. Arvatkaas oisko meikätyttö lähtenyt sen jälkeen enää lenkuralle... EN ikinä, niin paljo ois hävettänyt ja variksetkin nauranut, että sahapukki-asento ja niskalihaket tiukille. Onneks alkujännityksen jälkeen huomasin ettei uutta äippää ja kotia tartte jännittää, ja niin vatsani normalisoitui ja enää ei tuu vahinkoja. Nykyään takahiuksissa roikkuu vain etupäässä oksia ja risuja.
  Kuka tollaisia nappisilmiä vois vastustaa... Äippä kertoi, että edellinen koiruli ei juuri silmiin katsellut, mutta me mäykät taidetaan tykätä silmiin katsomisesta = äipän hurmaamisesta.
  Enkä malta olla vielä kehumatta teidän korvia!!! Aivan ihanat.
  Mulla on vain pikku läpsykät jotka äipän mielestä lepattavat kivasti kun metsässä jänisloikkia hyppelen. Mut Teidän korvat ovat täydelliset. Eiks ne oo hyvät silloin kun ei halua kaikkea kuulla, voi väittää että korvalehdet esti äänen pääsyn korvakäytävään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me jo siitä sun kuvastas nähtiin, että sulla on kauniin runsas turkki. Olet oikein rotunainen. Pois tieltä risut ja männynkävyt, täältä tulee Pipukka!

   Hih, säpä sen sanoit, me voidaan seuraavaks sanoo äipälle ettei me kuultu, ku korvalärpäkkeet oli esteinä. Uskoiskohan hän? ;D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!