keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Nokostelua

Myrsky: Nämä kuvat on otettu vuosi sitten. Olen ollut jo silloin komea. Krhmp... Äippä oli kuukauden työmatkalla ja ai, että kun oli mukavaa vetästä nokosta äipän kainalossa, kun hän tuli viikon lopuksi kotiin. Nyt en enää halua olla sylissä. Tuisku hoitaa sen homman meillä, kuten Peppinen omassa kotonaan.

  

20 kommenttia:

 1. No kylläpä oletkin komea, ja kröhöm, tunnut myös osaavan rentoutumisen jalon taidon. Tuosta olisi kissakin ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, suasittelen, niikus Helmikin, että pitää ottaa rennosti, että jaksaa.

   Poista
 2. No niin kyllä olit jo silloin, komee meinaan! <3

  Ihan paras on toi keskimmäinen kuva, hihhihhih! Lötkö-Pötkö, sanoisin. ;D

  VastaaPoista
 3. Melkoiset on elkeet olleet sulla. Ja nyt olet vielä komeampi kuin vuosi sitten jos suinkin mahdollista. Varmaan pääsisit vielä kainaloon jos sun joskus vielä tekisikin mieli sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Oho! Kiitti, kaima, komistuskehuista. Kyllä toinen komee toisen komeen huamaa.

   Käyn mä joskus pikaseen olen sylissä. Mutta en mä siinä montaa minuuttia viihdy, vaan ponkasen pois. Äippä kyllä ottaa mua syliin ja pussaa kauheesti ja höpöttelee. Se on kyl ok.

   Poista
 4. Komia oot ollu Myrsky aina, se on vissi. Mä en oo ikinä tykännyt olla sylissä, ei oo mun juttu ollenkaan, mut mun sisko se oli kova tunkee sylkkyyn, se luuli kai olevansa piäni tytöntyllerö, mut matte ei ollu kyl ihan samaa mieltä, ko sylissä makas selällään 30 kg koiraa. Ne on kai noi kuopukset semmosii ikuisii lapsia, tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Sää sen sanosit, kuapukset on vauvvoi. Mitäs me komeet miähet, annetaan piänten harrastella sylkytyksiä. Kato, kuoma, siitä tulee äipillekin hyvä miäli.

   Poista
 5. Tuo keskimmäinen kuva on aivan mahtava. Rentoreiska umpiunessa.

  VastaaPoista
 6. Keskimmäinen on meidänkin suosikki. Voisko enää rennommin ottaa tupsluureja!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä nukuin tossa asennosta monta tuntia. Äipän käsi oli ihan puuduksissa. Oli niin onsku olo.

   Poista
 7. Komia oot Myrskyn-poikanen ihan joka kuvassa ja osaat kanssa tuon rentoutumisen jalon taidon. Keskimmäinen kuva on jostain syystä minunkin suosikki. Ossikin vetelee päikkäreitä ja joskus alkuiltauniakin sohvalla ja selällään. Pääkin roikkuu ulkopuolella. Terveisiä teille poijaat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 8. Myrsky hei, et sä oo vieläkään liian iso poika syliteltäväks! Käy aina välillä virkistämässä kotiväen muistia, ettei Tuisku vie ihan kokonaan sylipaikkaa sulta!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin pitkä poika, etten oikeen enää mahdu äipän syliin. Mut mä tykkään pötkötellä iskän kyljessä sohvalla. Tuisku kyl tosiaan vanuu äipän sylissä ja sitten ne pussailee toisiaan. Yäk, mitä hempeilyä.

   Poista
 9. Komia olit silloin, olet nyt ja aina! Munkin pitää sanoo painava sananen tuosta keskimmäisestä kuvasta. Mä nimittäin olin hiljattain aikas samanlaisessa asennossa äipän sylissä. Se rapsutteli mun masuu ja katseli mun - kröhöm - tissejäni ja totes vaan että sä oot, Elli, Nisäkäs! Juu-u, nisäkkääks sanoi, ja must tuntuu et' säkin oot Nisäkäs. Onkohan Tuiskukin? Mun uus lempinimikin on Nisäkäs, en kyllä oo varma onks se hyvä!?
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: No tattista kehuista! Nisäkäs? Nisäkäs! Mistä näitä hupsuja äippiä oikein tulee. Mut kai me sitten ollaan Nisäkkäitä, keh heh. Joo, ja tuiskukin on varmasti ne meijän äipätkin on. Siitäs saivat. ;)

   Poista
 10. Siunakko ! Et mää ole sunki kans samis niinku Rillanki kans. Emmääkä enää semmottos sylis viihry, Tiuku saa hoita sen homma. Joskus kyl mää mene äipä kainaloo nukkumaa ja äippä rassutta mun maha. Sitä nautinto mää en muil anna.
  Se mäykky ku oli ennen mua kuulemma ain makas äipä polvien pääl. En ymmärrä.
  Terkut teil komiat pojat ja viikonloppu sinne.
  t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, annetaan noitten T-kirjaimisten hoidella sylkytykset. Hih, mahan rassutusta, se on kyl huvia.

   Kivaa menoa sulle Essi ja mukavaa viikonloppua koko teijän porukalle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!