torstai 12. heinäkuuta 2012

Tapahtumia sisällä ja ulkona


Niin, äippäseni? Ai mitä sulla on kädessäs? Olisko se taivaan pilvi tai pumpulipallonen? Ai ei vai! Täysi mysteeri sitten mulle.


Oliks ihan pakko heittää se pallo tonne veteen!!!???


Äippä, et viittis antaa tota palloo mulle. Mä en haluu kastella mun varpaita. Pliis!


Venyn ja venyn ja venyn...

32 kommenttia:

  1. Näin toimivat kunnon koirat. Ootko kuullut, että jotkut tykkää jopa uimisesta.
    Mitä muuta kuin teurastusta varten pehmolelut voi olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sas muuta! Mä oon nyt nähny monen blogikamun kuvista, että ne polkiivat ja molskiivat ja näyttäävät kovasti tykkäävän. Täytyy vissiin uskaltautua kokeileen...

      Poista
  2. Kesä kuivattaa - veteen mars! Luulin muuten ensin tuota sorsaa oikeaksi ja ihmettelin kuinka se on vielä hengissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tara-russeli olis viime kesänä halunnu polskia lammessa, mä en oo ees varpaitani kastellu. Käyn mä kyl leikin lomassa hörppäämässä siitä vettä. Sorsa ei TODELLAKAAN olis hengissä ;)

      Poista
  3. Moikka taas Pomputin porukalta. Se on aina niin hassun hauskaa lukea teidän tempauksianne, että olis kiva päästä temppuilemaan mukaan!

    Btw, toi Vuodatus on näköjään jo toinen jalka haudassa, kun kuvat ei näy vieläkään eikä kojelautaan pääse ja olis paljon päivitettävää, joten pitänee varmaan perustaa uusi blogisivusto... mutta mikä valita?... No se menee kyllä joka tapauksessa ens viikkoon kun huomen aamuna aikaisin lähdetään 3/5 lauman (Kasper, Ansku & Baku) kanssa Ruåttin Lappiin Piteåon ja takas tullessa näyttäydytään myös Oulussa. :)
    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auton nokka kohti meidän pihapiiriä ja pari tuntii körötystä ja perillä ootte.

      Ei kai sinne Vuodatukseen pääse kuin vko 30 jälkeen, jos sittenkään, tuumas meijän äippä. Perusta ihmeessä uus blogi. Mä oon tyytyväinen tähän. On paljon liukkaampi toiminnoiltaan kuin Vuodatus. Samoin teille, oikein letkeää viikonloppua!

      Poista
  4. Kuule kaima, ei ole häpeä jos ei huvita uida. Mä en vettä pelkää mutta ei mua huvita uidakaan.

    VastaaPoista
  5. Pipukka:
    No voih… Mikä ihmeen” yhdessä yössä isoveljeksi” –kasvatuspäivä äippälläs oli? KYLLÄ, edelleen saat olla lapsenmielinen, ”oikeasta narusta” vetävä, palveluksia vaativa Mäykkä. Sitä varten äippäs laittaa heti aamusta ne gaumeet lonksuttimet jalkaansa, että se voi noutaa pallon sinulle myös vedestä. Älä anna periks. Kannattaa se Tuisku opettaa hakijaks, jos se vaan suostuu.
    Mä ite tykkään uimisesta, mutta mun mielestä kaikkien ei tarvi tykätä kaikesta… Uit jos haluut. Enhän minäkään tykkää leikkimisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut mahottoman hyvä idea toi, että Tuiskusta tulee noutaja, keh heh. Ja mähän voin opettaa sen myös uimaan, niin se käy polskutella hakeen meijän pallot, jokka sinkoilee lampeen. Jesh!

      Poista
  6. Kuvittele sorsa eläväiseksi ja mennä molskautat sen perässä veteen, hups vaan!

    Onko sun peti muuttunut pumpulipölyksi?!? Aikamoinen taikuri oot kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi peti vaan jotenkin räjähti. Oliskohan ollu se kuulusa alkurjäjähdys? Peti räjähti alkutekijöihinsä ;D

      Vai sorsajahtiin! Täytyy harkita...

      Poista
  7. Voi Myrsky.. Ei niitä pumpuleita saa repiä ulos. ;) Siitä se uiminen lähtee! Pikku hiljaa. Odotappa vaan jos sinne veteen heitetään vaikka jotain ihanaa ja piippaavaa. Silloin voi olla kovat paikat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on nyt kovan littana se mun petini. Voi tulla kylki kipeeks, kun oon tottunu pehmeellää kölliin.

      O-ou, nythän sä meijän äipälle keinon keksit millä mut saa veteen.

      Poista
  8. Onko se naapurin Musti käynyt mokoma teillä kylässä? Ja heitti sun pallonkin vielä vesilätäkköön - melkonen kaveri! :-)) Jäi tietenkin kiinnostamaan tässä tarinassa, että venyitkö ottamaan pallon itse pois, vai antoiko äitee periksi, ja otti sen sinulle sieltä vesilätäköstä? Noilla silmillä meinaan saisit kyllä tämän tädin heittämään vaikka kuperkeikkaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl melko vilpertti toi meijän naapurin Musti. En kuule venyny, vaikka vanuinkin ennätys pitkäksi. Äippä kauhoi sen pallon rantaa, josta sen sitten nappasin. Hih, se oliskin kivaa, ku heittäisit kuperkeikkaa.

      Poista
  9. Hahhah, on sulla veikeät kujeet!

    VastaaPoista
  10. Äiti ihmettelee välillä kans, miten nuo "taivaan pilvet" ovatkaan laskeutuneet olohuoneen matolle ;)

    VastaaPoista
  11. Hupsista! :D Kas noin käy pedin suolestus sukkelasti! :) Kyllä jokainen mäyräkoira aina yhden pedin suolestaa, sehän melkein on jo rotupiirteissä erikseen mainittava asia tämä petisuolestus. Meillä ei, muuten, Aslan vielä olekaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiinsa, mä olen kyllä muuten ollu melko suolestamaton tyyppi. Mitä ny jotain nallukoita ja silleen oon joskus saattannu vähän, ihan vähän suolestannu. Ehkä. Aslan, go go...

      Poista
  12. Oho. Mitähän toi valkoinen on ja kukahan sen on saanut aikaan? Ehkä se pikkuveikkas virtuaalisesti?

    VastaaPoista
  13. Oot sä kyllä mainio kaveri;) Pilviä olohuoneessaa..... Ja varmaan tulee kylet kipeeks kun ei pedissä ole pehmusteita:(
    Jänskättääkös sinua kun huomenna tulee se Tuisku? Pääsetkö mukaan hakemaan vai pitääkö sun jäädä kotiin oottamaan?
    Kyllä nuo sun kuvat oli kivoja katella tuolta aiemmasta postauksesta:D

    joo, vuodatus ei vaan toimi, ja tänne en osaa blogia laittaa - joten ootellaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, onneks äippä laitto pehmusteeksi filtin. Ei ehkä ollu ihan nerokas tempaus noitten pumpuleitten poisto, mutta se homma lähti jotenkin lapas... eiku tassusta.

      Jänskättää kovasti. Koko meijän perhettä, puolta sukua ja blogistaniaa. Hih. Mä jään kotiin Mökön kanssa talonvahdiks. Kiva ku Mökö-mummu tulee meille, sillon mä saan vähän ylimääräsiä herkkuja.

      Poista
  14. Hei kamu, sä oot sukkela! Mäkin rikoin sen sydänpehmon, joka oli aika pitkään kestänytkin. Mä säästelin sitä, kun emäntä oli niin säälittävät iloinen siitä, etten muka ollut saanut sitä rikottua. No, oisinhan mä saanu sen rikki, mut aattelin ilahduttaa emäntää. nyt en enää malttanut, vaan syljeskelen vanunpalasia ympäriinsä. Joskus on vaan PAKKO rikkoa, että saa iloisen mielen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, voi, mahto emäntäs olla harmissaan, mutta mä kuitenkin niin ymmärrän sua. Joskus on vaan ihan p-a-k-k-o.

      Poista
  15. Teidän sivujen tämänpäiväiset kävijämäärät on varmasti ihan huipussaan; olen itsekin käynyt jo monta kertaa katsomassa näkyykö postausta Tuiskun kotiintulosta :-) Tivotamme onnea jo näin etukäteen uudesta perheenjäsenesta! T. Laura ja Mauri-setä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äippä ei eilen ehtoolla enää jaksanutkaan laitella kuvia, mutta lauantaian niitä tulee, oikein pamaus. Kiitos toivotuksista!

      Poista
  16. Hahaa, olet siis suolestanut petisi, kauniita ja rohkeita, eikun mukavia unhosia sitten vaan ;) Ja varpaita ei tarvi kastella, sitä varten on palvelusväki. Sikstoiseks itehän se sen sinne heitti, hakekoon ite kans, nih!
    T: Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule Elli, me liikutaan siis niin samoilla linjoilla, meinaan noissa ajatuksissa, että. Peti ei oo kyl kovin hääppönen enää, ehkä ei ollu ihan maailmakaikkeuden viisais tempaus tuo suolestaminen. Höh. Äippä sen pallon tosiaan haki, kun mä kauniisti pyysi, keh heh.

      Poista

Kiitti kommentista, kamu!