keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tuiskua odotellessa

Ajattelin helpottaa meidän kaikkien Tuiskun-odotustuskaa tai lisätä pentukuumetta, esittelemällä muutamia pentuajan kuviani. Saa ihastella ja huokailla vapaasti. Viimesissä kuvissa olen jo vuoden ikäinen komistus.


27 kommenttia:

 1. Katseesta näkyy että ikää on tullut - onko myös viisautta? Ja tuo viimeinen kuva on täysosuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täytyy myöntää ettei ihan niin paljon tule remellettyä kuin nassikkana. Nykysin myös ymmärrän totella ;D Viimeinen kuva on kyllä nappilaukaus.

   Poista
 2. Voi, että mitä kuvia!<3 Maistuikos ruukun reuna hyvälle?:D

  VastaaPoista
 3. Sijaismamma täällä huokailee kuinka ihqu olet pentuna ollutkaan! Tuo ruskeiden nappisilmien katse vetää polvet veteliksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo! Mut toivottavasti polvet ei ihan vetskuis sentään menny, meinaan että olis ihan maahan asti sijaismamma nyykähtänny. Mulla on kyl sialukkaat silmät, niiku oli kyl Pyry-papallakin.

   Poista
 4. Pipukka:
  No katsokaa nyt näitä kuvii... Maailmankaikkeuden komein koira!
  Tuisku tulla puhaltaa huvikumpuun ja rauha on poissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, ny mä kyl vallan meen hämilleni tosta Maailmankaikkeuden Komein Koira -tittelistä. Kiiiiiiitos, pus ja kiss! On meil nytkin kyl melkosta hulinaa, kun mä temmellän sen pallon kanssa, joten tervetuloo Tuisku!

   Poista
 5. Oih! <3 Nämä kuvat näin pötkössä kyllä näyttävät, miten nopeasti koiruudet kehittyvät. Se pentuaika on NIIN äkkiä ohitse. Upeat kuvat upeasta koirulista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin meijän äippäkin totesi, että muutos tapahtui melkein yhdessä yössä ja ihan varkain. Poks! Poissa oli pentusukkamakkarat ja pyöreys.

   Poista
 6. Nuo jalkamakkarat sulla oli kyllä melkosen söötit, nyt ootkin tainnut jo venähtää niin ettei nahka enää mene rullalle? Tuo vika kuva kelpaisi kylllä mihin vaan koiravalokuvakilpailuun, siinä on menoa ja meininkikiä!! :-) Kyllä nyt varmaan meitä kaikkia jännittää perjantai ja Tuiskun tulo - enää ei ole kuin pari päivää! Muistan että Mauri-setä oli alkuun ihan voipunut noutajalapsen tultua taloon, me molemmat oltiin kovin helpottuneita aina kun pentu nukahti edes hetkeksi, ja oltiin naskalihampailta turvassa - oi niitä aikoja! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo nahka enää rullalla jaloissani. Äippäkin tykkää tosta viikasta kuvasta. Oli oikein nappilaukaus. Eipä tässä ole enää kuin pari yötä ja sitten Tuisku tulee. Toivottavasti se viihtyy meillä ja hualii mut isoveljekseen. Naskalihampaita! Jaiks...

   Poista
 7. Voi Myrsky , kateeks käy :) Tuisku-kuume on varmaan niitä ainoita kuumeita kun minäkin kestäisin mukisematta.

  VastaaPoista
 8. Aikaisemminkin todennut, että ensin soma ja sitten komee:) Hianoi kuvei. Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja näitä pentukuvia on aina kiva kattella ja muistella.

   Poista
 9. Voihan suloisuus, kyllä sun kuvia kelpaa katsella useammankin kerran.

  VastaaPoista
 10. Voi sitä pennuntuoksua...miten voikin pieni koira tuoksua niin ihanan vauvalta <3 En kestä. Aslan oli alle kaksikiloinen pallero, horjuvine käynteineen, pienine vauvatuhinoineen tullessaan taloon...mihin se aika meni? Missä on se pikkuinen pullero ja mikä on tämä teini joka painaa yli 12 kiloa ja tunkee syliin, painaa pään poskea vasten ja nuuskuttaa? :) Oi, ihania vauva-aikoja tiedossa teille! Nauttikaa viimeiset päivät ennen pikkunaperoa, sitten sitä menoa ja meininkiä riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin on suloinen pullero ja sitten epävakaa teini, kih hih, näinhän se menee. Jytky poika toi Aslan, vaikkei 12 kiloo taida normaalin kokoselle mäykylle paljon olla. Menoa ja meinkiä odotellessa...

   Poista
  2. Juu, paitsi että rotumäärityksen mukaan normiuroksen painon pitäisi olla n. 9 kiloa. Aslanin 12.2 kg on sitten se 'noin'. Selkeesti ;)

   Poista
 11. Hip hei, mää muistan nää kuvat tuolta vuodatuksen puolelta. Niin ihanii ja söpösii kuvii...äipän ja munkin (kesto)suosikki on toi ylävasemmalla. Niin ihana peräpeilikuva. Aah, mä huokaan.
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä meinas, että laitetaan nää uusiks, kun ne ei enää näy Vuodatuksessa ja meil on muutama uus lukija, jotka eivät välttämättä tiiä mun taustaani.

   Tossa ekassa kuvassa mä olen kotimatkalla ja käytiin nukkumassa iskän serkun möksällä yä. Järsin siäl mökillä Sisu-koiran lurpsuja, enkä pissannu kertaakaan tupaan. Heti kun saavutiin kotiin, niin pissasin äipän työhuoneen lattialle. Mä oon viaraskoree, kih hih.

   Muistakko sä miten me löydettiin toisemme? Mun miälestä ollaan kommentoitu toisissamme ihan alusta saakka. Vai sä taisit olla jo Pyry-papan kamukin?

   Poista
  2. Juu kuule, äipät on ihan oikeesti virtuaalitreffanu jo Pyry-papan aikaan. Meen äippä uskaltautui kommentoimaan, kun teidän äippä oli nähnyt unta jostain suokaasuista. Eikä Pyry-pappa tunnustanut "osallistuneensa" teen äipän uneen. Meen äippä meinas tukehtua karamelliin sitä lukiessaan - joko muistuu mieleen? :) Mä taisin siitä joskus sulle kertoakin.

   Poista
  3. Joo, kyl äippä heti muisti, kun olin ton kommentin heittänny, että se suolikaasujuttu sut houkutteli kommentoijaks, kih hih. Onneks ei äippäs siihen melliin sentään tukehtunnu.

   Poista
 12. Töölön suosikki on ehdottomasti kuva 2. Naskalihampaat, ruttusukkajalat, päättäväinen ilme ja nuo ihan liian isot (en sano dumbosta mitään) korvat..
  Kiva nähdä, pääseekö pikkuveli tähän samaan sarjaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi mun korvat ei kyl enää näytä noin suurilta, onneks. Hyvä etten tuulisena päivänä muuttunu leijaks niiden takia. Olis kyl toisaalta ollu kokemus. Tuiskulla ei oo yhtään näin isot eiku hianot korvat ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!