torstai 19. heinäkuuta 2012

Leikkiinkutsu

 

Tuisku: Mullakin on samanlainen sivusilmämulkasukatse kuin Myrskyllä. Vähänkö hianoo!

Täh? Ai miten niin häiritsen Myrskyä? Ai nukkuu vai? Kyl se varmaan kohta herää, ku mä viäl vähän aikaa rymyän tässä sen päällä. Myrsky, herää!

22 kommenttia:

 1. Juuh, ihana katse;)
  Sadepäivien iloksi pitää tulla katselemaan teijän touhuja,täältä saa hymyä ja hyvää mieltä:D Ootte te niiiiiiiiin ihania poikia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me puhalletaan teijän sadepilvet poispois. Puuh, puuuuh ja puuuuuuh! Ja tilalle aurinkoa ja iloista mieltä.

   Poista
 2. Voihan, mistä niitä sivusilmämulkasukatsemäykkyjä tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ei voida ymmärtää. Me ny vaan ollaan tämmösiä, veikeitä.

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihana tuo Tuiskun sivusilmämulkaisukatse♥ Teissä mäykkypojissa on sitä jotain!

  VastaaPoista
 4. Heh, kuka tuosta raaskii herätä, kun on vauvanpehmeä mäyris olkapäällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Pakko on kuule nousta, ennen kuin toi veliveikkanen käyttää naskalihampaitaan. Jaiks!

   Poista
 5. Ihanan (kamalan?) kaverin Myrsky saanut, onnea yhteiselle taipaleelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Siis sä varmaan tarkotit, että mä oon gaumeen ihana. ;)

   Poista
 6. Voi jummi, että toi sun pikkuveikkas on sitten veikee kaveri. Nauti nyt isona olemisesta, kun Tuisku kuitenkin tulee perästä kovaa vauhtia. Aattele, jos se kasvaa sua isommaksi. Toivottavasti sen ego ei ainakaan kasva hirrrveen isoksi, kun se meidän mäyräkoirien ego on kuulemma muutenkin jo iso.

  Mää kyllä ymmärrän, että sun pitää välillä ottaa tupsluurit. Laitatsää korvatulpat, että saat nukkua rauhassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Moikka, kuomaseni! Ookko sä palaillu jo lomilta? Kyl toi Tuisku viälä mahtuu henkisiin nahkoihinsa, toivottavasti jatkossakin. Kyllä se yritti mulle osottaa paremmuuttaan, mut mä vähän sitä ojensin. Onneks se ymmärtää melko piänestä murinasta. Ei sen puoaleen, kyl se on tosi kiva leikkikamu. En mä voi käyttää korvatulppia, kun mun pitää valpastella ja vahtia. Enhän mä kato muuten tiä, millon mun pitää haukkua. ;)

   Poista
 7. Myrsky hei, ota nyt ilo irti pikkuveljestä, nukut sit joskus myöhemmin, eikös?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, kyl mä alan jo tottuun ja hyväksyyn tän pirpanan. On se vissiin ihan kiva, ainaskin sillon ku se nukkuu. :D

   Poista
 8. Voi että ton Tuiskun pientä ruttuista pennun naamaa, Tuiskulle iso Muisku! Ja Myrsky tietty sulle kans! Tästä tulee mieleen ajat 8 vuotta sitten kun noutajan pentu oli tullut taloon - aina kun se pieni piraija nukahti niin me Maurin kanssa katsottiin toisiamme sillä ilmeellä, että "Hyssss, älä VAAN herätä sitä!" :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Symppishän toi Tuisku on ja matkii mua kaikessa. Ihan kaikessa. Totta toi asia, että tosi kiva se on nukkuessaan, mutta ku se nukkuu liian kauan, niin mä käyn sitä kuonolla herättelemässä. :D

   Poista
 9. Tuiskuliini, koetahan sinäkin nukkua niin kasvat isoksi ja vahvaksi pikkumäykyksi:) Ei aina saa häiritä isoveikkaa. Sitten kun Myrskyliini saapi tarpeekseen, niin voi tulla sinulle tupen rapinat. Tiäätkös mitä sanonta tarkottaa? Ei vaineskaan, kiltti Myrskyn poika varmaan on sulle :) Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kyllä mä nukunkin, parikin tunti pötköön. Sitten on taas virtaa leikkiä. On toi Myrsky mua ojentannukin, mut ihan kiltisti. Me tykätään painia ja juosta, tanner vaan tömisee.

   Poista
 10. Ronja kattelee kauhulla kuvia. Tuommosta meininkiäkö pennun kanssa onkin? Saatika jos niitä on monta ja ne on omia?? Missä vaiheessa sitä saa koiraparka nukkua rauhassa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Aattele, meillä on vaan YKSI pentu. Sitten kun niitä on monikkomäärä, niin...

   Poista
 11. Teillä on ehtinyt tapahtua! Ja onnee vielä perheen lisäyksestä! Mahtaa olla kova meno kun te pojat pistätte ranttaliksi. Vaikka on kyllä meilläkin monesti jos Funtik, äipän sisko mäyrä on kylässä ja toi Resiina vetää sen kanssa sellasta rallia... Mä oon jo vähän rauhallisempi ja mielummin otan rapsutuksia kuin teuron niitten kanssa. Tai kyllä määkin välillä mutten aina jaksa :D

  T Milo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kiitos! Onneks me molemmat tykätään leikkimisestä. Juostaankin ihan tuulispäänä, sisällä ja ulkona. Välillä nukutaan ja kerätään voimia.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!