maanantai 30. heinäkuuta 2012

Lepoa ja rauhaaSunnuntaina kölläiltiin. Helle ja ukkonen uuvutti.

Reipasta maanantaita!

23 kommenttia:

 1. Sama meininki täällä - Nelli ei kuumuudessa suostunut ulkoilemaan, yritin parikin kertaa! Menimme pitkälle lenkille vasta illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me juostiin sisällä, ku siel oli viileetä. :D Iltalenkit on kyl kivoja, rauhallista ja hiljasta.

   Poista
 2. Kuulkas pojat. Kannattaa lähteä yöllä sinne pihapiiriin ulkoilemaan, jaksaa vähän paremmin. Niin minäkin teen. Saako tämä ehdotus kannatusta teidän äipältä ja iskältä... Se onkin toinen juttu se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Arvasit oikein! Meil mennään nukkuun illalla yheksältä. Ei tulis kuuloonkaan yöjuoksut. Mut sähän näet tai aistit pimeelläkin. Meit varmaan vaan pelottas.

   Poista
 3. Velipojat kuonot vastakkain kölläilevät, niin suloisen näköisiä ootte.
  "Akut" on hyvä ladata välillä, tulevia seikkailuja ja puuhasteluja varten.
  Reipasta maanantaita Teillekin.
  t. Pipukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kyllä ramasikin hyvin. Terassilla on kiva kölläillä, on lämmintä. Toivottavasti sun akut on ladattuna viikkoa varten! Iloista menoa.

   Poista
 4. Ihania kuvia mäyräkoiran potkista ja nukkuvista nenuista, puhumattakaan Tuiskun pehmoisesta pentumasusta! Reporankana vietti Mauri-setäkin sunnuntaita, ja säästä päätellen sama menoa jatkuu varmaan tänänkin päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ei sitä jaksa eikä kykene helteellä. Silloin on lupa kölläillä ja hölläillä. Mauri-sedälle mukavia unosia.

   Poista
 5. Eikös ole kivaa, kun voi sanoa monikossa "pojat", minusta se on niin herttaista. Tulevina vuosina tulee kaikissa korteissa ja onnitteluissa, joita Äippä saa, lukemaan "terveisiä pojille", siihen lasketaan tietenkin Iskä kolmantena mukaan...

  VastaaPoista
 6. Taitavat aika monet koirat olla väsyksissä ja helteen uuvuttamia. Voi, että ovat lutusia pojat. Voin melkein aistia sen väsymyksen. Tai oikeastaan kuulenkin, kun Ossi kuorsaa selkäni takana:) Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Hih, vai kuorsaa Ossi. Meillä kuorsaa vain äippä. Tänään jaksettiin leikkiä vähän pallon kanssa pihalla.

   Poista
 7. Ai että miten ihania kuvia nukkuvista pojista! Helle kyllä uuvuttaa. Santerikin etsii viilennystä sohvan tai pöytien alta, mutta jaksettiin kyllä eilen käydä jopa kaksi kertaa lenkillä (virkistävän sateen jälkeen päivällä ja illalla, kun oli hiukan viileämpää). Tänään on toisin, sillä täällä on peräti 34 astetta lämmintä. Sekä emäntä että koira ottavat rennosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me ollaan aina sulosia, nukkuessa ja valveilla, ainaskin meijän äipän mielestä. Ai, onks teillä noin kuumaa nyt! Meil on ihan pilvistä ja tuulista eikä yhtään helle.

   Poista
 8. Lepokuvat olivat oikein ihania :) Taas jaksaa painella noiden nokosten jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, virtaa löytyy, kun vähän latailee ja syä hyvin.

   Poista
 9. Voihan pojat, kun mahtaakin ramasta. Meilläkin kolme kissaa makaa kasassa ihan veto pois mutta tämä mammapa olikin töissä, huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kyllä kuule ramas, oikeen autaasti. Kissakasa, hih. Toivottavasti työssä oli kuitenkin kivaa.

   Poista
 10. Voi a p u a, miten suloisia kuvia! <3 Ja ihania postauksia muutenkin - kiitos niistä kaikista! <3 Tykkään niiiin kovasti lukea teidän touhuista ja ihailla laadukkaita kuvia maailman söpöimmästä veljeskaksikosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ole hyvä vaan! MITÄH? Maailman söpöin veljeskaksikko? O-ou, nyt ne kyllä nostetaan kuonot kohti kuuta ja ulvotaan riemusta. Ouuuuuu... KIITOS!

   Poista
 11. Oi te ihanat pojat, mä tulen teidän väliin köllöttämään!
  Mulla on ollut tänään KUUMA, en tiedä uskaltaisinko sanoa, että jopa LIIAn kuuma. Sillä hilkulla ainakin. Mut me ei valiteta lämmöstä vaan nautitaan köllötellen!

  Uimaan en saa mennä, kun masu on vielä leikkauksen jälkeen pidettävä kuivana ja puhtaana. Emäntä heitti tänään talviturkin ja mä istuin valppaana rannalla vahtimassa, ettei se huku.

  Pusut teille murusille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Tuu kuule mun viereen! Kiss.
   Tuisku: Eiku mun viereen! Pus.

   Poista
 12. On teillä nyt iloa tuplaten enemmän! Ihan alkaa tehdä mieli toista koiraa, kun nämäkin kuvat on ihan ylisöpöjä.:)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!