maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tästä se alkaa...

Perustin uuden blogin, koska entinen tökki niin pahasti. Samalla vaihdoin blogin nimeksi Myrskyn ja Tuiskun pihapiiri, sillä Tuiskuhan tulee jo ensi viikolla.

 

Kuten ekasta kuvasta huomaatte, on Tuiskusta tulossa kovaa kyytiä mitä mainioin lisä pihapiiriimme. Tuiskua kiinnostavat luonnon tapahtumat. Kukkien nuuskuttelu käy kuin kunnon puutarhaoppipojalta pitääkin. Itse hyppään äipän keräämien kukkakasojen yli. Kuten huomaatte akiliitoharjoituksista on ollut pelkkää hyötyä ja iloa.

 

Mitä? Minäkö? Mitä nyt TAAS olen muka tehnyt? En tunnusta. Ai hei, naapuristapa tuleekin heRRRkullisia tuoksuja. Siellä taidetaan rillata. Heippa, tässä tulikin kiire...

39 kommenttia:

 1. Tervetuloa tänne Myrsky ja Tuiskukin, ehdin jo hetkisen pelästyä, että ette kai vaan jätä muuttamatta. Mutta nyt huokaisen. Ja hyppeöyt selvästi sujuu mainiosti.

  ps. oon sama kissaperheen mamma pirkko, jos ette satu muuten tajuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiätysti mää tajusin, että sä oot kissaperheen mamma, juu. Hianoo, että löysit munkin blogini. Hyppelyt on hubaa huvia.

   Poista
 2. Hei Myrsky, onpa teillä hieno uusi blogi, onneksi olkoon! Ensi viikolla onkin sitten jännät paikat, varmaan näytät veikallekin kuinka hienosti akiliitäjäksi tullaan! Ja tuo ilmeesi toiseksi viimeisessä kuvassa on kyllä varsin mainio, sulla noissa ilmeissä riittää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti! Ja viäl hianompaa on ettette meitä hyljänneet. Maurilla on ne kauniit silmät ja mulla moninaiset ilmeet. Me ollaan tällasia persoonallisuuksia ;)

   Poista
 3. Hienon blogin perustitkin, onnea uudelle blogille ja onnellista pikkuveljen odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti HooPee ja Vili! Mä oon ilonen, että tekin löysitte meijät. Kirjotellaan. Puolin ja toisin.

   Poista
 4. Täällä ollaan, Myrsky-muruseni, et päässyt karkuun!;)

  VastaaPoista
 5. No arvasinhan, et säkin muutat, kun äippäski muutti. Onnittelut uudelle upealle blogille!

  Juu, selkeästi Tuiskussa on puutarhanhoitajan virkaa ja sulla toi hyppely sujuu, niin pitääkin. Toivottavasti naapurissa riitti grillinakeroinen sullekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kulen äipän perässä eiku talutusnuorassa, kaikelviisii, kih hih. Kiitti onnitteluista!

   Aattele, kyl äippä on miälissään, kun hänellä on kohta KAKSI puutarha-apulaista... Naapuri söi kaikki rilliherkkunsa ihan itte, en saanu murustakaan. Haljua.

   Poista
 6. Jo on äksöniä!! Uusi blogi ja uusi veikka tulossa. Tämä on tosi hyvä vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano, ja vuosi on vasta puolessa välissä, joten mitähän kaikkee ehtii viälä tapahtuunkaan. Ai joo, iskä ilmotti, että ens vuonna ei sitten äippä saa häälahjaksi uutta mäyriäistä. Täh?

   Poista
  2. Kyllähän se kolmaskin varmasti menisi, mutta entäpä jos se olisikin vaikka joku sun (ehkä tulevista) pojista...? Olethan siksi paljon komea mäyräkoiramies ja sullahan on noita tyttöystäviäkin.
   Pidä hyvää huolta pikkuveikastasi, sinusta tulee varmasti sen idoli :-)

   Myös täältä Töölöstä löydettiin tänne uusille sivuille

   Poista
  3. Terkkuja Töölöön! Oliskin hianoo, kun pihassa tepastelis oma poika, mut mistä mä sen äipän sille löydän? Mulla ku on näytelmistä vaan ERI, niin en taida kelvata kelleen...

   Poista
 7. Löydettiin mekin tänne:)
  Kyllä nyppii tuo vuodatus nyt, mutta ei me osata tätä bloggeria, niin pitää kärsiä vaan:(
  Onnee uudelle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa, että löysitte. Joukolla (ei siis ihmis-Joukolla vaan niiku porukalla)on hauskempaa!

   On tän bloggerin käytössä omat metkunsa, mutta kai tänkin oppii.

   Kiitti!

   Poista
 8. Mitä?? Onko tulossa uus mäyrälapsi? Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuule tulossa. Semmonen kaniinikokonen tiikerijuovanen poikakoira. Ens viikon loppulla haetaan.

   Poista
 9. Heipä hei koiruudet äippä ja iskä. WOW....uudet blogit. Onnea, onnea uusista raikkaannäköisistä blogeista,lauantaina nähdään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli tempasta nää uudet blogit, kun ne vanhat jumitti koko ajan. Mä kun tykkään kirjottaa melkein joka päivä, niin otti aivostoon.

   Kiitos raikkauskehuista! Mä jään kotiin Mökön kanssa.

   Poista
 10. Terveisiä vaan täältä Savostakin, hyvin löytyi. Me kyllä taidetaan jäädä vuodatukseen, kun äippä ei viitti opetella uusia kommervenkkejä. Ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro kuomaseni ja tosi mukavaa, kun löysit uuden blogini. Pakko se on kuule vanhan koiran (meikämäykun) oppia uusia kommervenkkejä eli tänne Bloggeriin jäädään. Ei tää nyt niin vaikeeta oikeesti oo.

   Poista
 11. Hieno uusi raikas blogi, et päässyt karkuun meitäkään :)

  Sun äipällä on pitkä pinna toisin kun mun mammalla. Mehän siis muutettiin bloggeriin aikaa sitten juuri vuodatuksen ongelmien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeeta kuulla, että tykkäät blogistani ja vielä upeempaa, että löysit meidät. Jesh!

   Joo, olis pitäny meidänkin aikasemmin muuttaa, mutta ku meijän äippä vaan sitkeesti roikku siinä tutussa ja turvallisessa, mutta älyttömän hitaassa, Vuodatuksessa. Kirjotellaan ja kommentoidaan!

   Poista
 12. No helppohan tänne oli löytää. Aika ihanaa, kun kohta saamme lukea myös sun tiikeripikkuveikasta. Tasapuolisesti ootte somia:)Tai susta, Myrskun-poika pitää varmasti jo sanoa, että sinä oot komia ja tuisku vaan soma:) Sitten kun se Tuiskuliinni kasvaa, niin sekin muuttuu komiaksi. Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sopii mulle, meinaan että oon meijän pihan komistus ja Tuisku somistus, hih.

   Poista
 13. Terrvetuloa Bloggeriin, tää toimii useimmiten ihan hyvin!:P

  Tuiskulla on mageet raidat, noilla maastoutuu hyvin kukkapenkinhoitotehtävissä. Innolla odotamme lisäotoksia pikkuisesta, ja tietysti myös isommasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku on tigru. Näin äippä erottaa meijät toivottavasti tai sitten ei. Meinaan ku varmaan ollaan salamaakin nopeempia veijareita.

   Poista
 14. Näyttääpä mukavalta tämä sinun ja Tuiskun uusi, yhteinen blogi. Aurinkoisia terveisiä ja kiitos äipällesi, että jakaa seikkailujasi meille muillekin.

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan tytöt + emäntä ja tervetuloa seuraamme! Äippä kiittää terkuista ja etenkin hän on onnellinen, että tykkäätte lukea seikkailujamme. Mä vähän luulen, että ilman kirjottamista ja mukavia lukijoita, äippä olis ku kipee kissa :)

   Poista
 15. Paljon Onnea uuden blogin johdosta! <3 Täällä näyttää tosi hyvältä ja kotoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muruseni! Me ollaan kato tämmöstä kotoilevaa porukkaa, niin hyvähän se on, jos ollaan onnistuttu blogimmekin näyttään semmoselta, kotikutoselta, kih hih hih.

   Poista
 16. No mutta täällähän ollaan muutettu! (kiva homma, koska bloggeri tosiaan toimii kätsymmin;)) Onnea uudesta blogista, klikkaudutaan lukijoiksi toki :) Tuiskuakin odotellaan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutettu on ja tykätty. Kiva, kun tulit Lukijaksi, tykätään. Vähän toista viikkoa ja Tuisku on kotona.

   Poista
 17. Tervehdys kamu.
  Nyt on meidänkin mamma saanut blogiluetteloon teidän uuden blogin ja päästään lukemaan uusia juttuja. Vielä se yrittää kirjautua lukijaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo, Olli ja mamma! Riamulla otetaan teikämäykky ja mamma lukijoijoiks, niiku ennen vanhaankin. Joo.

   Poista
 18. Löysinpäs minäkin tänne. Olen ollut blogipimennossa muuttohommien takia.

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!