keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Sohviensankarit

Myrsky: Enpä ole paljon ehtinyt lepäämään viime päivinä. Syyn varmasti arvaatte. Joo, Tuisku. Voi mahoton, kuinka se jaksaa remeltää aina kun se on hereillä. Kova poika se on pitämään puolensa. Tarvittaessa löytyy särmää. Korvani ovat vielä kuitenkin ehjät eli lisäreikiä ei ole tullut.

Tuisku: On kyl hianoo omistaa isoveli. Mä kuljen sen perässä ku varjo. Äippä sano, että me ollaan Majakka ja Perävaunu. Toi vertaus liittyy varmaan johonkin muinaismuistoihin. Ei mitään hajuu.

Myrsky leikkii mun kanssa sisällä ja ulkona. Välillä me syökästään ja vedetään päikkärit päälle. Sitten on taas virtaa jatkaa remelleystä. Eilen illalla Myrsky lähti äipän kanssa lenkuralle ja mä jäin itkeen niitten jälkeen. Ei sillä etteikö iskä oo kiva, mutta olisin halunnu lähtee mukaan.


Pojat: Eiks ookin meillä huima kokoero?

Tässä on lisäks video meidän sohvapaininutuutuksesta:


30 kommenttia:

 1. Kuule, Myrsky, jos sun korviis tulee ylimääräsiä reikiä, niin ilmotahan mulle, meen äippä tekee sulle vaikka korvikset niihin ;)

  Tuisku, eikö ookin hienoo kun on isoveli jo valmiiksi omasta takaa? Kiva sen kaa on painia ja remeltää.

  Myrsky kehveli, pudotit sitte videolla ton pikkuveikan alas. Vähänks oli reilukerhomeininkii?
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, mä ilmotan. Mullahan oli aikoinaan isokin reikä korvassa, kun Inkku oli kova tikkamaan naskalihampaillaan...

   Ihan oli kuule äksidentti toi pudotus. Tuisku niiku liuku alas, ihan ittekseen. *viaton*

   Tuisku: Siis todellakin on hianoo ja toi Myrsky on kiltti ja kekseliäs isoveikka.

   Poista
 2. Hyvä Myrsky, näytit pikkuveikalle kaapinpaikkaa, kun pudottelit tahallasi sitä sohvalta. Tiedän, että ajattelit vain Tuiskun parasta, noin niin kuin ihan urheilullisella tasolla, lihakset kasvavat jokaisella sohvahypyllä ja hienostihan se pikkuinen sieltä lattiatasosta ponnisti, hyvä Tuisku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ei tossa paininmelskeessä aina ehdi varoon, että kuka putoo. Tää on kato vähän niiku kukkulankuningas-leikki.

   Poista
 3. ihana video <3 kyllä vaan näytätte pojat tulevan hyvin toimeen. Ja odotas vaan tuisku, kyllä sinäkin sitten pääset kunnon lenkureille kunhan koipesi tuosta kasvavat... öö tai siis kunhan muuten ainakin tuosta kasvat (heh, päästinpäs mojovan ja vähän ilkeän vitsin, tajusitkos?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Tullaan me hyvin toimeen. Jos me ei nähdä toisiamme, niin pitää lähtee ettimään. Höh, tajusin ;D

   Poista
 4. Ai, teillä saa painia sohvalla:) Meillä ei tuu kuuloonkaan, luvalliset molskit on lattialla.
  Tuiskuseni, joko huomasit, ettei kannata painiskella sohvan ulkoreunalla? Onneksi teillä on tuo pehmustettu turva-alusta.
  Minullekin on tulossa painikavereita, kun Manta, Liinu ja Onni tulevat kuninkuusravien ajaksi lomailemaan. No Manta ei kyllä paini, enkä haluaiskaan sen kanssa painia, Onnin ja Liinun kanssa vain.
  Ensi viikolla pitäisi päästä vuodatukseen kirjoittelemaan. Saapas näkee, mitä kenkä tekee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me saahaan kelliä sohvalla, muttei sängyssä, siis ihmisväen sängyssä. Me molskataan joka paikassa. Hianoo, ku sulle tulee kamuja. Otahan ilo irti! Toivottavasti sun blogis kuntoutuu...

   Poista
 5. Olipa tutun näköistä touhua! :) Siitä se alkaa, jäntevyys ja koordinaatiokyky kasvaa huimasti Tuiskulla kun on kaveri jonka kanssa painia :) Mä ainakin huomasin meidän pojista, että Aslanin motoriikka kehittyi paljon nopeammin kuin Alphonselle, joka oli ensimmäinen eikä sillä ollut matsikaveria päivittäisessä käytössään. Nyt on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kyl mä oonkin jo jäntevöitynny ja patvinu. Juoksenkin kuin myrskytuuli, hih hih, anteeksi sanaleikki. Mä matkin kaikessa Myrskyä. Samaa teen siis kuin Aslan. Olemme kelpoveljeksiä!

   Poista
 6. Vai majakka ja perävaunu, hih! On se kiva että tykkäätte toisistanne. Aina on seuraa, ja kohta menette yhdessä lenkillekin. Kuulkas pojat, voisi sanoa että teillä on kissanpäivät, silleen leikisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Meil on todellankin kissanpäivät. Tosin meijän henkilökunta ei oo ihan niin palvelualtista kuin sun. Mut kaikkee ei voi saaha. Riamukasta remellystä sunkin pihapiiriis!

   Poista
 7. Melkoista paininkin teillä, huiiii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, me ollan kato POIKIA, keh eh. Aina pitää olla mittelemässä voimia.

   Poista
 8. Ai kun kivasti te pojat leikitte jo keskenänne! Kyllä minustakin Myrsky vähän näytti siltä että saatoit tossa pikkusen "avittaa" veikkaa sieltä sohvalta alas :-)) Tällaisten videoiden katselu on vähän vaarallista, ainakaan Mauri-sedälle en uskalla tätä näyttää, tai se alkaa pian kinuamaan uutta pikkusiskoa/veikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kuule, se oli ihan vahinko, tassu silleen vähän lipes ja hups, pikkuveli yli laidan.

   Jee, Mauri-setä me tassutetaan sulle kaveria!

   Poista
 9. Mulle tommonen samanlainen kaveriks! Voitais sit yhdessä putoilla sohvalta. Mullakin on nääs taipumusta siihen ja muuhun könyämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Olispa kiva kun sullakin olis könyämiskamu, ei tosiaan tarttis yksin putoilla sohvalta, kih hih.

   Poista
 10. Ihana filmi! Ensin kuului kvaak,kvaak, sitten fläp, fläp, hetken päästä iik, mutta koko ajan oli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Juu, kyl me sopuillaan ja pidetään hauskaa. Kiva ku tykkäsit filmistä.

   Poista
 11. Hei Myrsky ja Tuisku.
  Ekaks kiitti Teidän äipälle, että viitsi näin nopeesti laittaa yhteistä viteoo meidän kamujen iloksi.
  Kuten sanotaan: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa… viteo kertoo enempi kuin kymmenen tuhatta sanaa. Kyllä Teissä pojissa silmä lepää…. oikeesti pupillit suureni ja liikkui silmäkulmasta toiseen, kun Teidän touhuja kattelin, niin rajun näköistä se oli, mut onneks vain leikkiä. Tuiskukin ärisi jo niin poikamaisesti. Neljä kertaa oon jo kattonu.
  T: Pipukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Vähän se meijän ärrimurriminen näytti rajulta, mutta niiku totesit leikkiä se vaan on. Tykätään painia ja mitellä voimiamme. Sähän, kaunokaisemme, olet meidän tosi fani. Meilt tulee lisää videomatskuu, taas ku keretään.

   Poista
 12. Minä nuuskuttelen täällä melkein pennuntuoksua ruudun läpi ikävissäni...
  Mai ;)

  VastaaPoista
 13. Piti katsoa video kahteen kertaan kun ensin luulin, että teillä on siellä huushollissa ankka myös. Kvaak kvaak!

  Aika hurjan näköistä kun Tuisku tipahtaa alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Ei mua yhtään sattunnu, ku tipahdin kuiteskin valumalla ja pehmeelle. Heti lähin juokseen ja Myrsky tietysti perässä, mikä olikin mun tarkotukseni. Myrskyy on kiva höykyttää ja höynäyttää.

   Poista
 14. Oikein sydämestä ottaa kun on niiiiiiin hellunen tuo pikku-Tuisku! Onneksi on Myrsky-veikka pitämässä huolta ja opettamassa tavoille, videollakin on selvästi menossa pehmeän pudottautumisen harjoittelu. Oi että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, ei tossa videolla Tuiskulle käyny kuinkaan. Kiva kaveri se on ja meillä on tosi lystiä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!