lauantai 21. heinäkuuta 2012

Potretteja ja pihapuuhia
Tuisku: Ensin mä en meinannu millään tajuta, että mitä toi äippä sohii mua tommosella mustalla naksuvalla vekottimella. Ihan outoo meininkiä. Sitten Myrsky kertoi, että sitä mustaa laatikkoa kutsutaan kameraksi. Ihan outoo sekin. Mutta Myrsky sanoi, että oot vaan ihan normisti ja istua pönötät kun käsketään. Se on kuulema poseeraamista. Ihan outoja käsitteitä mulle. Istua? Poseerata? Mut mä yritän ottaa mallia isosta veikasta.

Äippä tonkii pihalla ja me ollaan Myrskyn kaa mialuusti mukana. Tulee kuulkaa möyheeta ja hyvin lannotettua maata, ku me pojat pannaan tuulemaan. Kivaa menoa teillekin!

24 kommenttia:

 1. On siellä Nettimartalla helppoa, kun möyhentäjät ovat aina valmiudessa! Kivat poseeraukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Äläs muuta virka! Tosin tää pienin myöhentäjä meinaa koko ajan jäädä jalkoihin. Reippaita poikia.

   Poista
 2. On niillä melkoisesti kokoeroa, noilla pojilla :) Hetken vielä taitaa kestää, että Tuisku pysyy Myrskyn vauhdissa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Maasta se pienikin ponnistaa ja Tuiskusta on tullut tosi reipas poika. Juoksee raput ylös, ei kuitenkaan alas ja kiipeilee pitkin kukkapenkkejä. Vauhtia piisaa!

   Poista
 3. Tuisku oot aika pätevän näkönen maanmöyhennystöissä. Myrsky näyttää suorittavan samalla reviirin tarkkaavaista vahdintaa, siis pikkuveljen työrauhan turvaamista pedoilta ja möyhennystyötä häiritsevältä ihmisväeltä ;) Suloisia olette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, mä kiskon risuja ja juuria maasta. Se on tosi kivaa puuhaa. Nokka vaan meinaa olla koko ajan mutanen.

   Myrsky: Kato Jalo, se on tuo suojeleminen isoveikan velvollisuus. Mut ilolla kyl teen sitä tehtävää. Mä oon niiku vähän jo kiintynny tohon Tuiskuun.

   Poista
 4. Voi Tuiskua, on niin suloinen "pieni rääpäle" vielä:) Mutta reippaasti apuna isoveljen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mä mikään rääpäle oo, ku ihan ponteva poika. Vähän kippanan kokonen tosin, mut ei se koko vaan näkö, siis ulkonäkö. Ja mähän oon söpö. Niiku te kissatkin. Hih.

   Poista
 5. Oih! Niin upeat apulaiset, että! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Parhaamme me teemme ja äippää autetaan. Joskus kyllä äippä huutaa, että iskä tuu hakeen noi pojat sisälle. Mut ei me välitetä, vaan kohta pinkasta takas ulos, ku iskän silmä välttää. Keh heh...

   Poista
 6. Mäykkypennut - ja kaikki koiranpennut - on ihania valloittavia otuksia! Onneksi mulla on oma pitkismäykky kotona, 14 vk. Harmi vaan etten saa koko laumalta aikaiseksi joka päivä laittaa uusia ihquja kuvia ja kirjoituksia niistä. Niitä riittäisi kyllä jaettavaksi. Mutta kiva lukea teidän tempauksia! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, kaikki pennut on sulosia, olipa ne kissan, koiran tai ihmisen. Hevosen pennutkin on söpöi. Niitä on tossa pellolla ihan lähellä. Kyllä me sitä Daisyä leikitettäs...

   Poista
 7. Ei tuon Tuiskun tarvii lainkaan poseerata, sehän on ihan täys filmitähti ilmankin! Myrsky taas on jo niin ammattilainen, että aina onnistuu. Jos vaan äipän laukaisusormi on tarpeeksi nopea!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Oho! Meilähän kohta tulee kisa Myrskyn kaa, että kumpi meistä saa sun suosios. Mut mä kyl luulen, että sä tykkäät meistä molemmista ihan yhtä paljon. Ehkä...

   Myrsky: Pro!

   Poista
 8. Pipukka:
  Viikko veljeksillä takana…ja paljon on jo tapahtunut.
  Myrskystä on tullut hiano isoveli, joka suojelee pikkuveljeä.
  Tuisku taas ihailee isoveljeä ja yrittää tehdä kaiken samoin perässä.
  Teistä on tullut kuin paita ja peppu. :)
  Kiva kun on paljon kuvia, siinä huomaa kuinka huimaa kehitys on…
  Ekana päivänä Tuisku arasti iskän sylissä, ja nyt jo painaa puutarhahommissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kyl toi Tuisku on tosiaan ku eri miäs, niin paljon se on kasvanu ja kehittynny viikossa. Ollaan sitä hämmästelty täällä koko perheen voimalla.

   Mä oon sitten se paita, keh heh.

   Poista
 9. Hienot poseerausasennot! Vilmitähtiainesta ootte, pojat!
  Onks teidän äipällä välikädet, kun se pystyy yhtaikaa kuvaamaan ja tonkimaan? Meillä ainaskin on aina kännyt savessa, kun pitäis kuvata. Ja minä piilossa, kun kamera on hyppysissä.
  Myrsky, olet aika velikulta, jos aina maltat näyttää HYVÄÄ esimerkkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Meijän äipän housun persamukset tai paidan helma on aina saves. Hän kun pyyhkii niihin käpylöitään ennen kuvausta.

   Myrsky: Siis todellakin A-I-N-A näytän hyvää esimerkkiä, keh heh.

   Poista
 10. Hienosti te pojat ootte kyllä kameraan tottuneet, Mauri-sedällä on tainnut joskus käydä salaman valo silmiin tms koska se yrittää varsinkin sisätiloissa aina haudata naamansa jonnekin, kun otan kameran käteen. Tuisku sä oot kyllä niin söötti pikku Prinssi Nakki, ettei ole tosikaan! Ja Myrsky, sinä komia Kuningas Nakki, oot kyllä ihan esimerkillinen isoveli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, meijän äippä ei käytä salamaa tai ainaskin tooosi harvoin. Ei tarvii siristellä. Harmi ku sä Mauri-setä hautaat komian kuonos kuvatessa, sä oot niin vilmauksellinenkin.

   Tuisku: Prinssi Nakki!

   Myrsky: Kuningas Nakki!

   Poista
 11. On sulla ihanat puutarhuriapulaiset:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Kyl nää koiruudet ovat niin sulosia. Aika meinaa kulua ihan niiden touhuja katsellessa. Ne on niin vekkuleita.

   Poista
 12. Kyllä te ootte niin malli-mäykkylapsia, että äippä ja iskä saa röyhistellä rintaansa teitä esitellessään. Noi mustavalkokuvat on jotenkin niin liikkiksiä, tulee mieleen vanhat ajat. Oliko äipällä kamerassa päällä mustavalkoasetukset vaiko jälkikäsittelyllä aikansaatu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ollaan me kyl kilttejä ja komeita, jokaperheen unelmapojat. Joo.

   Nettimartta: Jälkeen päin kuvankäsittelin kuvat seepiaksi. Mäkin tykkään noista vanhan näköisistä kuvista. On kiva koikeilla erilaisia juttuja.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!