tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pihapuuhia

 

Myrsky: Mentäskö tekeen vähän puutarhahommia?
Tuisku: Mä oon heti valmis parturoimaan eiku puutarhuroimaan. Töppöstä toisen eteen!

 

Myrsky: Äippä leikkas just tätä puskaa. Mehän voitas muotoilla tätä lisää.
Tuisku: Kuule, tää on melko tikkusta puuhaa. Jaiks. Eiks keksittäis jotain muuta?

 

Myrsky: Onneks tääl meijän pihalla riittää näitä puskia ja kukkapenkkejä.
Tuisku: Joo. Tätä on pehmeetä kaivaa. Tästä tulee syvä istutuskuoppa äipälle.
Äippä: POJAT!!!

30 kommenttia:

 1. Tuiskun olisi voinut ilmoittaa koiraolympialaisiin kuopan kaivamisessa - ihan selkeesti voittaja-ainesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mut arvaa vaan, annetaanko tässä pihapiirissä reenata? NOUP! Tässä taas Suami menetti yhden kultamitallin.

   Poista
 2. Siis mitä? Eikö teidän apu kelpaa? On se vaan kummallista. Tai teidän äippä on sitten tosi omituinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat kuorossa: Siis todellakin meijän äippä on omituinen!

   Poista
 3. Ammattimaiset otteet teillä! Kannattaisi varmaan harkita puutarhurin ammattitutkinnon suorittamista (kirjallinen osa haukkumalla, murisemalla ym). Sitten voisitte perustaa oman vihervirman ja ryhtyä urakoimaan:)
  Vuodatus tökkii taas. Nyt ne on sotkeneet kirjautumisen, eikä päästä laittamaan kuvia:( Kohta mekin muutetaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Nytpä heitit Aatu hianon idean! Puutarhuroinnin (meinasin kirjottaa -tunaroinnin) ammattitutkinto ja virma pystyyn. Kyl varmaan olis asiakkaita ku pipoo.

   Äippä: Lähteäkää ny kiireen vilkkaa sieltä Vuodatuksesta. Se ei kuntoon tule ja satojen tuhansien kuvien hävittäminen on anteeksi antamatonta. Hirveen leväperästä touhua, ettei vuosikausiin ole otettu varmuuskopioita. Todella! Annan apua, jos osaan ja tarviitte.

   Poista
 4. Kyllä teidän Äipän pitäisi oppia arvostamaan sitä, mitä on, eikä haikailla sen perään, mitä ei ole = arvostamaan ahkeria istutuskuopankaivajia eikä haikailemaan toimettomien poikien perään. Ei ne ihmiset osaa olla ikinä tyytyväisiä...
  pohti Vili.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Onneks sä Vili oot meijän kanssa samoilla linjoilla. Mut osaaks meijän äippä arvostaa meijän apuja? No ei. Mut toisaalta, me ei kyl kauheesti anneta sen haitata meijän puuhia, keh heh.

   Poista
 5. Kyllä äipät ovat joskus aika tylsiä ihmisiä. Mää oon sitä mieltä, että kukkapenkit on koirien leikkikenttiä. Ja raparperi kasvaa aina uudelleen, vaikka ne polkis ihan matalaksi.

  Terveisin mökkeilevä Olli

  ps. Täällä ei ole yhtään kukkapenkkiä. Isäntä löysi aamulla rannasta puoliksi syödyn myyrän. En tunnusta mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Olli, sä kyl tiät nää jutut ja varsinkin äipät. Eiks se sunkin äippäs rajota sun siilimetsästysharrastuksia? Huoks. Mut näillä eväillä mennään, ei viitti tota äippä kuitenkaan vaihtaa, ku me ollaan siihen jo totuttu ja vähän niiku tavoillemmekin kasvatettu.

   Myyrä!!! Olli, Olli, Olli. Myyriä ja siilejä. Mitä viäl onkaan odotettavissa.

   Poista
 6. Hyvin tuntuu teillä veljeksillä yhteistyö sujuvan. Aivan ihania kuviakin teistä on saatu.Kun vaan saisitte vielä äippänne arvostamaan panostanne tuohon puutarhurointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: No kato ku meistä on tosi helppoo saaha hianoja kuvia, ku me ollaan niin vilmauksellisia. Jopa meijän köntysäippä onnistuu, hih hih.

   Luulis tosiaan, että äippä arvostas enemmän meijän puutarhurointipanostamme, ku ittekin pyllii aina kukkapenkeissä. Vois kyl senkin ajan leikkii meijän kanssa. Nakkelee hän onneks meille palloo. Mut tahallaan aina johonkin pusikkoon, että meiltä menee kauan aikaa, ku me sitä palloo etitään.

   Poista
 7. hihii, ootte te kyllä mainio pari:)
  Kummallista ettei pojat saa toteuttaa itseään noissa pihahommissa;)
  Ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kyl meillä askaretta riittää ja kovasti kyl viihdytään keskenämme. Me ideoidaan yhdessä... Kiitti kuvakehuista!

   Poista
 8. Ihania kuvia, te olette kyllä niin komia pesue että! Teiltähän näkyy noi puutarhahommat käyvän niin kätevästi että voisitte vaikka perustaa oman TV-ohjelman; Puutarhapojat. Sais teidän emäntäkin siinä vähän oppia erilaisista tavoista ja tyyleistä kaivaa kunnon kukkapenkki! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Toi olis loistava ide eli Puutarhapojat. Kaikenlaisia puutarhaohjelmia tulee joka kanavalta, mutta tossa olis kyllä markkinarako ihan isoon maailmaan asti.

   Äippää, äippää, missä sä oot! Ota heti yhteyttä telliin.

   Äippä:???

   Poista
 9. Pojat pienet pötkylät, tulen jo hyvälle tuulelle kun näen blogin otsikkokuvan :) Ootte te sellaisia päivän virkistäjiä, voin vain kuvitella kuinka Äippä jaksaa teidän meininkiä ihmetellä. Ja kaksin hääräilette, veljekset ;) Kannatan puutarhapoikia telkkariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojan pötkylät: Kyl meijän väki pysyy virkeillä ja varpaisillaan meijän kaa. Kaikkee kivaa, kato pirkko, keksitään. No niin, säkin tykkäät, että meijän Puutarhapojat-ohjelma olis aivan mahtava ja suosittu.

   Poista
 10. Ettekö te saa kaivaa? Mä kyllä saisin, jos meillä ois piha. "Etkä sais", kuuluu emäntä tuolla huutelevan. Huudelkoon, mitäs me siitä. Jos meillä joskus on piha, mä kaivan, uskokaa pois!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Uskotaan, uskotaan! Siis kato Mirkku, on ihan eri asia, että saadaanko me kaivaa ja kaivetaanko me. Kato lopputulos on AINA, että me joka tapauksessa kaivetaan. Siis aina ja joka paikassa. Luvalla tai ilman. Äippä märisköön omiaan. Keh heh. Tuu sääkin tänne meijän kanssa kaivaan. Ihan luvan perään.

   Poista
 11. Hiihihiihi, voi teitä, pojat, oottepas taas veikeitä! Juku, mä kannatan tota Puutarhuripojat-ohjelmaa kans, ois kyl ihan mahtia jos te oisitte telkkarissakin! Ja sitten teistä tehtäis sellaisia myyntituotteita, esimerkiksi vaikka puutarhapatsaita, kun oisitte julkkiksia. :D

  Myrsky, näin sun kaksoisolennon tänään! Semmonen pieni tyllerö vei ihan sun näköistä dogia. Tais kyllä olla miniatyyri-Myrsky, kun oli niin pienen näkönen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Joo, kai meijän sitten täytyy se ohjelma polkasta käyntii, kun sillä on jo valmiiksi mukavia katsojia iso liuta. Joo. Puutarhapatsaita! Meistä! KenguRuu, toi olis kyllä upeeta. Ja T-paitoja ja ja ja...

   Myrsky: Meitä komeita on siis muitakin liikenteessä. ;)

   Poista
 12. Tuon takia me olemme luopuneet ajatuksesta nimeltä "puutarha". Tai on tuolla pellolla vähän hedelmäpuita. Kukkapenkit nou, nou. Meillä Ossi tekee kuopat maahan ja mies täyttelee niitä perästä. Voe pojat kun ootte hauskoja... M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ei me kyl ihan kauheesti kaiveta kuoppia, kun meijän aika kuluu pallonpeluussa. Mut melko usein se pallo singahtaa kukkien joukkoon. Outoo.

   Poista
 13. Edellinen olikin niin seesteinen postaus! :D

  VastaaPoista
 14. No Jep, tassu pystyssä kannatan minäkin PuutarhaPojat ohjelmaideaa, Wuh. Wähäkö ihana ois semmonen. Tai jos ei sitä, niin ainakin PuutarhaPojat –kirjanen. Puutarhavinkkejänne kuvien kera.
  Lisäksi fanituotteita… Mä ainakin tilaisin äipälle PuutarhaPojat hikipannan, kih kih.
  Tietty t-paita ois kiva, sitä ainaski äippä kehtais pitää niin turuil kuin toreil. Meille nelijalkaisille faneille Puutarhapojat huomioliiviä, kaulahuivii…. ainaki paljo kaikkee ihanaa. (eihän me tytöt olla yhtään turhamaisii)
  t.Pipukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Meijän täytyy vissiin tehdä vaan omia Puutarhapojat-ohjelmia, ei ne taida tuolla Isossa Pajassa paljon meistä piitata. Mut olis kyllä päheetä, ku me saatas fanipostia ja joka toisella mäyräkoiralla olis meijän kuvalla varustettu kaulahuivi tai sen äipällä hikinauha ja T-paita. Hih hih, olis mahtava juttu. Ja sitten tietysti olis fanikokoontumisia. Puutarhakirja olis kans hiano tai mikä kirja tahansa. Niin, ja Puutarhapojat ruokakuppeja pitäs kans olla.

   Poista
 15. Kyllä saa äippä olla tyytyväinen; noin mainiot puutarha-apulaiset. Kyllä se nyt olis äipänkin paree uskoa nuo lapiohommat teidän poikosten tassuihin, kun noin rivakasti syntyy istutuskuoppakin. Ensin otetaan puutarha-apulaisia orjiksi ja sit ne saa paiskia (ilmaseks) töitä - mikä on kiitos? Gaameet haukut ja torut. Ei ummarra? Ootte vähintään lurpsukasan arvoisia, eikä äippä muka ymmärrä arvoanne! Tästä asiasta noustaan vielä barrikaadeille, sano mun sanoneen!
  T: Elli Elviira Eloveena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin, ensteks äippä kutsuu meitä seurakseen ulos ja sitten ei saa tonkia. On se kyllä melko ristiriitasta. Onneks meillä on paljon alueita, joissa me voidaan toteuttaa itteemme. Onneks meil ei oo niin hiano piha, ettei siel saa peuhata. Että ei nousta ihan vielä barrikaadeille. Noustaan sitten, jos lurpsukasat ei suurene. Jookosta.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!