keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tuiskun kissakamut

  

Tuisku: Nää kuvat on mun kasvattajan kotoa eli mun syntymäkodistani. Ekassa kuvassa mä vapaapainin mun veljeni kanssa. Toi hymy on siis voittajan hymy, ei irvistys. Tokassa kuvassa on mun Olga-äiti ja chihukamuja.

  

Tossa kehässä mä olen äitini ja sisaruksieni kanssa. Loput kuvat on mun kissakavereitani. Aikas komeita, eiks vaan? 

  

  

16 kommenttia:

 1. Noi voi mahdoton kuinka komeita kaverita Tuiskulla onkin! Varsinkin nuo kaksi viiksekästä tiikeriä. Jossain kennelistä saadussa kuvassa kissa vilahtikin. Siitä tiesi heti että Tuiskusta kasvaa hyvä tyyppi. Ja Tuisku tulee toimeen ihan kaikkien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mää arvasin, että meitin blogikissakamut riamastuu. Tolla yhdellä on melkein samanlainen raitapaita ku sullakin. Ainoo, että tolla ei oo häntää. Sulla on muhkee häntä.

   Poista
 2. Aivan ihana blogi ja ennenkaikkea ihanat koirat ! :) Minkälaisia mäyräkoirat yleisesti ottaen on kouluttaa yms ? Kun mäyräkoira olisi harkinnassa tulevaisuudessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kiitti ja kuitti! Opittiin heti toi kuitti sun miälenkiintosesta blogistas. Sulla vasta monta lemmikkiä onkin. Huh ja jihuu! Mäyräkoira on AINA hyvä hankinta.

   Myrsky: Me mäykyt ollaan kyl älykkäitä, mutta meijän kouluttamisessa voi tulla haasteeks, että motivoidutaanko me. Oon kyllä sitä mieltä, että koko juttu on kiinni kouluttajasta. Meijän köntysäippä ei ehkä oo ihan jämptein siihen touhuun. Mut mäkin vedän perussetin ja akiliidot päälle.

   Sähän kyllä näytät hanskaavan kouluttamisen. Tottista ja akiliitoa vissiin sun kaikki koiras harrastavat?

   Tuisku: Joo, kyl mä oon tosi hyvä kouluttaja. Äippä tulee viivana, ku vähänkään vikisen. ;D

   Poista
  2. Haha juu oon vähän lukassukkin, että mäyräkoiria olis vähän haastellisempaa motivoida.. Ja kyllä, meillä harrastetaan tota agia ja tottistakin, mutta ei kovin tavoitteellisesti. Vähän kuitenkin vielä mietitytttää, että kun me käydään koirienkin kanssa aina porukalla metsässä, niin jäisköhän tälläinen maastonakki jälkeen/jalkoihin sellaisessa rytinässä ? :) Kiitos, että vastailen näihin mun kysymyksiin ;D

   Poista
  3. Pojat: Itteasiassa mehän ollaan metsästyskoiria, joten uskoisin pärjäävän, Ainaskin normikokoset ja usein ne mettästyskoirat on viäl karkkareita. Paitti ei tietysti juuri me, ku me ollaan kotikoiria ja köllitään sohvalla. Mut kyl me reenataan akiliitoa omalla radalla ja juostaan pallon perässä pihalla.

   Me kyl karataan aika nopeesti. Luonto kutsuu ja kaikki kolot, että silleen... Me ei myöskään väistellä mitään. Ei ees autoja, valitettavasti.

   Poista
  4. Aivan joo.. Pitääpäs vielä tuumailla olisko mäykky meille oikea rotu. Pihassahan on kyllä koirille iso tarha, jossa on paljon tekemistä, sekä lenkkeilyä ja toisten kanssa leikkimistäkin olisi tarjolla ihan kiitettävästi, ja ehkä sitä agiakin myöhemmin, joten tekemisen puutetta ei ainakaan olisi kunnon hurjimuksellekkaan, vaikka eivät kovin usein pääsisikään vapaaksi tuonne pelloille ja metsään päästelemään.. :) Isoja teitäkään täällä maalla ei onneksi ole lähettyvillä.
   Pitkäkarvainen mäykky olisi siis harkinnassa, ihan näyttely koiraksi, uudeksi lenkkeilykaveriksi sekä pienimuotoiseen harrastukseen :)

   Poista
  5. Myrsky: Mulla on muutama pitkismäykkykamu. Ne on tyttöjä ja aivan ihania ja kekseliäitä. Hanki ihmeessä mäykky! Se on just passeli näyttelytouhuihin ja lenkille. Voi pitää sylissä ja silti se jaksaa pinkoa omilla tassuillaan vaikka kuinka pitkään.

   Poista
 3. No jep, kylläpä kissamammakin riemastuu noi komeista kissakamuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me arvattiin! Ja ihan sen vuoks laitettiin kissakuvia, että meijän kissalliset blogikamutkin saavat silmäniloo. Paitti että saahan kyl meistä komistuksistakin silmäniloo.

   Poista
 4. Voittajan hymy on makea!:D Komeita kamuja sulla, kisulit näyttää varsin suurta kunnioitusta herättäviltä tosin, en ehkä ihan heti uskaltais pyytää leikkiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Niin, voittajana alimmaisena, kih hih. Nää kissat elelee ihan sopuillen kaikkien kasvattajaperheen koirien kanssa. Aika isoja ne kyl on, vai ollaanks me kaniinimäykyt ja chihut vaan niin piänii...

   Poista
 5. Huiii, pelottavan näköisiä kissapetoja...Niitten kanssa on parasta olla sovussa ja aina samaa mieltä.

  VastaaPoista
 6. No onpas siellä ollu kamuja joka lähtöön - wau, wuf ja mjau! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Harmi ettei meille voi ottaa kissaa. Tai toisaalta hyväkin, kun miten me kaikki mahuttas äipän syliin. Nytkin tekee jo tiukkaa, ku toi Myrsky on niin tilaavievä.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!