torstai 23. elokuuta 2012

Tilaa vielä yhdelle...


Tuisku: Hoh-hoh-hoijaa, onpa tasasen tylsää.
Myrsky: zzzZZZZzzzzzz...


Tuisku: Mitähän mä keksisin? Oisko kätevää roikottaa päätä reunan yli?
Myrsky: Mitä, mitä, mitä!


Tuisku: Tai jos mä kaivautuisin oikein syvälle tänne koppaan. Toi Myrsky kyl viä liikaa tilaa.
Myrsky: Siis mitäh? Viän liikaa tilaa?


Tuisku: Noh, ehkä mä käyn tähän pötköttään. Kyl se uni kohta tulee .
Myrsky: Toi Tuisku on kyl tilaa viävä ja ottava tapaus. Onks tää taas sitä Reilukerhomeininkii...


Pojat:  Meijän äippä osti Artun ja Bassen äipältä hianoja mäyriskoruja. Eiks oo upeita! Siis tiätysti siksi, ku niissä on mäyrikset. Joo.

29 kommenttia:

 1. Te ootte ihania! Muiskut molemmille!<3

  VastaaPoista
 2. Te ootte pojat kyllä pussattavan söpöjä! Hienoja koruja. Tässäkin taloudessa on muutamat mäyräkoirajutut, vaikken koiraa ole koskaan omistanutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me kuule heti arvattiin, että sä Mamma N ymmärrät hyvän päälle. Oikeessa oltiin, siis ku sulla on mäyrisjuttua. Me niin digataan sua ja Helmii.

   Poista
 3. Minun piti ihan hetki laskea, että kuinka monta koiraa tuossa pedissä on! Näytti kuin olisi ollut enemmänkin kuin kaksi :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kaks meit VAAN on. Eikä iskä luvannu hankkii äipälle meitä enempää. Mut kuten me kaikki tiietään, että äippä tässä huushollissa määrää ja häärää, niin voihan niitä mäyriäisiä vielä ilmestyä...

   Poista
 4. Ootte sitten kasvaneet ulos petistänne:) Ehkä äipän ja iskän sänkyyn sopisi köllöttelemään kakskin pitkistä. Salaa tietenkin.
  Meitin ensmäinen uuden blogin perustamisyritys uppos johonkin suohon, tai se ei miellyttänyt äippää, joten se upotettiin. Vuodatus palvelee vain maksavia asiakkaita, joten ei saada edes kuvia ladattua sinne uudelleen:(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Toi peti oli ostettu mulle, siis se on YHDEN mäyriksen peti. Mä joudun rojottaan puoliks ulkona, että toi veijari mahtuu kokonaan koppaan. Onneks meil on muutama isompikin koppa.

   Nettimartta: Mitä? Onks Vuodatus maksullinen? Täytyy käydä vilkaseen. Mikäs siihen blogin perustamiseen tuli? Bloggeri? Kysykää neuvoja.

   Poista
  2. Vuodatus on maksullinen, jos haluaa lisäpalveluita. Perusblogi on maksuton edelleenkin. Maksavia palvellaan ensin, milloinkahan on meidän pulliaisten vuoro?
   Blogin perustaminen kaatui, kun se halusi välttämättä julkaista oikean nimen, joten peruutin koko Google+-profiilin. Katsotaan ensi viikolla uudelleen.

   Poista
  3. Nettimartta: Voih, kun muistaisin miten sen nimen pystyi vaihtamaan. Käypä kurkkaamassa Bloggerin Asetuksia, olisko se siellä. Mäkin tutkaan tilannetta. Palaillaan.

   Poista
  4. Peruutusta ei voi perua. Juu, Bloggerin asetuksissa on kohta sitä varten. Se vain ei toimi. Etsin uutta blogialustaa, kunhan selviän viikonlopun sukujuhlista. Kiitos myötäelämöinnistä! Tv Aatun äippä

   Poista
 5. Ooh, upeet mäykkykorvikset Äipälle! Hassuja kuvia taas teistä pötköistä. Opetelkaa nukkuun kasassa, niin ei tarvitse paljon tilaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä: Eiks vaan ookin!

   Pojat: Kyllä me melkosia pinoja tehdäänkin ja silleen sovitaan paremmin. Mut toi koppa on TOSI pieni. Mut sopu sijaa antaa ja mehän pojat sopuillaan.

   Poista
 6. Voi pojat! Vielähän tuohon yksi pieni mäyriäinen mahtuis;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin meijän ja äipän miälestä kanssa. Iskä on vissiin vähän erimieltä, mutta aina hän kuitenkin taipuu tuumiin. Joten ehkä yks pitkäkarvanen tai karkkis...

   Poista
 7. Tokihan se kolmaskin... mites se menee "sopu sijaa antaa" ja hienosti näytätte sovussa olevan. Mäyriskorvikset on hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Just noin. Tolla asenteella mennään. Yksi on vähän, kaksi on kiva ja kolme superkivaa. Joo, äippä tykkää noista korviksista tosi paljon.

   Poista
 8. Pojat! Nellin kanssa ollaan samoilla linjoilla: Kyllä sopu sijaa antaa!
  Hienot ovat teidän äipän korvikset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Totta joka sanasi. Kyllä me mahutaan samaan koppaan, ku tykätään pötköttää aina kylki kyljessä. Äippä tykkää noista korviksistaan hirmusti.

   Poista
 9. Hienot korvikset, onneksi niitä ei ole tehty mäyräkoiran nahasta. Huh huh, meinasi jo säikäyttää...

  Eikös pojat tiedä, että aina on tilaa yhdelle, joka käyttää rexonaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ai rexonaa? Mitähän se mahtaa olla? Tuisku haisee pissalle. :D

   Poista
 10. Heh, kyllä se Myrsky nyt kovasti näyttää siltä, että sä tarvitset oman, ison miehen pedin, niin että voit jättää tuon toisen Tuiskulle - susta on tullut niin iso poika jo :-) Ihana kyllä että nukutte noin sulassa sovussa vierekkäin, Tuiskullakin on varmasti turvallinen olo kun veikka on vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kyl mä just ja just mahdun tohon koppaan, ilman Tuiskua siis. Onhan toi vähän nolopoloa pötköttää puoliks kopan ulkopuolella. Kimppaköllöttelyt on lämpimiä.

   Poista
 11. Lilla:
  Sä oot Myrsky kyl tosi upee isoveli!Meil Luna on mulle vähän niinku pomottaja,harvemmin sen petiä pääsee valtaamaan,vaik kavereita ollaankin.
  Juu,ja mamma pyys sanomaan,että yleensä perheen isäntäväki tarttee hiukan aikaa myöntyäkseen lisäkoira haaveeseen.Meiän pappa erehtyi jossain vaihees sanomaan naisväelle(4 ihmis ja 2 koiraa),että ottakaa nyt sitten vaikka seitsemän koiraa,ei hän hanttiin pistä ;D .
  Noi korvikset on kyllä uskomattoman ihanat!Mahtaiskohan tällä ko.myyjähenkilöllä olla niitä myynnissä meillekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä oon niin ilonen tosta pikkuveikasta, että mielelläni annan sille tilaa. Joo, ja Tuisku kyllä käyttää tilannetta hyödykseen. Hmmm... Luna tuntee arvonsa.

   Olisko vähän huimaa, jos olisi 7 koiraa! Meijän naapurilla, mun kummillani, on 5.

   Äippä: Menkää Artun ja Bassen blogiin ja jättäkää Maille kommentti. Kertokaa meiltä terkkuja. Korvikset ovat aivan mahtavat.

   Poista
 12. kyl te niin ootte veljeksiä ja samiksia, kun samaan koppaan sovitte noin hianosti. Vaikka toisaalta, ei semmosta koloo taida ollakkaan johon mäykky ei sovi. Kolmas??? No jos sillon sitte tulee ahdasta, niin tervetuloo meille sanoo Essi. Kyl noin komeen pojan aina ottas. Ihan kumman vaan.
  Ihanat korvikset. Äiteellä on mäyris-rintakoru, semmonen punanen. Ja äippä sanoo, että parsonikorua hän ei välttämättä tarvii, kun mä olen semmonen jalokivi ja rinsessa.
  Terkuin Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin ollaankii, samiksii ja onnellisii! Kuule Essi, sä voit aina tulla meille, ku miäles tekee leikkiä ja pötkötellä mäyriäisten kanssa. Me meinaan luullaan kyllä ettei toi äippä anna meitä teille, ei ees lainaan. Kiitos kehuista. Ai ollaan komeita poikia! Oot säkin kyl tosi sulonen tyttö. Nih. Äitees on kyl oikeessa, että sä oot rimessa ja timangi.

   Poista
 13. Meidän blogissa olisi haaste teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: No, mehän tohon haasteeseen toki osallistutaan. Erityisesti ku ollaan saatu kunnia liittyä kissaporukkaan. Hianoo!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!