perjantai 3. elokuuta 2012

Portti

Kuka kumma on keksinyt aidat ja portit?!

30 kommenttia:

 1. Olli: se tuo meidän isäntä, joka on ne keksinyt ja rakentanut ainakin meidän pihalle. Äippä on kuulemma suunnitellut kaiken, se on vähän kuin meidän talon aivot. Äippä rakentelee sellaisia pikkuesteitä. Kotiväki ovat siis rakentajia, mää oon nakertaja, joka yrittää päästä yli, ali tai läpi.

  Ootte pojat vähän surullisen näköisiä tuolla aidan ei-vihreellä puolella. Mää tiedän, miltä se tuntuu. Aita on kuulemma meidän koirien parhaaksi, mutta luulen, että se on ihan vaan sen takia, ettei päästäis naapuriin. Tai kukkapenkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Äipät on semmosia aivokkaita. ;) Teil on hommat hanskassa, ku löytyy rakentajat ja nakertatjat omasta takaa.

   Myrsky: Kyllä me kauheesti kiljuttiin, tai Tuisku ny ainakin. Äippä kyl kipittää sillon vilkkaasti meijän luokse. Tuisku on mun salainen aseeni, äipän-kutsulaite. Keh heh.

   Poista
 2. Heh! Tuohan on vähän kuin jostain maalta. Tai villistä lännestä. Portti etteivät härät karkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me asutaan maalla, me ollaan maalaisia. Täällä portin takana kuule pysytään ja tiukasti.

   Poista
 3. Teillä kävi säkä. Portista näkee "läpi" ja voi tarkkailla tapahtumia ja suunnitella mahdollista halua pakoon. Aatelkaa pojat, jos se portti olisikin umpinainen, se vasta kamalaa olisi!
  Vinkkivitonen: ehkä noita portin poikkilautoja voi käyttää portaina? Ylöspäin siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Onneks on sentäs noi rakoset. Umpiaita ja -portti olis raakaa meininkiä. Oltas ku sellissä.

   Me ei osata kiivetä. Inkku (pitkäkarvanen mäykky) on silleen kekseliäs, että sitä ei pidättele mikään. Kiipee ku orava.

   Poista
 4. Pojat! Mulla on samantyyppisiä hökötyksiä kotona ja aina nuo ihmisolennot laittaa ne kiinni kun lähtevät kotoa. Mulle ei jää tästä 60 neliön lukaalistani enkä kuin 30 neliötä käyttöön. Mielestäni se on väärin mäyräkoiran jaloa rotua kohtaan. Pitäiskö meidän perustaa joku mäyräkoirankansanliike portteja ja aitoja vastaan? Vapautta mäyräkoirille puolue?

  Terkuin
  Bono

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Kuule Bono, rupee sä puheenjohtajaks ja mä ilmottaudun ekaks jäseneks tohon Vapautta mäyräkoirille puolueeseen. Tällä puheella. Hirvee vääryys, että meitä teljetään pienempiin tiloihin ja rajotetaan esteillä meidän aktiviteettejä kuten vapaajuoksua. Nih.

   Poista
 5. No, mutta, eikös noin pikkuiset ja hoikat pojat näpsäkästi luikertele ali tai lautojen välistä, vai onkos joku ihmisryökäle suunnitellut sen ihan teidän pidättelemiseksenne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Meidän Ensku, on kuule niin tarkka mittamies, ettei se tee muuta ku mäyräkoiranpitäviä aitoja ja portteja. Liian kätevä miekkonen meijän makuun. Pyh.

   Poista
 6. Ai, kukako? No joku kaksijalkainen älypää, joka luulee, että koirat karkaavat ilman aitoja. Voishan sitä tietenkin joskus reissullakin käväistä, mutta ruokakuppi on kuitenkin kotona. Ja oma peti:)
  Onpa muuten sopivasti mäykkyjen silmien korkeudella tuo rako. Voi olla, että sen sittenkin teki joku viksusti ajatteleva olento.
  Tuiskuhan on muuten kasvanut aika lailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ei voitas enempää olla sun kaa samaa mieltä. Pitäs kerran kuussa, mialummin kerran viikossa, olla semmonen koirien vapaajuoksupäivä. Ounou. Ei sittenkään. Täälhän juoksis päntiönään kaikenlaisia vihasia ja ISOJA koiria meitä kiusaamassa ja pomottamassa. Jaa, on näillä aidoilla puolensa...

   Tuisku: Mä kasvan silmissä, sano iskä ja äippäkin. Mä juoksen jo portaat ylös ja alas.

   Poista
 7. Sanokaa mun sanoneen pojat, että kyllä ne siellä Pelastakaa Mäyräkoirat Ry:ssä tämmösestä älähtäisivät, kun koitetaan uljaan metsästyskoirarodun liikkumavapautta tolleen rajoittaa - teidän nassut siellä kaltereiden takana sais ne kyllä viivana sieltä paikalle, veikkaan minä. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Pitäsköhän tää meijän kuva lähettää Pelastakaa Mäyräkoirat Ry:lle mainoskuvaksi, keh heh. Kiitti ideasta!

   Poista
 8. Nyt on kyl teidän mamma tainnu erehtyä. Ei KOIRIA kuulu aidata, laitumet kuuluu hevosille ja lehmille ja sen sellaisille. Mut äkkiäkös te ketterät mäykkyläiset tuolta loikkaatte yli (tai möyritte ali)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin justiinsa, lehmiä ja hevosia laidunnetaan. Mäyräkoirille vapaus!!!

   Poista
 9. Älkää pojat huoliko, meilläkin on aitaus pihalla. Piti sellainen tehdä, ettei tuo teidän lajitoveri karkaile ja jahtaa samassa huushollissa asuvia kissoja. Santeri on erittäin riistaverinen ja lähtisi taatusti viivana metsiin ja vaikka minne, jos aitausta ei olisi. Tosin karkasi siitäkin, kun oli jäänyt yksi sellainen aukko, mistä juuri ja juuri mahtui ulos - tää varmaan naurattaa kovasti Myrskyä ja Tuiskua, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Me tehtäs santerit kanssa, mut meillä on pihalla aina paimen mukana, siis tarkotan tota äippää. Aukko! Nyt kyl lähetään tarkistaan meijän aitaus...

   Poista
 10. Meillä ei oo aitoja eikä portteja. Ovia on ja niitä suljetaan mun nenän edestä. En tykkää. Meidän lähellä asuu kaksi karkkaria, niillä on aidattu piha ja iso portti. Jos oikein innostuisin, saattaisin todennäköisesti mahtua niiden portin ali. Emäntä sanoo, että sitä hirvittää, mitä sitten tapahtuisi. Musta olis hauska kokeilla...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Ne karkkarit sekois, jos sä menisit niitten pihalle. Ihastuksesta siis. Mut älä kuiteskaan mee, sääli vähän äippäs hermoja.

   Poista
 11. Kääntäkää poijaat se portti iloksenne. Se portti estää kaikkii vihamielisii koirii tulemasta teitä häiritteen. Jos ootte oikein ovelia niin kaivatte tienne vapauteen. Jotkut ilkimysisännät ja-emännät kyllä osaa pistää sinne maan sisään sellaista rautalankaverkkookin, että voi sekin olla turha se kaivuu yritys. Onneksi näette sieltä sentäs hyvin. Terveisiä söpöliinit M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Just noin! Pysyyvät kaikki karanneet koirat ja konit poissa meijän pihalta. Viime talvena joku suden kokonen koira oli kierrelly meidän aitausta, mutta ähähäskutti, eipä ollu päässy sisään.

   Onneks meijän ihmisväki ei oo noi kekseliästä porukkaa, että rautalankaverkkoo olisivat maahan kaivaneet. Tosin ei mekään olla, vielä, älytti kaivaa aidan ali pakoreittiä. Hyvät on noi rimojen rakoset, just sopivasti voi niistä tiirailla maailman menoo. Joo.

   Poista
 12. Höh, portti - mitä järkee? ;D

  VastaaPoista
 13. Kuulkaas pojat, kunnon mäykky järsii ittensä läpi mistä vaan. Ja teillähän on puolet hommasta jo tehty, kun on noi raot.
  Meidän väki on sitte taas enempi sitä aidan ali tai yli- porukkaa. Ne menee vaikka puuhun, jos niikeseen tulee. Ja osaavat pelata yhteen. Tiuku tsekkaa tasapaino-osuuden, Essi vaarat ja Onnihan sitte menee.
  Mutta jottei se mami ihan sydäriä saa ja murheen laaksoihin uppoo niin unohtakaa kaikki mitä tässä on sanottu.
  Oma koti se on kultaakin kalliimpi, kysy vaikka siltä äireeltä. Omille koiruliineille ei voi edes hintaa laittaa, ne on niin kalliita.
  Terkkuja Essilästä !1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Hui, teilhän ollaanki hieman hurjia ja tosi yhteistyökykysiä. Koti on ihan parasta!

   Poista
 14. Teidän elämäänne selvästikin yritetään rajoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Niin yritetäänkin, mut onneks me saadaan välillä viipottaa akiliitoradalla ja viedäänhän meitä sentäs lenkuroille.

   Poista
 15. Nonii, sanokaas muuta, miun iskä rupes tänäin laittaan verkkoa miun hienon ulkoilukiipeilyalueen ympärille ja miä sanoin jotta What?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: What, What, What??? Sunkin vapauttas rajotetaan. Mihin tehdään ilmo, yhdessä?

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!