tiistai 28. elokuuta 2012

Naapurikyttäystä ja reenejä


Myrsky: Mitä tual tapahtuu? Onks näitä puskia pakko olla tässä eessä? Mä en nää mitään!!!
Äippä: Mitä sä, Myrsky, siäl luuraat? Harrastatko sä taas sitä naapurikyttäystä?


Myrsky: En, ku ihan vaan venyttelin ja reenasin reisilihaksia.


Myrsky: Voin mä täält puskasta tulla poiskin. Ookko nähny mun palloo?

22 kommenttia:

 1. On se kumma, kun ei koira saa edes rauhassa venytellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Sas muuta! Aina kyttäämässä, siis toi meijän äippä...

   Poista
 2. Heh! Naapurikyttäys -Ihan parasta viihdettä!
  t. Tämän kylän kujakyttä nro.1!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mut saahaanko rauhassa harjottaa ja harrastaa meijän lempparijuttua? NOT. Tai sä vissiin kyl saat, ku teil on niin palvelualtista henkilökuntaa. Sulla, Onnen Myyrällä. :)

   Poista
 3. Naapurissa voi olla tosi mielenkiintoista! Joku voi paistaa siellä vaikka makkaraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Naapureissa sattuu ja tapahtuu koko ajan. Monessa myös RILLATAAN, mitä ei tapahdu meillä KOSKAAN. Eiks oo uskomatonta!

   Poista
 4. Linjakkaita venyttelyjä sulla! Näkykö sieltä puskan lävitse naapuriin?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Ku just ei nää!!! Karseen tiheitä noi meijän puskat ja lisäks toi verkkoaita. Onks kellään lainata sivuleikkureita? Mut täytyy myäntää, että mun pakaralihakset on megalomaaliset.

   Poista
 5. Myrsky yllätettiin siis itse teossa. :-) Mut nuo ilmeet. Voi että! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mitäs tässä vähättelemään, mä oon ilmeikäs koira. Ja mulla on lisäks hyvin reenattu varsi. Mun miälestä pitäs saaha kytätä rauhassa ja niin paljon ku haluaa. Eiks totta?

   Poista
 6. On se hyvä Myrsky, kun pidät naapureita tiukkaan silmällä, erityisesti nyt kun on pikkuveikkakin talossa! MäyräkoiraMIES on kytäk...tai siis vahdiksi syntynyt, ja se on jämpti niin! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Sä, Mauri-setä, ymmärrät. Tiätysti mä vahdin rajoja ja suojelen Tuiskua! Ai joo, mä kyl harrastin tätä kytt... tarkkailua jo ennen Tuiskua...

   Poista
 7. Voi Myrskyliini, tota takamusta jaksaisin kate3lla enempi kuin naapureita. Se on niin hauska kuin vain mäykyllä voipi olla. Harvan koiran olemus kertoo mielentilasta niin paljon kuin mäykyn takamus , sen tanakka asento siis. Häntää myöten.
  Ja toi lehtikoriste sun päässä on ihan huippu.
  Messinen on myös keskittynyt usein naapurivalvontaan. Etenkin valvomaan naapurin katteja. Siis tieteskin siksi, etteivät vaan pihalta katoa. Ne muut saavat hänen mielestään pitää itse huolen itsestään.
  Tuiskusta voitkin sitten kouluttaa oivallisen avustajan itelles. Saat vähän avaramman näkökulman sinne naapurustoon. Eix ne ymmärrä, että firman palvelut ei pelaa, jos et saa apua kyttäyskeikka oy:lle.
  Sä oot kyllä sulkkis Myrsky. Mun sydän kyl ihan sykkii mäykkytahtia teille, pojat. Terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kyttäyskeikka Oy ja Oy Puutarhapojat Ab, meil on jo aika monta virmaa. Hih, hih.

   Ai, onks mun takamus noin tunteita herättävä? Upeeta! Kyllä Messinen tietää, että naapuriVALVONTA on parhautta.

   Tuiskun reenaus on jo hyvällä mallilla. Mä oon opettannu sen haukkuun. Äippä ei oo miälissään. Outoo. Terkkuja ja suukkoja teille!

   Poista
 8. Lilla ja Luna:
  Joo,noi ihmiset ei meilkään yhtään ymmärrä vahtikoiran sielunelämää.
  Tänään mekin käytiin ilmoittamassa(taas kerran) äskettäin naapuriin muuttaneelle isolle,vanhemmalle,kiltille koiralle että muistaa ny varmasti tän olevan meidän pihan.Se mokoma vaan makaa pihallaan rauhassa ja on ihan hiljaa.Ei ota kuuleviin korviinsa meidän vali(s)tusta.
  Mut mamma ottaa,valitettavasti.Väittää meidän muka möykkäävän ja kehtaa kieltää,höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Helou tytsit! Äipät on outoja. Koirien kuuluu vahtia ja puolustaa pihaansa ja kaikkee missä ne liikkuu. Ja haukkua kaikkee mikä liikkuu ja vaikkei liikkuiskas ja vaikkei mitään oliskaan, niin ihan vaan varoks.

   No, tommonen hiljanen koira naapurissa on kuiteskin mojovasti mukavampaa ku semmonen turhan räksyttäjä, kuten meillä on. Joku semmonen silkkiterrieri. Piäni ja koko ajan äänessä. Ei meinaa meijän ääni kuulua yhtään. ;) Mut tulkaa te tänne, haukutaan koko suvun voimalla. Jeh?

   Poista
 9. Voi itku, kun mä haluaisin tulla sun kyttäysseuraksi, mä nimittäin oon siinä lajissa superhyvä. Puskat on ikäviä, kun ne estää näkyvyyden, mut niihin on helppo maastoutua, myös emännältä, hihii!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Toi oli hyvä ehotus! Tuu kuule tänne. Vois kyl käydä niin, että me kytättäs sua koko ajan, keh heh. Puskat vaan kuule pöhähtäis, ku me rynnitäs niissä kyttäkeikailla.

   Poista
 10. Mäyräkoirapoikien sääntö numero 1: vahdi kaikkea niin, ettei kukaan ainakaan pääse ilmoittamatta omaan pihaan. Mammas voi sanoa sitä ihan miksikä vain, vaikkapa kyttäykseksi. Sehän on vaan hauskaa. Ossikin kyttää ihan kaikkea. Kävelijöitä, muurahaisia, hiiriä, myyriä, erityisesti lintuja. Loputon lista. Sulla Myrsky on ihanat peppulihakset. Mikään ei muuten ole hauskempi näky, kuin mäyräkoira takaapäin kävelyllä. Siinä on jotain niin hellyyttävää. Pikkuveikka Tuiskulle kanssa terveisii.
  M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat: Nyt sä puhut asiaa, M-L. Sä tunnet mäyräkoiran sisimmän olemuksen. Terkut Ossi Bossille.

   Poista
 11. Eihän sitä koskaan tiiä mitä kivaa sieltä naapurista löytyy ;) Ja pitäähän sitä vahtia varmuuden vuoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Justiinsa noin! Tossa on asennetta, että varmuuden vuoksi, kih hih.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!