sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Akiliito on parhautta

Koska Vuodatus on syönyt kaikki hienot akiliitokuvani, niin laitan tämän kirjoituksen loppuun muutaman parhaimman. Hehkutan lisää tätä uusinta aluevaltaustani ja harrastettani, akiliitoa. Aikaisemmin en osannut hypätä sohvalle tai tuoleille. Mutta arvatkaapa mitä? Nyt osaan. Hoplaa ja olen sohvalla. Hoplaa ja olen ylittänyt minulle laitetut esteet. Hoplaa! Hieno ja käytännöllinen harraste, voin lämpimästi suositella. Sopii myös köntyksille, kuten meidän äippälle.

Kuuntelen, en suinkaan tuppisuuna, mitä asiaa Lakulla on. Joo, sovittiin, että se tulee akiliitämään viikon kuluttua. Välillä vetäsen tupsluurit terassin sohvalla. Meinaan, nyt pääsen sinne(kin). Hoplaa!

 Lisäys: 1000 katsontakertaa tuli täyteen tänään klo 8:47. Kiitos!

18 kommenttia:

 1. No, nyt sä pääset ainakin välillä Tuiskulta karkuun, jos haluat olla rauhassa. Hyppäät vaan sohvalle huilaamaan.:)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää, onko teillä kotona noin hienot omat agiliitovälineet?? Meidänkin tytöille pitäis hommata, olis kiva kotonakin reenailla :) Oot tosi komee kaikissa kuvissa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äippä osti mulle oman akiliitovälinesarjan. On tosi kätsyy paukutella menemään omalla radalla. Komee! No mutta kiitoksia kovasti, söpöläiset.

   Poista
 3. "Monipuolinen liikunta vahvistaa lihaksia, jotka puolestaan tukevat mm. pitkää selkää." Olet siis ihan oikealla tiellä, jo ihan terveydellisestikin, puhumattakaan akiliidon tuomista muista iloista. Pitäisiköhän ihmisillekin, kuten esim. äipeille, hankkia myös oma akiliitorata? Ehkä äipätkin osaisivat sitten ihan itse hypätä sohvalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, iloa ja hyötyä, sopivassa suhteessa tarjoaa tää mun akiliitoharraste. Kuka keksis äippien akiliitoradan?

   Poista
 4. Minäkin ajattelin ihan samaa kuin Rymy. Jos pikkuveli käy rasittavaksi, hyppää -ja hoplaa! Olet soffalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sinne se Tuisku jää lattialle ihmetteleen, että mihin se isoveli hävis. Tosi kätevää!

   Poista
 5. Tyhmä vuodatus! Toivottavasti nekin kuvat näkyvät taas pian.

  VastaaPoista
 6. Jotain huhua on liikkeellä, että vko 30 vois olla pieniä toiveita Vuodatuksen toipumisesta, mut ei me äipän kanssa sinne palata.

  VastaaPoista
 7. Hei hoplaa, höppänäiseni! Mäkin oon tykänny hypellä viime päivinä. Eilen kyläillessä tytöt laittoivat mut hyppimään hulavanteen läpi. Arvaapas mitä toisella puolella odotti palkintona? Savumuikkuja! Arvaa hyppäsinkö? Ja monta kertaa! Mmmmmmmmuikkuja!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulavanne onkin kuule ihan sama kuin akiliito. Vai sait sä savumuikkuja! Kyl varmaan kannattiki hypätä, vaikka kumpaankin suuntaan.

   Poista
 8. Hoplaa ja ylöspäin on mäyräkoiran mieli.

  VastaaPoista
 9. Wauf, miten lennokasta menoa! Hyvä - hyvä! :)

  VastaaPoista
 10. Myrsky, tuota uutta taitoa pitää sitten käyttää harkiten. Ei mitään houdinitemppuja että pääsisit naapurin Mustin luo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa ekassa kuvassa olen kuopan katolla ja tuo punanan penkki on laitettu esteeksi etten putoa intopäissäni paria metriä soralle. Kuopan kattoa kunnostetaan ja samalla siihen tulee kunnollinen kaidetsydeemi. Meille kun tulee se Tuisku, niin sehän voi vahingossa pudota vaikka mistä. Mähän en tietenkään...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!