keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Helmenvalkoiset hampaat

Eilen oli melko touhukas päivä. Kävin aamulla anivarhain iskän kanssa lenkuralla. Siis oikeesti en olisi halunnut, kun nukutti ankarasti. Mutta meidän iskä on jämpti mies ja hän on sitä mieltä, etten saa tehdä tarpeistustani sisälle. Siis mitä! Tekeeväthän he itsekin. Minun vessani on vaan vähän suurempi...

Söin ja otin tupsluurit ja sitten piti lähteä äipän kanssa aamupäivälenkuralle. Voih! Tullessa kävimme lisäksi akiliitoradalla. Opettelin pari uutta temppua. Äippä asetteli pari pihtapölliä portaiksi, joille minun piti nousta töröttämään. Lisäksi hän teki maahan oksista neliön, jonka sisällä minun pitää maata (tosi ärsyttävä komento) ja odottaa. Juostiin, tai äippä siis löntysteli, monta kertaa rata läpi.

Iltapäivällä tuli Laku leikkimään. Voi että se on kiva poika. Oli tosi kuumaa, joten me ei jaksettu juosta, vaan pystypainittiin ankarasti. Meillä molemmilla on upea purukalusto. Kannattaa harjata hampaat joka ilta. Illalla vielä lenkuroitsin iskän kanssa ja autoin äippää puutarhanhoidossa. Kiva päivä!


12 kommenttia:

 1. Mun hampaita ei oo harjattu. Emäntä sanoo, että kun mä syön luita, mun hampaat putsaantuu. Ne on kyllä ihan valkoiset. Lähetänkin sulle tässä virtuaalisesti vitivalkoisen mäyräkoirahymyn!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta sun emäntäs puhuu. Luut putsaa hyvin hampaat. Mä vissiin tykkään siitä hammastahnan mausta ja siks jonotan iltasin hammaspesulle, hih. Oho! Kuule mä ihan häikäistyin sun hymystäs.

   Poista
 2. Komea kalusto näyttää teillä molemmilla olevan. Ja puruvoimaakin riittänee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakulta tosin lähtee pentuhampaita, mutta mulla on jo aikuishampaat. Kyllä tällä kalustolla narskuttelee luita ja muita, vaikka puita.

   Poista
 3. Juu, aamulenkurat on tylsiä, äkkiä vaan takas nukkumaan on munkin (hih.... nunnan?) mielipide.

  VastaaPoista
 4. Pipukka:
  Justiinsa nih, juuri kun olet unissasi nappaamassa pihalta örkkimörkkiä kiinni, niin joku herättää ani varhain ja kysyy, -lähteeks Pipukka ulos aamupissalle? Ou Nou, ei mulla nyt todellakaan pissata, eikä muuten pissata ennen iltaa, tiedoks vaan.
  Arvaas mitä? Olen itse itselleni asettanut ulkonaliikkumiskiellon, joo-o, ihan mäykkäoikeesti, käyn mä tietty joskus pissalla ja haistelemassa missä päin rillataan ja jos en autoon pääse niin sitte viivana sisälle. On täällä nääs niin paljo noita hyttysii, etten viihdy oikein ulkona. Ne on semmosii, että ne pistää enste, imevät verta ja myöhemmin ne kohdat kutiavat. Nyt näitä kutisevia pistoksia on ainakin kymmenen miljoonaa.
  Onneks me äipän kans on tehty YYA-sopimus. Eilenki mä sain maata selälläni ja äippä rapsutti. Tietty mun jalka refleksinomaisesti sätki ja vastaavasti rapsutin äipän kättä.
  Tuiskulla varppina kans jalka sätkii, jos kutitat sitä massun alta, pennut on semmosii. hih.
  ps. kiitti pyry-papan linkistä, olen sen aikaisemminkin lukenut, mutta oli taas pitkästä aikaa mukava muistella menneitä / meidän samanlaista menneisyyttä. Harmi ettei kuvat toimineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, mä voin vaan kuvitella mikä määrä pistäviä öttiäisiä teillä onkaan. Mullekin nousee isoja patteja, mutta ne ei onneks kutise. Tommonen YYA-sopimus onkin kätevä. Täytyy kokeilla kutittaa Tuiskun massua ja kattella miten sen tassut pelaa.

   Pyry-papan alkutaival ei välttämättä ollu ihan pumpulinen, mutta pitkän ja hyvän elämän se kuitenkin sai. Ja äippä on kertonu, että sillä oli tosi mukava luonne kans.

   Poista
 5. Annas Myrsky meillekin jotain vinkkejä, millä Mauri-sedän saa pitämään hampaiden pesusta. Sillä on sellaista kananmakuista tahnaakin, mutta setä puristaa silti ryppyhuulet niin lujaa myttyyn ja ryttyyn, ettei meinaa harjaa saada millään väliin - saati sitten nähdä mitä sillä harjjalla tulee oikeesti pestyä. Pesua jatketaan silti sinnikkäästi, tätä ottelua ei emäntä aikonut hävitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tahnahan on just hyvää. Mä kyl haluaisin nähä, kun Mauri-setä mutristelee :D

   Poista
 6. Jaa, taas tota reilukerhomeininkii. Ihmiset vaan saa tehdä tarpeensa sisälle ja me mäykyt joudutaan ulos ja vielä lenkille. Eiks oma piha nyt muka piisaa?
  Mut mul on nyt kesällä kääntyny kello vähä väärespäite. Talvel määki olin tommone unikeko, mut nykysi mää joskus herää jopa ennen äippää. Tai sit siihe ku se menee niille tarpeilleen, odotan jo vessan oven ulkopuolella, et joko ruvetaa leikkii. Sit vast voi lähtee lenkille.
  Tarkottaaks noi tupsluurit piipahtamista tirsamaassa? Se on mulle uus sana. Mukavalta näyttää teidän meno Lakun kanssa, sil on niin nätti hymykin ;) T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ku mennään tupsluurille, niin mennään tirsamaalle. Tosta ulkoilusta ja pihailusta, kun mä kato kyykkäsin ihan huoneisiin, joo, ei kovin kivaa, ymmärrän. Laku on hurjan hauska poika. Säkin tykkäisit siitä. Me painetaan saman verran, vaikka Lakulla on kyl pidempi säärikalusto ja pidemmät villat.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!