sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kaverimme Esko

Tuisku: Meil kävi kiva mäyräkoirakaveri, Esko, kylässä. Äippä oli rehvannu Naamakirjan kautta Eskon mamman, joka kyseli ulkoilukaveria Eskolle. Mehän oltiin heti valmiina!

Ensin me reenattiin ohitusta tiällä ja samalla saatiin tuntumaa ja hajua toisistamme. Pakko tunnustaa, että mä taisin haukkuu aika paljon. Myrskykin räyskyi aluks, mut lopetti pikaseen. Esko ei haukkunnu.

Esko on 5 kk vanha elikkäs siis tosi nuari. Se on jämäkän olonen miakkonen. Mysky oli sisällä, ku me Esko kanssa tutustuttiin toisiimme. Seuraavalla kerralla mä oon sisällä, niin Myrsky pääsee ulkoileen Eskon kaa. Varmaankin kolmannella kerralla mahutaan kaikki kolmistaan pihalle. Tämmöstä meillä oli:

 

 

 

 

 


33 kommenttia:

 1. Voi, että mää olen si lennokas ja ku vähä enemmä rehvataa ni ihan varmaa mä Tuisku pysyn sun peräsä. Sä olit vaan niin noppee, ei ihme et sun nimes on tuulisen poika. Sää oot meinaan tuulen noppee ellet noppeempiki =) Mää en malta orottaa, että tapaan myäs sen Myrskyn. Si mei lennetään Myrskyn ja Tuulen lailla <3

  Terkuin Esko ja äippä

  ps. Arvaa ramaseeko? Mää oon vaan nukkunu ja nukkunu ja varmaan herään vasta huamena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Esko, vähän ku reenaat, niin susta tulee oikee Hopea Nuoli. Susta on monta hianoo lentokuvaa. Kyl me pian nähään. Kiva oli saada koirakaveri.

   Kyä mäkin oon vetäny tupsuulia lähtös jälkeen. Just heräsin syämään. Tankkaa sääkin niin jaksat nukkua. :D

   Poista
 2. Mä en tule toimeen muiden eläinten kanssa, paisi te tietenkin olette poikkeus. kukaan koira/kissa/hamsteri/ihminen/mikään muukaan eläin ei voi olla pitämättä teistä! Mamma anto tänään outoa ruokaa. se näytti ihan heinältä johon oli sekoitettu kananmunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso-Aapi, olipa kauniista sanottu, että tykkäät meistä.

   Mut mitä kumman muanaa sä oikeen oot saanu? Ei kyl kuulosta vakkarikissan ruualta. Ettet vaan oo saanu jotain hampsteripuperoa.

   Poista
 3. Hienoa, koirakaverit sosiaalistaa, ja vaikka meitäkin on nyt kaksi, ollaan molemmat tosi epäsosiaalisia muita kohtaan. Mut mamma väläytti sellasta mahdollisuutta, että me muutettais jonkun sen työasian takia. Jospa siellä uudessa paikassa olis sosiaalisempia koiranomistajia...

  Terkut myös Eskolle, pidä pojat vauhdissa :)

  Terv. AB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Joo, näin täs oli tarkotus sosiaalistaa, ku toi Tuisku on hirmeen arkajalka. Mähän oon ollu pentukoulussa ja näytelmissä ja silleen, mut Tuisku on ollu vaan kotona. Onneks toi Esko tuli kuvioihin mukaan.

   Ai muutatte! Jos te muutatte tänne Hämeeseen, niin voitas rehvata meijän pihalla.

   Poista
  2. Ei osu Hämeeseen meidän muutto (jos siitä edes tulee totta). Muuten surautettais sinne teille kesällä vaikka retkelle, mutta siitä tulis ikävää jälkeä, kun 4 poikaa pistäis nyrkit pyörimään...

   Poista
 4. Kyllä vaan on niin hienoja kiito-liito kuvia että! Vaikka oma veikka on varmasti paras, niin on varmasti tosi kivaa saada välillä muutakin seuraa. Hyvä kiva! Teen leikit Eskon kaa näyttää niin hauskalta, että olispa kiva olla mukana. Ja kyllä varmaan moisen menon jälkeen tupsluurit maistu makosalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Liito-oravia! Ihan parhautta. Ihan varmasti liidettäs sun kaa. Millons tuut? Kyllä kuule ramasikin makosasti, piti heittäytyä heti kylelleen ku Esko lähti.

   Poista
 5. Pipukka:
  Kiitos, kun jaoitte Eskoon-tutustumispäivän meidän kanssamme.
  Oikeeta Laskiaisriemua!!! Minua hengästytti jo kuvien katsominenkin...
  Tuisku tais olla rinta rottingilla, kun tällä kertaa olikin kaksikon vanhempi/kokeneempi osapuoli. Onneks otit eilen ennakoivat tupsluurit, kih, kih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Prinsessa!

   Tuntu kyl kivalta kaveerata Eskon kanssa ja musta tuntu, että musta tuli vähän rohkeempi.

   Ennakko tupluurit tulivat tosi tarpeeseen ja nyt jälkitupsluurit. =D

   Poista
 6. Komea kaveri tuo Esko. Ja on se vaan kätevää että äippä hoitaa teille leikkikaverit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komeet raamit on Eskolla, kyllä. Se harrastaa mettästystä niiku säkin.

   Poista
 7. Huh, mitä menoa! Mutta komeita poikia kerrassaan. Kyllä kaverit on parhaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meil kyl vauhdikasta. Me ollaan komeita, niin sä oot Kaunotar. Kaverit on parhautta ja veli ja blogikamut, joo, ihan kaikki. Muisku.

   Poista
 8. Kyllä te olette liitäny ja kiitäny. Ei ihme, jos Eskoa on vähän ramaissut:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 9. Olipa sitten hyvä, että muistitte levätä jo etukäteen! Railakasta menoa on teillä ollut!

  VastaaPoista
 10. OOOhhh, mikä meno mikä lento;)
  Liukasta laiskiasta siis, hihiii....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä lennetään. :)

   Erikiva kuva Tiitusta teijän blogissa.

   Poista
 11. Wou, miten vauhdikkaita kuvia! Teillä näyttää olleen super-kivat leikkitreffit! <3

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavaa että tolla tavalla voidaan jeesata molempia koiria sosi-saalistamisessa :)
  Täällä päin suurin osa vastaantulevista sanoo vaan koirilleen "ohi"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sosi-salisentti on tärkeetä, niin meille koirille ku ihmisillekin, joo, kannatetaan.

   Poista
 13. Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja lentäviä mäyräkoiria! Näyttääpä kivalta teidän treffit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään avaus! Ja ku sääkin suasi, että tarjettiin ulkoilla ja riamuita.

   Poista
 14. Vähänkö tässä vihertää kateudesta noita kuvia katsellessa! Kun olin pentu, mullakin oli onni päästä riehaamaan muutaman mäykyn ja aika monen isommankin koiruuden kanssa koirapuistossa. Sitten sinne ilmaantui sellaista sakkia, ettei me enää olla käyty. Isot koirat pienten puolella, sellaiset isot, jotka alkoivat käydä vaarallisen kovakuonoisiksi tappijalkaisille. Mutta tosi hieno juttu, että teillä on siellä mahdollisuus tavata kivoja kavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks koirapuistoissa pitäis olla isojen ja pienten puolet? Toivottavasti sä saat uusia, sopivan kokosia kamuja. Ihmisten kanssa on kiva leikkiä, mutta ei he jaksa juosta niin paljon ja lujaa ku koirakamut. Näin on, joo.

   Poista
 15. Kyllä näytti olevan vauhtia ja vaaratilanteita riittävästi! :) Mahtavaa treffata koirakavereita ja vieläpä saman rodun sisältä :) Se on aina vähän sellaista varomista jos kaveri on kovin isokokoinen, ettei sitä pienemmälle ja pitkäselkäiselle käy vaan ohraisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, kyl toi Esko yritti mua kovasti pomottaa vaikka on nuarempi, mut enhän mä sille periks antannu tai sitten pötkin liukkaasti karkuun. Esko oli pikkasen kankeempi ku mä. :)

   Kyl koirakaverit on tärkeitä. Munkin pitäs oppia olemaan haukkumatta. En mä sitten pihalla enää Eskolle haukkunnu, tiällä vaan. Eskosta kyl tulee tuplasti mun kokonen, mutta se vaikuttaa lepposalta sälliltä, että tuskin meijän kokoerosta mitään ongelmaa tulee.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!