perjantai 1. helmikuuta 2013

Helmikuuta, kamut!

Ny on ollu mitä parhaimmat pihakelit. Ollaan oltu pallottelemassa ja tänään oli liävä hankikantokin. Kaiken touhun jälkeen meitä ramasi ja kerättiin voimia uutta pelikierrosta varten köllöttelemällä sohvalla.

Mitäs te ootte touhunneet?30 kommenttia:

 1. Me on päästy potkurilenkeille nyt, kun Jirikin sai valjaat, eikä hullu hiekottaja oo pysyny lumisateiden tahdissa :D Ja kyllä on hyvin ramassu lenkkien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat on tosi hyvät, meil on molemmilla. Hullu Hiekottaja, hih hih.

   Poista
 2. Ih-hih, ihanat köllökuvat :)
  Täällä parannellaan Artun masua ja Bassen lenkkikiintiö tais tulla täyteen, kaveri on ihan poikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tos meijän omalla sohvalla on sopiva kelliä. Sitäpaitti sohva on keittiössä, niin siitä on hyvä näköyhteys jääkaapille.

   Täytyykin tulla kattoon, että mikäs Artun mahaan on iskeny. Käyhän, Basse, pötköttään, jaksetaan sitten huamenna lenkuroilla.

   Poista
 3. Komeet pötköttelyt teillä!
  Väsymätön kujakyttä ahersi tänäänkin. Niin ikkunan takana kuin pihallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me ollaan ku luotuja pötköttelyyn. ;)

   Kujakyttäys on yhtä jalo laji ku naapurikyttäys.

   Poista
 4. Mitäs nyt pientä naapurikyttäystä ja vähän on tullut haukkuttuakin ulkona liikkuvia. Normipäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin nyt hyvä saumat suorittaa naapurikyttäystä, ku on ne sopivat ikkunat. :D

   Poista
 5. Harjoteltu ja harjoteltu...Mamma on muuttunu jotenki viileeks, ku mä tökin sitä kuonolla niin mä en saakaan enää tahtoa läpi....Ollenkaan. Ennen se jossain vaiheessa onnistu. Lenkkeilystäki tullu sellasta,että pitää munki ajatella. Ei vaan aina jaksais. Mut ollaan me Elmeri kans saatu juosta hangessa, ku me niin hyvin totellaan irti ollessa :) T. Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Raisa, sähän oot edistynny kaikessa lajeissa, haukkumattomuudessa ja akiliidossa, ihan mestariksi asti. Hyvä Tyttö! Meil on viäl tekemistä sillä saralla. Äippä huakaa syvään.

   Irti! Siis etteks te oikeesti karkaa? Fiuuh...

   Poista
  2. Ei, ei karata :) Ei me siis koko lenkkiä irti olla eikä silleen,että siellä muita olis. Sillon vois houkutus käydä liian suureksi. Me ollaan irti ja sitte tehhään jotaki harjotusta ja saadaan siitä lumipallo. Seuraamistaki tein eilen, mutta loppu lenkki harjoteltiin hihnassa olemista. Täällä pittää kattoa missä me voidaan olla irti. Kummiski autoja, pyöriä ja sellasia pieniä pyörän näkösiä juttuja, jotka pittää ääntä. Ois liian suuri houkutus käskee ne painuu muualla, ku meil on harkat :)

   Poista
  3. On kyllä upeeta ko ottee noin tottelevaisia. Meil ei oo tarpeeks reenattu, meijän ihmisväki on saamattomia. Onneks meillä on sentäs toi aidattu piha, missä voidaan juosta villinä ja vapaana. Ja kylhän me pojat juostaankin, joo.

   Mukavia reenejä!

   Poista
 6. Mauno on vähän katkera, kun ei saanutkaan pikkuveljeä kaveriksi. Tai ei tietenkään ole, kun ei koko asiasta mitään tiedä, mutta teidän touhuilut keskenään näyttää niin mainioilta, että se taitaa olla mamma joka tässä katkeroituu! Mauno on ranttaloinut menemään, ja ylimääräinen alamainen kävi kylässä vain Hänen Korkeuttaan leikittämässä. Ylimääräinen alamainen toimi myös hyvänä nojana tupsluurien ajan. Mukavaa, kun ei aina tarvitse leikkiä samojen tylsien alamaisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimääräiset alamaiset ovat aina tervetulleita. Ainoo siin hommassa on se, että ramasee ihan älyttömästi viäl seuraavanakin päivänä ku ei malta ottaa tupsluureja.

   Sä oot Isä, Mauno!

   Poista
 7. Aikamoista köllöttelyä kerrassaan :) Täällä kelit on kaukana hyvästä - ensin on loskaa niin, että housukarvat ui, sitten tiet jäätyy ja kaikki neljä tassua luistaa eri suuntiin ja mammakin vielä hihnan päässä meinaa lentää pyrstölleen, hui!

  Ps. Tykkään tosta teiän edellisissä kommenteissa käyttämästänne lausahduksesta "jalo laji" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tosiaan oo yhtään mukavaa, jos housukarvat ui ja tassu leviävät kaikkiin ilmansuuntiin jäisellä tiällä. Eipä tosiaan!

   Poista
 8. Sohvalla köllöttely on mitä parhainta talvipuuhaa. :)

  Nyt mulla ja emännällä on kummallakin oma blogi - tervetuloa käymään molempiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin!

   Kiitos, tottahan toki me tullaan mielellämme.

   Poista
 9. Täällä Ossi kokeilee hankia, mutta kun ei kanna, niin ei kanna, höh. Suloiset pötköttelykuvat. Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ossi, kyllä kohta kantaa, kuhan saadaan tuota aurinkoa lisää ja siihen yöpakkaset päälle, niin jopa tulee jämäkkä kansi kinoksiin.

   Poista
 10. Aaah, mitkä rentoilukuvat! Ootte te vaan niiiin söpiksiä! <3

  Meillä on myös nautittu hankikannosta ja juoksukilpailuista omalla pihalla. Lenkillä oli tän mamman mieletä ihan gaameen liukasta, pöh.

  IhQ viikonlopun jatkoa sinne ja poitsuille suukkoja meitin neideiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, välillä pitää rentoilla, että taas jaksaa pintellä pitkin polkuja. Se on kuule vissiin niin, että neljällä käpälällä pysyy paremmin pystyssä ku kahella. :)

   Hankikanto, jesh! Tytöille oikein riehakkaita pihaleikkejä ja pussauksia. Muisk.

   Poista
  2. Venla ja Eetlamäykyt lähettävät kera Wiimahurtan kanssa terveisiä
   Voi kun meidänkin äippä osaisi ottaa noin hyviä kuvia.

   Poista
  3. Ooh, kuulosta houkuttelevalta: Venla ja Eetla mäykyt, jesh, sanoo nää pojat. Wiima sopis kans meijän laumaan, meitä Puhuripoikia kun on ketju: Pyry, Myrsky ja Tuisku.

   Äippä sanos, että pitää vaan napsia niitä kuvia monta, niin kyl niistä muutama aina onnistuu. Tsemppiä kuvaukseen ja kiitos kehuista!

   Poista
 11. Suloista sunnuntaita:)
  Mukavia rentoilukuvia on äippä saanu tuulisista pojista;) Meillä rentoillaan myös - aamupäivälenkuran jälkeen koira ja mies koittaa pitää tuota sohvaa paikallaan!
  Tiitulle sattui torstaina tapaturma, ihan piti käydä taas ellillä! Etutassun sivussa oleva kynsi tarttui johonkin kun hyppäsi sohvalta, kaamea ulahdus ja verta tuli kun härän niskasta:( Kynsi oli revenny juurta myöten:( Nyt on vieläkin arka, pieniä lenkkejä vaan, kelit on kyllä ollu sopivia - ei liika pakkasta.
  Uusia kuvia en saanu lisättyä blogiin:(
  Helmeilevää helmikuun jatkoa ja mukavia ulkoiluja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin oikein aurinkoinen keli ja mekin käytiin järvellä lenkuroimassa. Siis mitä! Kynsi irtosi. Ihan gaumee onnettomuus. Varmasti sattui ja tuli verta ja ulvontaa. Voi, voi sentään. Tervehtymistä sulle Tiitu-kulta!

   Poista
 12. Me ollaan käyty treeneissä, sekä agilityä että tokoa. Tykkään! Myös toko maistuu nykyään mulle, vaikka alkuun se oli musta liian hidasta. Mut ehkä mä alan näin vanhemmiten rauhoittua ("Pöh", sanoo emäntä ja nauraa päälle. Niin muuten mäkin!)
  Muiskut helmikuun alkajaisiksi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot timmissä kunnossa. Akiliito on kivaa, mut sitä meillä päästään harkkaamaan vasta kesällä. Kyllä tommonen sisähalli olis poikaa/tyttöä. Kivoja reenejä sulle ja emännälles! Muiskut.

   Poista
 13. Mää otin äipän kans kahden tunnin tupsluurit. Kyllä oli mukavaa. Sitten mut raahattiin lenkille. Onneksi ruokahuolto on pelannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tossa sun kommentissas, Olli, on koiran perustarpeet. Onneks hualto pelaa!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!