lauantai 16. helmikuuta 2013

Pallottelua


Tuisku: Mitä toi Myrsky ährää tual kuusen juurella? 
Hei, sillä on meijän mun pallo.


Myrsky: Mitä toi Tuisku oikeen ährää ton mun pallon kanssa?
Heti ku selkäänsä kääntää tai jalkaansa nostaa,
niin toi riiviö siappaa pallon.


Tuisku: Ota kiinni jos saat!

20 kommenttia:

 1. Eiks oleki kivaa kun ei ole paukkupakkasia. Ulkona on niiin paljon parempi juosta ja leikkiä pallolla kun ei palele. Yhteisellä pallolla pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kivaa, kun tarkenee nakkesillaan eli omalla turkilla. Leikitään, leikitään, ainakin suurimman osan ajasta yhteisellä pallolla. Kivoja ulkoiluja sulle ja mammalles!

   Poista
 2. Kaima hei! Näytä sille pikkuveikalle Myrskyn merkit!

  VastaaPoista
 3. Hih, onneksi kummallekkaan ei ole epäselvää, kumman pallosta on kysymys. ;D

  VastaaPoista
 4. Mä en meinaa pysyä perässä noissa kuvissa, että missä menee Myrsky ja missä Tuisku. Ootte pysäytetyssäkin kuvissa niin vauhdikkaita, että hitaampia huimaa (mua ei kylläkään, en nääs oo hirveen hidas minäkään)! Muiskuja pallopojille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ku me ollaan niin saman kokosia ja värisiä, että äippäkin välillä sekoo meidän kaa. Pitäsköhän toiselle panna rusetti kaulaan?

   Muiskut sulle!

   Poista
 5. Hah! Onko siellä jo lumisulanut, että niitä palloja on alkanut putkahtelemaan pihalta esiin. Tai ehkä tämä on vaan toiveajattelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palloja löytyy ja katoaa yhtä tiheeseen tahtiin. Ny ei oo yhtään palloo käytössä. Kyl sais hanget sulaa, että se pallomeri paljastuis. :)

   Poista
 6. Voiku Teillä on vähän lunta...
  Miksei mäykillä voisi olla hirven koivet?
  Käytiin eilen mettälenkuralla. Sain siis olla vapaana.
  Nuuskuttelin kaikenlaisia ihania, mettäeläinten jättämiä jälkiä.
  Aah, lähdenpä seuraamaan. Sitten fiuuuh (Tuiskulta opin) ja jänisloikka palteen yli ja TUMPS. Siellä oli meikätyttö tukevasti kaulaa myötä lumessa. Äipsää hymyilytti, ei sentään uskaltanut ääneen nauraa. APUA. Tuu nyt auttamaan. Ei tullut, sanoi että tulee sitten vasta, kun on oikea hätä. Mitä, eiks tää oo jo oikea hätätilanne. Ei muuta kuin sinni-vaihde päällä ja ährästämään itsensä ylös, potkien, talloen, uiden sain itseni takaisin kovalle maalle.
  Kohta, kun lumet sulaa Te huudatte: Mistä näitä palloja oikein tulee? Ne pitää kerätä kuitenkin talteen, että kisailu yhdestä pallosta jatkuu.
  Kumpi olis makeempi: Uni pallomerestä vai Uni herkkuvuoresta?
  Kih, kih...
  Hauskaa palloiluviikkoa ja ihania tupsluureja toivottaa Pipukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä sä oot veikee, Pipukka. Aikamoisen tiikeriloikan ootkin tehny ja joutunu melkomoiseen pinhuusiin sinne hankeen. Onneks kuitenkin pääsit siältä poikkeen, sisulla, joo.

   Me valitaan uni herkkuvuoresta. Eiku sittenkin pallomerestä. Eiku... Paha valinta!

   Oikein lumirikasta ja raikasta menoo sullekin, Pipukka!

   Poista
 7. Pikkuveljet on. Just tommosia. Aina omimassa kaikki itelleen. Ei siis minkäänlaista kunnioitusta vanhempaa kohtaan. Niinku että tois vaikka pallon suoraan sun eteen leikittäväksi. Ei. Vaan ite vie sen jonnekin.

  VastaaPoista
 8. Joka koipeansa nostaa, se pallonsa menettää! ;)

  VastaaPoista
 9. Nopeat vievät hitaitten pallot. Jemmaa paremmin jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Täytyy yrittää, toi Tuisku kiitää puhurin lailla. :D

   Poista
 10. Veikeät pallopelit teillä. Ollapa mullaki oma piha, jossa loikkia pallon perässä. Lenkuroilla ku joutuu keskittyyn noihin pissahavaintoihin (ja -maisteluihin) ni ei sillon ehdi pallon kans pelailla... Taloyhtiön takapihalla mäki kyl riehaannun lumihepuleihin, ku siellä on vähemmän haisteltavaa ja pystyn paremmin rentoutuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, onks sullakin semmonen pakottava tarve, meinaan nualasta parhaita pissoja! Hyvä ku sullakin on takapihaa. Hepulit on tarpeellisia! Niistä me koirat ja myäs äipät tykkää.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!