torstai 28. helmikuuta 2013

Armotonta menoa


 

Myrsky: Mulla on kuukauden päästä synttärit. Täytän 2 vuotta.
Olen nopea kuin pantteri ja hyppään kuin kauris.

 

Kuten kuvista huomaatte, Tuisku on saman kokoinen ku mä. 
Mä painan 6,2 kiloo ja Tuisku 5,8.
Joskus vauhti kiihtyy niin hurjaksi, että pantterikin voi kellahtaa kyljelleen,
paitti ny oli Tuiskun vuoro tuiskahtaa kuonolleen.

 

Tuisku: Lälläslieru, olipa Myrsky pantteri tai ei, niin mä sieppasin pallon.
Turha kuule, Myrsky, nualasta ennen ku pallo tipahtaa.

 

Tässä mä hämään Myrskyä ja hyäkin ja peruuttelen ja aina se menee samaan halpaan.
Sitten ku mä saan pallon, niin mä yleensä meen puskiin ja nakertelen oksia.
Melkosta silputusta oonkin saanu aikaiseksi. 
Ei tarvii äipän käyttää oksasaksia. Mä oon niiku Saksikäsi Saksitassu Tuisku.

27 kommenttia:

 1. Mää painan melkein yhtä paljon kuin te yhteensä - on kattokaas lihotuskuuri tehnyt tehtävänsä. Nyt se ylimääräinen napostelu onkin loppunut. DÄÄÄM.

  Teillä on kivaa, olisi kiva leikkiä yhdessä. Olen nimittäin oppinut hajoittamaan palloja. Voisin opettaa sellaisen pikatekniikan teillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ku oot potrassa kunnossa ja terve, mut älä kuiteskaan ala dyykkaan roskiksia. :)

   Olis kyllä hurja räime käynnissä meijän pihalla, jos tulisit kamuksi. Siinä tanner tömisis, kih hih, kun tämmönen jullikkalauma painaltas. Tuisku hanskaa melko hyvin pallojen silppuamisen. Kuhan se viäl oppii, että niitä kumipalasia ei kannata niällä. Meinaan äippä ei tykkää pyyhkiä sen spyttia lattioilta.

   Poista
 2. Sutjakoita poikia olette, just sopivia. Me painetaan vähän enemmän, mutta emme toki liikaa, kun olemme muutenkin vähän isompia. Kun on sutjakka, niin on myös ketterä, vaikka voihan se tassu joskus vähän livetä. Siis jos pitää liian kiirettä.

  Tuiskulle Jiriltä: ollaan me pikkupojat melkoisia puska-asiantuntijoita. Ja ahkeria. Ei tartte keväällä paljon puskia leikellä. Paitsi pahanmakuiset jätin äipälle, että silläkin olis jotain tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salskeita poikia ollaan kaikki. Joo. Äkkimutkat tekee pantterillekin välillä tiukkaa, mut sitten liidetään elikkäs mennään kylkiliuku tai mahamäkeä.

   Jirille Tuiskulta: Puskajusseja, kih hih. On se kyl hyvä, että meijän äipillä on tämmöset puutarha-apulaiset. Paitti, äippä parahti, kun mä aloin nakertaa Pyry-papan omenapuuta, että ihan kaikee ei saa ilmeisesti nakertaa.

   Poista
 3. Veljekset kuin ilvekset, hassua että olette jo samankokoisia. Kissamamman kissat ovat Nipsu 3kg, Béla ja Gebsu 4 kg. Että ootte te isoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Teijän kissat on hoikkia. Taitaa olla rodulle ominaista. Oikeesti Tuiskun pitäs olla tosi paljon pienempi ku mun, mut Tuiskun nimi onkin Monster. Vaik ei se oo yhtään hirviö vaan tosi söpis.

   Poista
 4. Me ollaan vissiin otettu onkeemme teidän blogista ja alotettu kans pihapensaiden kevätharvennukset :) Kyllä karvakorvat osaa tän(kin) homman! :)

  VastaaPoista
 5. Te ootte topakan kokoisia kavereita, pojat! Mä painan 3,2 kiloo. Se on kuulemma hirmu vähän. Liian vähän, sanoo emäntä ja syöttää mulle taas yhden ylimääräisen annoksen. Pyytäkää tekin välipalaa, tommosen armottoman menon jälkeen se on taatusti tarpeen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jösses, että sää oot pikkuruinen. Ihan taskukokonen. Sä oot kaniini. ;)

   Poista
 6. Mäki tahon teille!


  Paitti, teiän pitäis leikkii mun kaa sisällä. Kato kun on nyt ne loskat jo alkanu, nii tassut kastuu. Ja mä en tykkää ylimääräisistä pesuajoista. Kieli kuivuu...


  Mä oon keksiny viime kesänä muute tosi kivan tekniikan jolla saa äipän kuntoo kasvatetuks. Ku ootte lenkillä, Kävelette ensin ihan tooosi hitaasti. Sitten ku äippä käskee mennä kovempaa, lähette kilpajuoksuu.

  Meillä toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen kilpajuoksu, toi me toteutetaan. Tattista, Iso-Aapi, tomivasta ideasta. Tollaviisiin äipän kertymät karisee.

   Poista
 7. Daisy: mäpäs oon oppinu uusia temppuja!: http://www.youtube.com/watch?v=ZdEqmDYGMt0&feature=share

  Tehkääs pojat perässä! :D

  VastaaPoista
 8. Ootte te riehakkaita poikia! Terkkuja Helmiltä, 6+ kg :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Helmi voi painaa kuutta kiloo! Hoikka ku pajunvitsa. Riekkumarallaata!

   Poista
 9. Että te ootte hauskoja ja nopeita ja näppäriä jajajajaja.. <3

  No, mä katoinkin siinä yhdessä "pötkö-kuvassa", että Tuisku näyttää melkein isommalta kuin Myrsky. Mun mielestä on tosi hyvä, että oote niin saman kokoisia. Yhteiset leikit sujuu sillai kaikista parhaiten.

  Terkkuja sinne teille kaikille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja varsinkin jajajaja... :D

   Tuisku: Mä oon korkeempi ku Myrsky, mut lyhyempi ja kevyempi, vaikkei kyl Myrskylläkään oo mitään kertymiä tullu.

   Muiskaukset teille!

   Poista
 10. Minkäs kokosia te pojat olette sitten noin niinkun rotumääritelmällisesti? :) Meillä Aimo on se "normaali"kokoinen ja musta sen 7,5kg tuntuu niin kamalan vähältä, että oon aina kanssa antamassa ylimäärästä herkkua (erään pulskan kanssa-asujan riemuksi, joka saa myös osansa, vaikkei tarvitsisi muuta kuin tiukan laihdutuskuurin...)

  Ootte te kyllä veikeitä, suukkojahalejapuseja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Aimo-kuomaseni, sä oot tosi kevyt. Tässä mittoja:
   Normaalikokoinen: Rinnanympärys yli 35 cm. Painon yläraja on noin 9 kg.
   Kääpiömäyräkoira: Rinnanympärys yli 30 cm, korkeintaan 35 cm mitattuna vähintään 15 kuukauden iässä.
   Kaniinimäyräkoira: Rinnanympärys korkeintaan 30 cm, mitattuna vähintään 15 kuukauden iässä.

   Elikkäs rinnanympärysmitta on tärkeempi ku paino, ainaskin meillä kääpiöillä ja kaniineilla. Meijän Tuisku taitaa olla enemmän kääpiö ku kaniini. Ei olla sitä kyl mitattu.

   Joten syä Aimo puuroo!

   Poista
  2. Aimolle on mitattu ei-niin-virallisesti rinnanympärykseksi 32cm, joten kääpiömittoihin menisi siltä kohdin, vaikka normaalikokoisista vanhemmista onkin. Uupuvan kiveksen takia kun ei ikinä ole ollut tarvetta mihinkään virallisempaan.

   Puuroa menee niin jauhiksella (tai paremmin jauhista puurolla...) kuin muillakin härpäkkeillä, mutta kaverille on siunaantunut aineenvaihdunta, jonka myötä ei ilmeisesti mitään ylimääräistä kerry (ja pakko myöntää, että toveri on vieläpä melko kranttukin ruuan suhteen!)

   Poista
 11. Hitsi ku vois tulla juaksemaa teitin kans. Mää näyttäsi mitä o parsonipamaus. Se o periaqatees semmone, ku mää kiihrytä nollast sasttaan sekunnis ja käännöksen teen ilmas ja jatka samaa vauhti toisse suuntta ja taas sit ympärs. Äiti sano et mää oles sit nii noppia. Teil ku näyttä oleva tota plaani misä juasta.
  Äiti jottan niiskutti et muistoi tuli taas miälee ku kattos noit kuvei. Sil on joku merkilline heikko kohta sialus teiä näköste poikatten ja tyttöje kans.
  Orottakaas poja ku tele oikke kevät ja multakelit. Se kaivamine ja kaik muu hauska. Juu hianoo.

  Terkkui sinne täält Essiläst toivoo Essi

  PS. Äiti jottai pusui lähettää, mut mää ole sitä miält et saatte tulla itte hakema. Vois livahta joku muuki pusu samal hihihihi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi kultapuppeli, tuu ihmeessä meille! Me halutaan nähdä sun ilmalentovolttikäännös. Me kyl varmaan hävitään sulle nopeudessa, mut me uskotaan, että me oltas INNOLLA mukana sun vauhdissa. ;D

   Pusut ja muiskut sulle ja äipälles!

   Poista
 12. Pipukka: Lumisen Tuuliset Pojat, kih kih. Lumessa pelehtiminen on parhautta, Meillä oli aamulla kolmisenkymmentä astetta pakkasta... Käväisin ulkona nuuskimassa ilmaa, mutta pissauksen jätin väliin. Nyt on lauhtunut jo puoleen aamun asteista, joten lenkuralle pääsee, Jees. Luomuinen oksasilppuri... Tuisku, ooks rouhentavaa mallii, eiks jää tikkuja kieleen? Lähettelet karheita Muiskuja? HIH HIH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas teillä ollu gaumeesti pakkasta. Huh huh. Onneks sä oot pörröturkkityttönen.

   Tuisku: Ei mul mee tikkuja kieleen, vaik äippäkin pelkää koko ajan. Mää pätkin, en niinkään rouhenna. Siistiä silppua. Niin ja mä lannotan kans. :)

   Poista
 13. Oottepa te pieniä (entäs Mirkku sitten...) Mää oon tossa ysikilon paikkeilla ja hieno jötkäle oonkin. Ylimäääräiset herkut on vähissä :(

  Tuli sisälle sellanen lämmin tunne kun teidän leikkejä kattelin. Ihanaa kun on kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kaunis vonkale, etkä näytä yhtään tuhdilta.

   Kuule, sä et asu kovinkaan kaukana, joten mitäs jos tuut joskus leikkiin meijän kans. Pistetään ranttaliks!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!