keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ruokailuasentoja

 

Tuisku: Täh? 
Miten niin outo ruokailuasento!!!

30 kommenttia:

 1. Hih, Froggy-style! :D Pitäähän sitä varautua viettämään kupilla tovi jos toinenkin, mitä sitä turhaan seisoskelemaan ;) Meillä Helmin ruokailuasentoa ei vielä toistaiseksi ole päästy todistamaan, kun ruokakuppi on yhdellä silmänräpäytyksellä jo tyhjä. Taikan ruokailuasento on perus tasamaa-pönötys ja lisänä koko ajan heiluva häntä. Pysähtyy kyllä jos törmää kupissa johonkin outoon tai pahalle maistuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä syän istuen, niin ei jalat väsy. Höh. Vaik meil on Helmin kanssa vähän samat metkut, että nopeesti hyvää tulee.

   Poista
 2. No syöväthän ihmisetkin tuohon tyyliin. Istualtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin justiinsa! Ei mitään ihmeellistä tämmösessä istumisessa.

   Poista
 3. Istuuhan ne ihmisetkin ruokaillessaan, miksei sitten koirat? Pane Tuisku vielä astetta paremmaksi eli syö maaten, Vili tekee toisinaan niin.

  VastaaPoista
 4. Johan nyt! Meillä syyään ihan seisaalteen, mutta istuminen onnistuu meillä muuten erilaisilla tyyleillä,mistä voisi tehdä kyllä postauksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku, mä hotkin ja istun, niin ehdin nopeemmin, vissiin. Myrsky kyl seistä jököttää ja nällystää murojansa tuntikaupalla. Ärstyttävän hi-taa-sti.

   Joo, teepä postaus teijän koiruleista.

   Poista
 5. Pipukka: Ei olleskaan outo ruokailuasento. Ihan looginen, ruoka valuu paremmin vatsalaukkuun, hyvin oivallettu Tuisku. Istuen on myös parempi seurata koska velipojan kuppi tyhjenee...
  Mä syön seisten. Parhaat palat kannan servietin päälle ja nautin siinä. Luut haluaisin käydä kätkemässä ulos, mutta äippä ei aina päästä, silloin kätken ne huoneen- tai soffan nurkkaan.
  Tuisku, jos lupaat, ettet kerro kellekkään, niin mä kerron sulle sellaisen salaisuuden, mitä et voi ikuna kikuna uskoa!!! Mun edeltäjän, edeltäjän, edeltäjää (joka ei ollu läheskään niin ranttu kuin minä) on syötetty silloin tällöin lusikalla... Gaumeeta!!! Mut jos mä nyt oikein muistelen, olen minäkin vissiin joskus saanut nuolaista jäätelölusikan puhtaaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää sen sanoit! Istualtaan ruoka solahtaa paremmin mahaan. Kyä näin on.

   Lusikalla! Gaumeeta ja ennenkuulumatonta tommonen ruokkiminen. ;D

   Poista
 6. Voi Tuiskuliini <3<3 sääki istut ku sää syät !! Määki istun tooisinas ja ain äippää naurattaa. No höh, aatteles jos mää olsin joka kerta hihittämäs ku se itte istuu pöyrä viäres syämäs. Nii just.
  et ei mittää outoo tos ol. Äippä o mul laittanu semmose iha oma "pörän" minkä viäres on viäl mukavampi istuu ja syärä. Mahtasiks semmosest olla sul mittä iloo? Äippä sanos et se oikiastas onki kukkalauta misä o palikat alla. Äippä maalas sen just vihriäks.
  ai Myrsky syä kans hittaast, Tiuku teke saman kiusan. Höh . Ei välitetä. Sil tappa ei kerkke jälkiruual.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sulla on oikeen oma pörä!!! Tulisko siitä kuvia sun blogiis, liips.

   Mää istun syädes ja silleen keskityn. Mähän on Hotkija ja Myrsky Sotkija.

   Poista
 7. Ihan tyylikäs ruokailuasento. Meiän vanha herra kyl seisoo, mutta kuten joku kirjoitti, niin istuvathan ihmisetkin. Miksi koirien siis pitäisikään seistä? Terveisiä, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin! Jokainen vetäsee muanansa sopivaksi kattomallaan tavalla. Mä ny vaan satun istuun, sivistyneesti. :)

   Poista
 8. Täytyyhän syödessä lepuuttaa takajalkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just noin mäkin aattelen. Jaksaa sitten syyä enempi, kih hih.

   Poista
 9. Ei kun ruoka syödään niin nopeesti kupista että se on tyhjä ennenkuin beba tärähtää maahan :)

  VastaaPoista
 10. Keh heh, eihän sulta Tuisku puutu ko riippumatto, niin oot rentona siinä sapuskoidessa! :-) Mää syön yleensä seisaaltaan niinkö Myrsky, mut joskus, ko oon todella tehny töitä (niinkö vaik antanu leikata kynnet tai jotain), niin sillon mä ootan kyljellään sänkyssä, että matte tarjoilee mulle namin jonka sit myös syön kyljellään pötkötellen, ko oon kattokaas niin voipunu ja silleen - ja jos ei namia tuu tarpeeks nopiaan, niin hoputan sieltä sänkyst käsin mattea. Terkkuja sinne! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari-setä, sä kyl hanksaat nää hommat. Aivan mahtava asenne ja asento.

   Poista
 11. Siis, a b u a, miten söpö asento! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mä ny vaan satun oleen söbö ja mun beba ihq. En mä maha sille mitään. Mä oon täydellinen. :D

   Poista
 12. Just hyvä asento, sanon mä, akrobaattiprinsessa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kyl ootkin Akrobaattiprinsessa, kun välillä istut kirjahyllyssäkin.

   Poista
 13. Veikeän asennon olet keksinyt!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
 14. No tuota...Vähän hassuhan se, mutta vaan vähän. Eikä yhtään vähennä pojan komeutta. Ei sitten yhtään!

  VastaaPoista
 15. Siis täh, mitäh? Millälailla ja kenenkä mielestä tuo nyt on outo asento? Ei ainakaan mun mielestä. Mähän syön usein tuollalailla istuen, takakoipeliinit sivulle harottaen. On musta varmaan joskus ollut blogissa sellainen kuvakin, muistakkona?
  Mut olis kyl kätsää, jos olis sellanen pöytä, niinkuin joku tuolla jo mainitsikin. Ei tarttis niskaansa kurotella niin alaspäin. Vaikka toisaalta onhan sekin hyvää niskajumppaa ;) Makoisia ruokailuhetkiä teille, pojat. Ja muiskuja kans. T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Sitähän mää yritin äipälle tolkuttaa, että tää ruokailuasento on just hyvä. Sä istut kans tälleen lokosasti. Pääasia, että ruokaa on riittävästi ja säännöllisesti. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!