torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisherkkupostia


 

Me saatiin kirje Tiitulta. Juu, hän on semmoinen söpönen karkkarikaunotar. Kirjekuoressa luki "Tuuliset pojat", niin tottakai postiljooni tiäs mihin kirje piti toimittaa.

Tiitun Sirpa-äippä oli tehny todella hianon pupukortin. Äippä otti kortin, ku me meinattiin tarkastella sitä liian huolella. Sirpa on ehta savolainen (kuten meijän äippä) korttitaiteilija. Mutta ei tässä kaikki. Kirjeessä oli myös herkkuja. Purutikkuja ankalla. Joo, kuten kuvasta huamaatte, kannatti istua ja oottaa noita herkundaaleja. Me kiitetään, kumarretaan ja muiskautetaan teille, Sirpa ja Tiitu!

Maukasta Pääsiäistä!


20 kommenttia:

 1. Ankkaa! Voi pojat, on teillä gurmeeta...
  Oikein makoisaa pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti säkin saat ankkaa tai sähän kyl saat luamupaistia luannostakin. Tosi tuareena viäläpä. Tekis miälemme sanoo, että sä Myrsky oot onnen myyrä, mut toi sanonta ei nyt tunnu ihan sopivimmalta tähän kytkökseen. ;)

   Päästäistä!

   Poista
 2. Makoisat lahjat ovat aina tervetulleita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin samaa miältä teijän kanssa. Maukkaita pääsiäisherkkuja teillekin!

   Poista
 3. Hianoo pääsiäist pojat. Hitsi ku olsim määki saanu tommosen postin. Saan syärä ankkaa, et ny kyl sit äippä saiki hyvä vinki et semmossiiki tikkui sit on.
  Iso hali ja muisku täältäki teilt
  lähettelee Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä sä varmaan saat ankkaa, sun äippäs on hoksu.

   Muiskut!

   Poista
 4. Tiitun kortit on kyllä kivoja yllätyksiä, onneksi hänellä on taitava emäntä :)
  Iloisen vilperttiä pääsiäistä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosi hianoja kortteja Tiitun emäntä tekee. Hän on taitava, kuten sä Mai. Säkin pukkaat koruja, kortteja ja runoja alvariinsa. Kaikki kans hianoja.

   Poista
 5. Tommoset herkkundaalipostit on kyl iha huippuu. Ja niin hieno korttikin. Toispa posti joka päivä mulki tommosii. Tai edes joka toinen päivä, tai... ;) Ei mut oikeesti, pojat, mukavii herkkuhetkii ja kivaa pääsiäistä!
  - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiä korttiherkkuylläreitä saa sen verta paljon harvakseen, että niitä arvostaa viälä enemmän. Me toivotaan sulle pääsiäisylläreitä, Elli Eloveena. Miälellään viäl semmosia, että ne voi syädä.

   Poista
 6. Me saatiin pääsiäiskortteja, mut yhessäkään ei ollu herkkuja. Protestoin. Onneks emäntä heltyi ja antoi mulle herkkuja ilman korttia. Tykkään!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut ilman pääsiäskorttia on melkein yhtää hyvää ku pääsiäiskortin kanssa. Tykätään, meinaan susta, Mirkkunen.

   Poista
 7. Eikö blogikaverit olekin ihania? Iloista pääsiäistä tuulipojat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 8. Kiva että postipoika osas tuoda oikeeseen paikkaan:)
  Tuo teijän äippä on ihan hakoteillä - mikkää taiteilija en oo, paljasjalakane kiero savolaenen kyllä;)
  Maukasta ja aurinkoista pääsiäistä pojille ja palvelusväelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks savolaiset vaatimattomia? ;)

   Oikein mutjakasta pääsiäistä!

   Poista
 9. Ton takii ei postinkantajaa saa haukkua - ajatella jos se ois kääntynyt pois ja pitäny herkut ittellään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmee ajatus, että postiljooni olis popsinut omiin suihin meijän ankkaherkut. Eivaiskaan, postiljoonit on rehellisiä, eikä kajoo toisten posteihin. Onneks.

   Poista
 10. Pipukka: Meijän äippä se puhu paastosta ennen pääsiäistä!!! Eiks ois gaumeeta ja ennenkuulumatonta. Tais vaan kiusata minua, mutta vitsinäkin se jo puistatti. Onneks mun äippä on reilukerhomeininkiläinen ainakin siinä, että meillä ei paastota koskaan. Onneks Tekin saatte herkkuja, ja varsinkin tollaiset ylläri-pylläri herkut ne vasta ihanii onkin, mistä tulikin mieleeni että laitan äipän huomenna kauppa-asialle, ostamaan mulle pääsiäisen kunniaks ISOn pääsiäisLuun.
  Tiistaina kävin lääkäritätin luona, tai oikeemmin äippä käytti, ehä mä ite ois sinne vapaaehtoisesti menny. Ei se niin gaumeeta sit loppupelissä ollukkaan. Lääkäritäti pisti mulle rokotuspiikin. En tuntenut paljos mitään, oikeestaan vasta siinä vaiheessa kun neula vedettiin jo pois, katsahdin olkani yli, et mitäs siellä tapahtuu. Äippä kyllä silitteli ja lällytteli koko ajan, niin en mä sit huomannu pelätä pistosta. Lääkäri katsoi silmät ja korvat. Sanoi että minulla on kauniit korvat !! <3 Lääkäritäti leikkas kynnet (siis lyhens) ja noista kam... kannustimista kynnet kans. JA SITTE se täti lopun huipennukseks tyhjens mun anaalirauhaset. Se pikkusen kirpas, mut sen jälkeen oli kevyt olo.
  Hauskaa Pääsiäistä, Muiskut Molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paasto! Nouvei. Ylläri-pyllärit on aina tervetulleita, joo. PääsiäisLUU kuulostaa just hyvältä. Toivottavasti sait semmosen.

   Sulla on, Pipukka, kauniit korvat. Joo, ja kauniit silmät ja kaunis häntä ja kaunis turkki. Noh, siis oot kokonaiskaunis. Me tykätään. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!