lauantai 16. maaliskuuta 2013

Iskä tuli kotiin

 
 

Tuisku: Iskä on jättänny kellonsa tähän. Kui hän osaa tulla oikeeseen aikaan kotiin?
Myrsky: Järkyttävää!

 

Tuisku: Tuliks auto pihaan?
Myrsky: Käviks ovi?
Tuisku: Äkkii kattoon. Isiiiii!!!

32 kommenttia:

 1. Onneks teiän iskällä on kotona niin vahvat magneetit, ettei kelloa tai kompassia tarvita :)

  VastaaPoista
 2. Todella huolestunut ilme molemmilla tuossa kakkoskuvassa, hirveetä, iskä maailmalla ja kello kotona, vähemmästäkin tulee suuri huoli. Poikien (ja äipän) onneksi iskän seikkailu ilman kelloa päättyi onnellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin onneks kävi, että iskä osas tulla kotiin oikeeseen aikaan. Iskä ei voi pitää kelloo enää kädessään, ku hänelle tuli jäätynyolkapää ja käsi ei kunnolla taivu. Surkeepi juttu, meinaan rajottaa kirjaimellisesti ton käden käyttää niiku että ei voi meitä hirmeesti nostella ja kantaa.

   Poista
 3. Pipukka:
  Kih, kih, mä luulin ekaks, että Te ootte alkanu lukee Tekniikan Maailmaa ja kehittelemään uusia kep... ratkaisuja pallojen pomppumekanismiin. Me äipsän kanssa ei ymmärretä tekniikasta yhtikäs mitään.
  Kyllä me koirulit ollaan sellasii kotimagneetteja!!! Äipsä sano, että aina on kiire kotiin, ajasta viis, kun siellä joku (jotkut) sinua odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itteasiassa meillä lukee äippä eniten tota TM-lehtee, paittei autojuttuja, vaik kyl kantsuis ku hän sitä logistiikkaakin opiskelee.

   Joo, samaa sanoo meijänkin ihmisväki, että kiire on kotiin, mut ei mikään ihme ku kotoan oottaa näin Täydellisiä Koiria niiku sä, Pipukka, ja me.

   Poista
 4. Huh, taisitte selvitä säikähdyksellä..! :D

  VastaaPoista
 5. Ne iskät on kyllä aikas taitavia kavereitä!

  VastaaPoista
 6. Huh, onneksi osasi kotiin ilman kelloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpotti kyl meitäkin suunnattomasti. Ihan oltiin jo pikkasen hädissämme. :)

   Poista
 7. Onhan meillä koirillakin aika hyvät sisäiset kellot, eikös (ainakin ruokailujen suhteen)? Ehkä teidän iskäkin osasi tulla ajoissa kotiin, kun sille tuli nälkä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ruoka-ajoista pidetään tarkkaa kirjaa. Mekin ruvetaan rapistelemaan keittiössä ja tönimään kuppejamme, jos ei pöperöä ilmesty pöytään ajallaan.

   Poista
 8. Lauma koossa! Se on varmasti poikien mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, totta tosiaa, lauman pitää olla koossa, sitten on rauha maassa.

   Poista
 9. Pojille tiedoksi, että iskällä on varmaan kello myös kännykässä ;)
  Koiran sisäinen kello onkin sitten ihan omaa luokkaansa. Se on säännöllisten kotiintulijoiden ja ilta-aterian aikaan minuutilleen ajassa. Ja jos kello menee illalla yli yhdeksän, maastoudutaan pälyilemään emäntää, että NYT se jätti meidän kuolemaan nälkään...

  VastaaPoista
 10. Täällä yksi Ossin mami, joka ei koskaan käytä ranteessa kelloa. En ole käyttänyt vuosikausiin ja hyvin pärjään. Et olkaa huoleti poijaat, kyl teiän isä osaa tulla teittii ulkoiluttamaan ajoissa, vaikka se kello ei ole ranteessa. Ossikin pääsee aina ajoillaan ulos:), M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kiva tietää, että me voidaan sitten jatkossakin luattaa siihen, että iskä tulee ajoissa. Me uskotaan Ossia!

   Poista
 11. Teettekö te aina hommat pareittain... kun olette aina samoissa kuvissa :)

  Olen ollut huomaavinani että kahta koiraa voi olla haasteellista saada samaan kuvaan, saati sitten suurempi määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl me ollaan AINA yhessä. Eiks sitä sanota, että kaksin aina kaunihimpi, meijän tapauksessa komiampi.

   Samaa totee äippä, että ku toinen on kuvassa nessu kameraan päin, niin toinen on ehtiny kääntään ahterinsa. Ja toinen meistä on usein sumee, onneks vaan kuvassa. Joo.

   Poista
 12. Kylläpäs oottekin niin huolestuneen näkösiä! Mut onneks se iskä sieltä saapui ja pääsitte taas köllimään hänen viekkuunsa. Toivottavasti se jäätymä sulaa pikaisesti siittä hänen olkapäästään. T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä meitä pikkasen hualestuttikin. Olis ihan gaumeeta, jos iskä unohtas tulla kotiin! Hirmee ajatus.

   Iskän olkapäässä on jääkausi elikkäs voi kestää kuukausista vuosiin. Sekin on hirmeetä.

   Poista
 13. Määkin odotan usein mun pappaa, se vaan on vähäsen kauemmin pois, siinä ei kello enää riitä! Mut kyl seki silti tulee aina kotiin, varmaan se on sen koiramagneetin ansiota!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sun pappas onkin pitkään työreissuilla. Varmasti teillä kaikilla on ikävä toisianne.

   Justiinsa noin, koiramagneetti! :D

   Poista
 14. Tosi hyviä kuvia teistä, mutta mikäs ihme se on, kun on komeat kuvattavat. Älkää turhia huolestuko, jos teidän isäntä kellonsa unohtaa. Ei hän kuitenkaan mitenkään voi teitä unohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Párek, kyllä sustakin on aina komeita ja kivoja kuvia. Tykätään kovasti.

   Joo, iskä on kertonu, että hän kattelee meijän kuvia blogista aina iltasin, kun hän on työmatkoilla. Niin, ja aina soittelee kanssa. Wuh!

   Poista
 15. Siis gaameeta tommone. Et iskä ei tätäis kosk tullaa kottii. Mun iskä o usseen unhottanu tiatsikan kottii, mut se kyl heti sen hakee. Mä en ol yhtä hualissani ku äippä ja iskä aamusi lähte. Äippä o ain tuanu heiät kottii, mää luatan äippään. se o mun luattonaine.

  Se o nimpal hauska ku te olette ain parina tekemäs kaikkee. Ehkä määki sit kesäl ku Tiuku ja Onni taas tule tän lorvimaa.

  terveissi Essi ja pusu pääl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sul on luatettava äippä. :) Juu, ja äipät on luattonaisia, aina.

   Koht se kesä tulee ja sä pääset päällepärmentään Onnia ja Tiukua. Sussa syväntä ku hyvässä piirakassa ja kykyjä kans. Me tykätään ja pusut päälle.

   Poista
 16. Heips. Luin Vilin blogista, että Myrsky voi olla varastopunkille allerginen. Pakkanen ei valitettavasti auta siihen asiaan. Siinä ei tapahdu muuta kuin että varastopunkin koivet kääntyy taivasta kohti, mutta se kuolleen punkin proteiini ruuassa säilyy.
  Essi on allerginen kaiken muun lisäksi myös varastopunkille, joten kaikki kuivaruoka on meillä jouduttu hylkäämään. Jopa riisi jonka huuhtelin ja pesin ennen keittämistä siinä toivossa, että se häipyisi. Kutinat jatkui. Nyt sitten syödään perunaan (pitää keittää koiralle vähintään tunnin mutta parempi kun keittää reilusti yli sen) ja siihen sotken sitten lihaa yms muuta mitä Essi sietää.

  Voi Myrskyliini, tuliko susta ny samis Essin kanssa. Sano äiteelle, että mulle saa kirjottaa jos vinkkejä kaipaa. Oon tutkinu niin monet asiat Essin myötä. Ettei sun äiteen tarviis kahlata kaikkea samaa läpi. Äläkä sure Myrsky, ruokaa kyllä piisaa silti vaikka jotain pois otettaiskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja äippä kiittävät näistä neuvoista. Myrsky nuolee ja kalvaa etutassujaan ja kainaloita. Niissä oli punaisia paukamia ja käytin koiraa ell:illä heti. Ell:i otti raaputuskokeita, mutta ei ollut kuin lievää tulehdusta, ei siis mitään loisia tai mitä nyt voikaan olla.

   Kortisoni ei auttanut ja sitten laitoin Bepantenia, joka tehosi. Ruokana on ollut RC mäykkynappulat ja nyt vaihdetaan lammas-riisi-napuroihin. Meille tosiaan eläinkaupan myyjä sanoi, että punkit kuolevat pakkasessa ja siksi ruoka pitää säilyttää siellä. Hmmm... Mutta pari kuukautta kokeillaan ja ihmetellään sitten uudestaan.

   Kiitos ja palaillaan!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!