maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ikkunaprinssit


 

Aurinko paistelee lepposasti ja olkkarin ikkunan äärellä on mukava päivystää ja nauttia lämmöstä. Peppikin tykkää ottaa rinkoa. 

Ihan tossa pihan reunalla on Pikku Metsä, jonka yhdessä puussa on pari metriä korkee harakanpesä. Siinä käy nyt kova taistelu, kun varispariskunta meinaa vallata harakoitten residenssin. Arvatkaa tarviiko meijän puuttua asiaan? Joo, tarvii. Me mennään hirmeellä laukalla ja haukulla huutaan niille vaakuille, että lähtekää haneen täältä. Nää on meijän huudeja. Mut uskoo ne? No, ei tasan varmalla. Saadaan joka kerta kohtuullinen limmakka aikaseksk ku ne vaakut ja harakat pommittaa meitä. Jesh!

Sitten ku me kyllästytään oleen pihalla, niin tullaan notkuun terassin ovelle. Ovimikko ei oo aina tehtäviensä tasalla, vaan meijän tarvii ilmottaa äänekkäästi, että täällä ollaan, sopis tulla avaamaan.

22 kommenttia:

 1. Siis iha oikeast saatte olla pihal kahrestas?? Ky ny o tosi paljo semmost respektii teit kohta. Mun äippä o semmone haukka, siis katseltas, et mää en kyl mihenkäs pääse ettei se ol seljän takan heti sanomas et takasi. Munt kuulema vahrita ku ole semmone rinsessa ja nim pal tärkkiä. Sen kerra ku silmä välttä ja mää pääse vaik mutakuappa kaivama, tiätäsitte mikä huuto siit seura. "Jumalsiunakko minkä näköne sää olet" ja sit mennä nii et hippulat vinku kylpyhuaneesse ja sen jatko sit tiärätteki varma.
  Mitä jos vaihrettas? Jos mää tulisinki sinne ja te tänne. Olis vähä niinku loma välil ja teit sit taas vahr...paapottas tääl. Kävisik semmone??
  Ehrotta vähä vaa katteellinen Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyl meijänkin äippä kyttää verhon rauosta ettei me ihan kadota. Heti tulee huhuileen portaille, jos ollaan kauemmin Pikku Metsän siimeksessä. Vaik mihin me siitä kadottas, aidatulta pihalta?

   Sä oot kyllä semmonen Rinsessa, että helposti hyppäisit meijän aidan yli tai vaikka kiipeisit. Kenguruloikalla. Joo, varmalla.

   Eiku tuu sää tänne ja leikitään kaikki meijän pihalla. Ota äippäskin mukaan, niin hänelle ei tuu ikävä eikä ikävää. Jeps, näin tehään.

   Poista
 2. Vähänkö oon kade teidän hyvistä oloista! Minä vaan tuijottelen työhuoneen ikkunan takana olevissa puissa riehaavaa siipijengiä ja oravia. Tuleehan niille vähän tuhahdeltua, mutta hukkaan menis haukkumiset; ei ne kuulis kuitenkaan.
  Lenkeillä sitten otan vanhingon takaisin. Haukahtelen sorsille purossa ja oraville metsälenkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kuule, sulla on mahtavat lenkuramaastot, meil vaan pari kurasta santatiän pätkää, et molempi parempi tai pahempi.

   Kyllä koiran pitää saada ilmasta itteensä, haukkumalla. ;)

   Poista
 3. No kyllä on nim'pal komiat (ikkuna)rinssi(naki)t! ;D

  Täältä löytyy myös kakas vaakkuvartijaa. Toinen on kyllä ahkerampi kuin toinen, mutta molemmilla on erittäin vakuuttava (lue: korviasärkevä..) haukku! Niin, ja fasaaneita täällä yrittää myös pyöriä, mutta samainen kaksikko hoitelee niidenkin vartioinnin sekä tontilta poiston. :D:D

  Miten toi ovimikkotoimintakin kuulostaa niiin tutulta. Aikamoisia samisperheitä taidetaan olla, hih! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Täältä löytyy myös kakas vaakkuvartijaa." Mä ehkä gualen nauruun!! Mikä typo taas kerran, hyvä minä! :D:D

   Poista
 4. Ovet! Ne pahuksen ovet. Haittaavat kissoja, mutta myös koiria. Murrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Onneks kohta tulee kesä ja ovi puutarhaan on aina auki ja varmasti näin on myös Helmille. :D

   Poista
 5. Kyl teillä pojilla on kova homma!

  VastaaPoista
 6. Pojat, olette oikealla tiellä. Naapurisopu on säilytettävä. Koirapoliisia aina tarvitaan!

  VastaaPoista
 7. Hauskoja teidän kyttäys puuhat, kaikki metkut mitä teille siellä tapahtuu on parasta, lisäksi tuo teidän kirjoitus on hauskaa luettaavaa. Täysillä fanitan teitä.

  VastaaPoista
 8. Mageeta päästä pihalle, mäkin pääsen kun ensin sulaa lumi ja sitten pihalle tehdään verkkoaita. Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä saat oman verkkoaitauksen. Onpa mukavaa. Kelpaa siinä sunkin sitten kytät... tarkkailla naapureita ja eläinmaailmaa. Joo. Käheetä.

   Poista
 9. Oletteko muistaneet antaa tippiä ovimikolle? Niistä tulee hankalia, jos tipit on liian nuukia. Ehdotan valtavia muiskuja mennen tullen, aina kun ovi vain aukeaa. Vaikka ei mekään kyllä aina päästä pihalle, kun halutaan.
  Aidattu piha on jokakoiran unelma. Siis ellei aitaamaton vapaus ole mahdollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aitaamaton vapaus! Keh heh, sä Aatu kyllä hoksaat nää hommat ja keksit niksit.

   Totta turiset, tipit on jääny antamatta. Joo, täytyy kokeilla tota muiskuttelua.

   Poista
 10. Mieänki pihan vieressä on metsä. Siellä asuu varispariskunta, jotka rääkyy mulle aina kun meen parvekkeelle. Meiän naapuris asuu yks kissa, mikä saa kävellä pihapiirissämme vapaana. Arvatkaa, onko noloa kun joudun kurkkimaan ikkunasta ja parvekkeella kun se juoksee vapaana pihalla? Joo, kyllä se on. onneks sisälläki riittää komentamista. Aina on joku juttu unohdettu hoitaa. Yks päivä sain ruokani tunnin myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varikset on rasittavia. Vai käy ne sullekin ilkkumassa. Roikaleet.

   Oho! Muonat tuli kokonaisen tunnin myöhässä. Oi aikoja, oi tapoja. ;)

   Poista
 11. Siis mitä? Eiks teillä oo päivystävää ovenvartijaa? Nyt pyydätte, että teille laitetaan automaattiovet, sellasen äänettömästi liukuvat, majesteetilliset ovet, joista pääsette AINA kulkemaan vapaasti!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, tommoset automaattiovet olis kyllä ihan parhautta ja viäl majesteetilliset. Just niiku mekin, mäyräkoirat (anteeks kissat ja muun rotuset koiruudet).

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!