sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Rajatarkastuksia ja kevätpuuhia


Tarkastettiin rajat heti aamusta.
Aidat olivat ehjät. Harmitus.
Tuntuu, että tuolla rajan takana on aina jotain kiinnostavampaa kuin omalla pihalla.


Hanki kantaa mukavasti ja kurassa löytyy.


Tuisku: Mun maha on jo ihan kunnossa.
Ryijykin on alkanut kasvamaan takaisin.


Myrsky: Kuka on Kukkulan Kuningas?
Ei oo vaikeeta arvata. Eihän?

25 kommenttia:

 1. Teillä on tontilla hyviä aurinkoläikkiä, kun on lumia jo sulanut. Ihanaa, että Tuiskun masuliini alkaa parantua ja uusi ryijy peittää kohta komian pienen arven. Terveisiä, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän piha on etelään ja lämmin paikka. Ei noita maakohtia ole vielä montaa, lunta on paksulti jäljellä. Juu, ryijy kasvaa ja arpi peittyy. Terkut Ossille!

   Poista
 2. No voi pahus! Ei siis vieläkään pääse kyläilemään naapuriin. Helmiä harmittaa se, kun parvekkeella ei voi vielä ottaa päikkäreitä. Yrittänyt on, mutta vielä on liian vilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, partsipäikkärit on parhautta. Mekin ootellaan, vielä oli liian kylmää.

   Poista
 3. Hieno maha-arven toipuminen! Mukavaa pääsiäisen jatkoa, meilläkin tarkastetaan rajoja, tosin myös naapurien puolelta, hih. Mutta ei ne valita kun me pidetään myyrät kurissa, tai siis oikeestaan olemattomina.
  Maukkaita pääsiäisen jatkoja!
  MUSTI ja RANSU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Musti ja Ransu! Te oottekin komeita, ihan niiku mekin. Kyllä komee komeen tuntee, juu.

   Teijän kissojen vaellukset ei oo tosiaan niin rajalliset ku meijän koirien. Hyvä te! Hiirivapaa-alue, parhautta.

   Poista
 4. Pipukka:
  Tervehdys kamut!
  Väsyttiks aamulla herätä? Mulla väsytti koska äippä komens mut tuntia liian aikaisin ylös! Ai miks? Noku ihmiset on niin outoja, että ovat päättäneet, että siirretään kelloja KESÄaikaan. No näkyks ulkona kesä, ehei ei sinne päinkään. Lunta oli yhtä paljon kuin eileski. Teillä näyttää kevät olevan paljo pidemmällä. Myrsky, sä oot niin kukkulan kuningas! Onneks rajat oli kunnossa, Teidän on turvallista ulkoilla, ja pääsettehän te kuitenkin lenkuroimaan ns. ”mielenkiintoisimmissa” maastoissa. Hienosti on Tuiskun vetskari umpeutunut. Ei tartte enää varoo. Voi ottaa kunnon veljespainit, niinku eilisistä kuvista nähtiin. Yhdes kuvassa näytti aivan kuin Myrsy oli lyönyt Tuiskua oikein kunnolla kuonoon ja seuraavassa kuvassa aina niin piikkisuora häntä oli kreppiraudalla kiharrettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, nyt mekin vasta huomattiin toi kiharahäntä, kih hih. Ei meitä hirmeesti väsyttänny, mut outoo tosiaan tommonen kesäaika ilman kesää. Joo. Outoo on.

   Poista
 5. Mahtavaa pääsiäistä, murut! Ootte ilmiselvästi ottaneet ilon irti ihanista ulkoilukeleistä. Niin pitääkin! Mä mussutan täällä just herkkuluuta hyvin sujuneiden treenien jälkeen. Sitten meinasin ottaa pienet tupsluurit, ihan vaan pääsiäisen kunniaks. Muiskut ja höyheniä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuluita ja tupsluureja. Onpa sulla mukava päivä. Muiskut!

   Poista
 6. Teillä on enemmän maata näkyvissa kuin meillä!
  Mäkin odottelen karvan kasvamista. Vielä on läikkä kaulassa ja tassussa. Ja ne arvethan ovat vaan komistus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian ne sunkin karvat kasvaa ja varmaan entistä tuuheempana ja komeempana, jos mahdollista, meinaan olla viäl komeempi. Hyviä ulkoilu- ja hiirestysilmoja!

   Poista
 7. Nyt kun on lumet sulaneet meitinkin takapihalta, niin varsinkin Sofi on tarkastanut aidanvierukset, että onko westien kokoisia rakoja havaittaviss, ei ole löytynyt. Mutta ainakin niitä syksyllä oli, joten täytynee tarkastaa itsekkin aidat vielä kun lumet on kunnolla sulaneet :) Hienoa, että Tuiskun masu on kunnossa! Komeita poikia siellä edelleen poseeraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rajavartiopartiossa täytyy olla aina tarkkana, niin teillä kuin meillä. Lumi voi kyllä tehdä tepposia aidalle ja tulee westien ja mäyräkoiran kokoisia aukkoja. ;)

   Meil ollaan komeena ja teillä kauniina. Joo, kyä näin on.

   Poista
 8. Mullakin on nyt oma ploki! Tervetuola vierailulle! Se kyllä kaipaa vielä vähän säätöä ulkoasun suhteen. http://elvistellen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onnee plokista. Me käytiin heti kommentoimassa. Laitetaan sut Kamujen blogeihin, heti ku saadaan tallennus toimimaan. Äippä sano, että nyt ei toimi joku javatsydeemi.

   Poista
 9. Harmillista, ettei aidasta löytynyt sopivaa koloa. Tuiskun arpi näyttää oikein siistiltä ja ainahan ne arvet antavat lisää uskottavuutta.

  Robert on selvästikin siirtynyt kesäaikaan, koska vielä talviajassa oleva emäntä päästi sen vapaaksi ulos ja kissa kiiruhti heti omille teilleen, ainakin 15 minuutiksi. Kesäaikaan Kattilat siis ulkoilevat vain valjaissa. Ajatelkaa, jos olisitte kiihdyttämässä puuta kohti (7 kg kissa tarvitsee jo vähän vauhtia kiivetäkseen puuhun) ja kaiken lisäksi pitäisi kiskoa liian hitaasti hölkkäävää henkilökuntaa perässään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis MITÄH! Painaaks Robert 7 kiloo? Ei oo todellista. Sehän on isompi ku me. On siinä köllikkäkattellus. Respektiä.

   Poista
  2. Köllikkäkattellus :) Robert on isoluinen ja reilun kokoinen (tosin pehmusteitakin löytyy, siis muitakin kuin turkkia) :) 7 kg on sellainen reilu painoarvio.

   Poista
 10. Piankos mäykky tunnelin aidan alitse kaivaa ; ) Minulla on käytössäni vain tylsä parveke. Sinne paistaa aurinko koko päivän, silloin kun yleensä paistaa. Korituolissa tyynyllä on mukava loikoilla lenkille lähtöjä odotellessa. Poluilla on lunta, mutta kävelyteillä on enemmän paljasta kuin jäätä ja lunta. Minä etsiydyn aina lumille. Teräväkivinen hiekka ei tunnu anturoissa kivalta.

  Ootte te kyllä tosi komeita yksilöitä, ja teistä saa upeita kuvia. Minä näytän kuvissa Palvelijattaren mielestä lähinnä mustaltamakkaralta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Párek, sun Palvelijattares on siis niin väärässä ton mustanmakkaran suhteen. Meinaan vaikka kyseinen makkara on suurta herkkuamme, niin kyllä sustakin saa komeita kuvia. Sitten sulla on viälä se hiano Jussipaita, mikä lämmittää meijän pohjanmaalaissielujamme (iskä ja Myrsky). Että eiku lenkille ja napsimaan lisää hianoja ilmeitä. Tykätään.

   Kivet on tosiaan surkeita anturoille. Meillä saadaan lisäks viälä kahlata kainaloita myöden kuravellissä.

   Poista
 11. Mahtavaa Tuisku että sun maha on jo paremmassa kunnossa! :)

  VastaaPoista
 12. Ensimmäinen kuva antaa ymmärtää että kevät on pitemmällä kuin onkaan. Joissain kohdissa on lumi hyvin sulanut mutta pääasiassa sehän on vielä sulamatta.

  Hassun näköinen tuo Tuiskun massu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puiden alla on maa paljaana, mutta muuten on piha ihan kinoksilla.

   Tuisku: Mun massu on hilpee, niiku määkin. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!