maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hölläilyä


Eilen oli hulinapäivä, kun meijän ihmisveli oli puolisonsa kanssa käymässä.
Ei ehitty ottaan päikkäreitä, eikä kyllä haluttukaan, kun oli kivaa seuraa.
Tänään ollaan sitten hölläilty.

Aprillia, aprillia, syäkää silliä ja juakaa kuravetta päälle!
Ollaan oltu ihan pihalla.

29 kommenttia:

 1. Pipukka: Voi Pojat Teidän kanssa. Olishan se pitänyt arvata, että keppostelijaveljekset vetää kuonosta ja aprillaa, höh. Ei oo vielä yhtään kuravesilammikkoa näkyvillä, että voisin kuravettä juoda.
  Yöllä oli satanut viis senttiä lunta lisää. Mut onneks aurinko alkoi heti aamusta paistamaan. Käytiin pitkä lenkura. Aura-auto oli höylännyt tiet niin hyvin, että paikoin oli liukasta, ei mulla, mutta äipsä lens nurin yhes kohtaa. Kun mä varmistuin, ettei sattunut pahemmin, mä naureskelin salaa mielessäni, oli se niin koomisen näköstä. Huomenna alkaa kuulemma joku arki??? Mikä se on. Nyt oon saanut nauttia monta päivää lenkuroista ja lepäilystä, mut huomenna äippä häipyy taas päiväks jonnekin. Tylsää. Hyvää viikon alkua kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, ainakin pitää yrittää vetää kuonosta ja jekuttaa. Meillä on tosi kuraset tiet. Aamulla pitää käydä jolkuttelemassa ja myöhään illall, päivällä saa kahlata kuralillussa.

   Onneks sun äipsäs ei rikkonnu luitaan. Tommoset huispausliukastumiset voi olla vaarallisia. Arki alkaa, onneks iskällä on loma, jesh!

   Mukavaa viikkoa sulle Pipukka Prinsessa ja perheelles kanssa!

   Poista
 2. Ootte te pojat söpöjä kun nukuttekin!

  VastaaPoista
 3. Pitäähän sitä voimia kerätä. Kun huomenna alkaa taas se arki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää välillä ottaa rennosti ja nautti elosta. Se sun (sijais)mamma jaksaa aina vaan yllättää. Nykkin oli lautasella kissannassukuva. Me tultiin tosi hilpeelle tuulelle, ku katteltiin sitä, ruakaa ei (sijais)mammaa.

   Poista
 4. Mä kävin meren jäällä. Siellä on huisin hauskaa. Ja nyt mäkin otan piiiitkääät päikkärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyl tupsluuris ansainnu. Me syädään ja lähetään pihalle.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hih, välillä on hyvä olla selällään ja vällei kylellään. Tulee vaihtelua.

   Poista
 6. voi juku, te veditte meikäläisiä kyllä nenästä ja kärsästä ja kirsusta ihan päin näköä! :oo ootte söpöliinejä pojut, muiskis! :*

  VastaaPoista
 7. Auringonpaisteessa onkin mukava hölläillä, terveisii Tuulipoijaat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa olkkarin ikkunan eessä on ihan paras paikka. Lämmin ja siitä voi kytä... tarkkailla ohikulkevia ja Pikku Metsän siivekkäitä. Terpat Ossill!

   Poista
 8. Mua ei aprillattu tänään ollenkaan, en mä kyllä varmaan ois lankaan mennytkään, oon nääs sen verran viksu! Kuravettä en juonu, en oo kuran ystäviä, mut jäällä kävellessä söin vähän jäähileitä. Silliä ei tarjottu. Pöh. Oisin kyllä syöny, jos ois annettu tilaisuus. Sillinmakuiset muiskaukset murusille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot tosiaan viksu ja sen lisäks jumalaisen kaunis. Ihan täydellinen. Me kyl välillä juadaan kuravettä ja syädään kaikkee epämäärästä, siis meijän miälestä herkkuja. Äippä vaan on niin kapeealanen ettei ymmärrä.

   Ooks varma, että olisit syänny silliä? Lohi ny kumminkin on hyvää. Muiskut, haisulla tai ilman!

   Poista
 9. Hih, vai että aprilliä ;) Näkeehän sen nyt tosta kuvastakin, että ootte ihan pihalla, meinaan tästä maailmasta ;)

  Ai, onks teilläki ihmisisoveli, mahtavaa! Toiks se teil mitää hyvyskää? Niinku lurpsuu tai jotain...? Ootteko kouluttanu sen kunnolla? Vai sekö se aprillisilli oli, ihmisisoveli? ;D
  - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, sää heti hoksasit jekun. Hyvä.

   On meil ISOveli. Ei muutes tuanne meille mitään. Äipälle kyl toi kukkasen. Sulla onkin mojova isoveli, ku toi viimekskin sen kilometrin pitusen lurpsun. Ookko jo sen syänny?

   Poista
  2. Pahus, teen tarttee alkaa kouluttaa sitä ;D

   Hih, ei se ny ehkä iha kilometrii ollu, pual kilsaa vaa ;) Juu, en. En oo viäl kaikkee saanu jyrsittyy, mut pätkittyy kyl. No, pikkuhiljaa hyvää tulee.

   Poista
 10. Aikamoista hölläilyä, mut pääsiäisenä kuuluuki! Tai oikeestaan joka päivä kuuluu hölläillä, meidän koirakansalaisten ainaski!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiskansalaiset vois tosiaan ottaa mallia meistä, koirakansalaisista. Sä oot, Jalo, niiiiiin oikeessa!

   Poista
 11. Juu tuttu juttu. Miun ihmisveli kun tulee, miä en nuku ollenkaan, me vaan riahutaan äiskä ihan höperöksi. Kyllä nukkua kerkee sitten toistekkin. -myrtti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, vai riahut sä, Myrtti Veitikka, veikkas kanssa äiskän höperöks. Paras juttu pitkään aikaan.

   Poista
 12. Ai ku kiva, meitä ei oltukaan vielä aprillattu ; ) Palvelijatar on ihan täpinöissään, kun sai lukea vanhan lapsuudenaikaisen lorun teidän blogista.

  Kuraa meilläpäin on vähemmän kuin jääsohjoa, mutta tänään kyllä aurinko on porotellut sen verran tehokkaasti, että alkaa lätäköitäkin näkyä. Hassua, että kelit on täällä pääkaupunkiseudulla vielä näinkin lumiset ja liukkaat. Toki on päätiet paljaat ja useimmat kävelytietkin. Me tallustellaan kuitenkin metsälenkeillä, missä puut varjostavat ja hanki on paikkapaikoin kantavaa.

  Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuraa on, mutta ei sitä onneks tarvii juua, ei ees sillin kanssa. :)

   Reippaita kävelyretkiä!

   Poista
 13. Aiku hiano aurinkonpaiste. Kyl mahta olla lämpöst. Kyl määki tos makaisi.
  Sillii en syä. Iha senkkä takkia ku sit äiti ei ottas syli. Se sanosis vaa et hyi ku haiset ! Ja kura,siunakko ku kauhjaa, mul mensis turkkikii iha likaseks.
  Mut tos aurinkopaikal mää voisi kyl tommoste aurinkopoikatten kans köllii ja joku tois sit jottan hiukopalaa siihe välil.
  Terkkusii sinne lähettelee Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl komee kilotus ja kesäsen lämmintä. Fiilisteltiin.

   Me ei olla varmoja, että maltettasko me köllii sun vieäressä, siis pelkästään, vois olla ainakin ensimmäiset 6 tuntii kohtalaista haipaakkaa meno meinaan. Tuu, niin kokeillaan. :D

   Poista
 14. Hei! Pistin sut kameli-listalle. Oikeastaan emäntä on vaan niin pollea, kun se osas tehdä sen sydeemin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hianoo! Mekin laitetaan sut kamelilistalle, jahkas se himpuran listaus toimii. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!