sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevät haisee, hyvälle

 

Ekat kunnon kevätkyttäykset kevättähystykset käynnissä.
Tästä kiven päältä näkee kivasti naapureihin ja tielle. Säpinää.

 

Äippä: Myrsky mitä sä teet? Ookko kyylämässä?
Myrsky: Mä mitään kyylää. Tässä vähän voimistelen. Tälleen ylös ja ales.

27 kommenttia:

 1. Mikä ihme siinä muuten on, että ihmisistä kevät haisee pahalle? Ainakin päätellen siitä joka lenkin jälkeisestä parta- ja tassupesuvöyhötyksestä.

  VastaaPoista
 2. Ja on se vaan kumma kun ihmiset eivät ymmärrä tätä kissojen ja koirien harjoittamaa kyyläystä ja kyttäystä. Kyllä ne tekee sitä itsekin, mutta salaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, Kujakyttämestari. Me ei olla ehitty sunkaan blogiin kommentoimaan, ku äipällä on hirmee tenttiputki päällä, ei siis ryyppyputki. Mut ollaan me ehitty lukeen sun juttujas. Pidä häntä korkeella ja näytä kärpälle mistä se kissi pissii.

   Poista
 3. Kivellä kyylääjä, hih. Kevättä ootellessa. Terveisii teille tuulipojat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kevätmielellä kovasti ollaan. Pihallakin tarkenee olla mukavasti ja hoitaa velvoitteitaan eli kyyläämistä. Terkut!

   Poista
 4. Myrsky, oot kyllä komee kommodori tähystyspaikallasi. Ihmisillä on alikehittynyt vainu, niitä pitää ymmärtää. Sen lisäksi niiden makuaistissakin on toivomisen varaa: aina joutuu hammaspesulle, jos vähän jotain luonnon herkkua lenkillä maistelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, kamu! Todellakin ihmisiltä puuttuu hajuntaju. Raato, ihminen sanoo yäk ja me koirat sanotaan herkku. Näin se vaan menee.

   Poista
 5. Wau! Te pääsette jo ulos. Mun täytyy oottaa kesälomilleasti, mut kyllä seki koittaa piakkoin. Enää 34 arkipäivää kesälomaan, tai niin toinen tenavista väittää. Viikonloput kun otetaan kuulemma pois laskuista. Ja hei, mä pääsin mukaan nuoremman tenavan ja isin jääkiekkomatsiin! Keskeytin pelin käymällä kaukalolle makaamaan. Alko mennä liian rajuks...


  Joo, ja kyl kissoiltaki leikataa kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 34 arkipäivää menee sutjakkaasti, varsinki jos pääsee välillä tuulettuun matseihin. Jesh!

   Poista
 6. Hihi, kevätkyttääjä <3 Tiäräks Myrsky, meiä tuija-aitaan tekee semmone musta lintu pesää. Äiti sanos et se o mustarastas tai joku semmonen höhlä. Tänä aamun se soitti suutas äitil, kun äiti sattus pihal menemä just ku hän oli siihe tulos.
  Emmääkä ymmärrä kui ihmiset sano et haise ! Mun miälest tuaksu. Maa ja joo ehkä vähä pissi kans.
  Mut tää o tosi kivaa, lumi o sulanu melkke kokonas ja kaikke semmost kiva löyty pihalt. Koht o naapurii tulos kuulema uussii koirii, kaik poikii. Aika hurjaa !!!
  Kevätterveissi sinneki, nyt ku se lopultaki tuli

  toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta lintu pesii teijän aitaan! Oho!!! Maltakko olla haukkumatta? Me raipataan urakalla kaikille tirpoille ja oraville kanssa. Tasapuolisesti.

   Juu, kevät tuaksuu huumaavalle. Poikakoiria sun naapuris. Nyt tultiin vähän mustiksiksi. Muita kuitenken käyä meitäkin välillä moikkaamassa.
   Muiskut!

   Poista
 7. Tyylikäs kyt... siis tähystäjä siellä! Pidä huolta, ettei kaiken maailman kevätpörriäiset hyökkää teidän pihaan. Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olen tarkkana! Paitsi yks pinkki Kevätpörriäinen vois kyllä tulla...

   Poista
 8. Pätevän näkönen kyttäys... eikun siis tähystyspaikka sulla! Täällä kevät haisee lähinnä kakalle. Mut jokirannasta oli jo osa haravoitu, joten ehkä kohta voi ulkoilla vähän puhtoisemmin tassuin tai ainakin raikkaammissa tuoksuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin toi turkki sen verran pitkä, että voi siihen tarttua ei-toivottuja kikkareita. Meil sataa räntää, että tää kevät oli melko lyhkönen.

   Poista
 9. Mun mamma meinaa hermostuu lenkeillä ku ei kuulema mennä eteenpäin riittävän nopeesti. Siis mikä kiire meillä muka olis, on niiiiin ihania hajuja et niihin pitää perehtyy kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis koikkelis, Kaunis Nelli! Juu, ny pitää jarrutella ja nauttia kevään tuaksuista. Nuuuuusk.

   Poista
 10. Moikka pojjaat! Me ollaan bongailtu KÄPYJÄ!!! :D Välillä sattuu Taikalla vahingossa nousemaan Helmin kikkare (on niin samaa näköä...), mut ku Helmi ei suostu niistä kisaamaan ni kisutaan sitten pelkästään kävyistä. Kyllä kävyt on kivoja. Niissä se kevään ja kesän aromi oikeen asuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjensta Tytöt! Kävyt onkin kivoja ja viälä ilmattisia. Kikkare tai käpy, luamuja molemmat. :)

   Poista
 11. Alma on ollut viime viikot sitä mieltä, että kevät todellakin haisee hyvältä! Lenkillä ei meinattaisi edetä ollenkaan vaan maleksittaisiin vain haistelemassa. Ollaan yritetty löytää tasapainoa haistelun ja eteen päin marssimisen kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, vai venkoilee Alma. No, niin mekin. Gaumeesti hyviä hajuja ja partikkeleita pitkin tienposkia. Nähtiin eilen ekat leskenlehdet.

   Poista
 12. Uljas mäyräkoira pyyteettömästi päivystää ja vahtii reviiriään, ja joku väittää sitä kyttäykseksi, kummallista :) Kevätkyylä ♥

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!