maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kopattaa

Myrsky: Meilhän on kovasti vaikeutta välillä sopia samaan koppaan. Tässä esimerkki olkkarin näköalapaikan tilanteesta. Tuisku mötköttää osittain kopan  ulkopuolella. Voi kyl osittain johtuu siitä, että toi koppa on yhden-mäyräkoiran-koppa ja että Tuisku on kasvanu SUUREKSI. Tuisku täyttää parin viikon päästä vuoden.


Noh, äippä päätti ostaa isomman kopan, johon kyl mahduttiin mallikkaasti ja viäl jäi vähän tilaakin kääntyillä.


Kuis sitten kävikään...


Hetken kuluttua Tuisku oli taas puoliks kopan ulkopuolella. Noin se nukkuu semmosessakin kopassa, jossa on rottinkireunat. Auts. Ja ku me ollaan Iglussa, niin sen beba on ulkopuolella. Outo otus. Mut on tää uus koppa ihan kätevä, ku tässä mahtuu paremmin kyttäämään päivystämään pihaa ja tietä.

26 kommenttia:

 1. Hieno päivystyspaikka teillä! Tuisku on hassutassu, tai sit sen peräpää on helposti kuumuvaa lajia.
  Meillä on iso koppa, fyysisesti mahduttaisiin, mutta henkistä tilaa ei ole riittävästi. Jiri väistää. Jos palelee, niin sitten mahdutaan kyllä. Varmaan niitä lämpölaajenemisjuttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Kuule Aatu, on meilläkin ollu valtataisteluja. Otettiin oikeen kunnolla yhteen. Iskän piti tulla irrottaan meijät. Tuisku voitti. Mä vähän arastelen sitä, ku se on niin sisukas ja vähän ärhäkkä.

   Joo, noin mekin tehään, lämpöhakusesti tarvittaessa. Sopuillaan.

   Poista
  2. Vai alko pikkuveli kuonolle hyppimään. Jiri ei kyllä uskalla ryppyillä, kun ihan pikkasen näytän hampaita, vaikka ollaan just samankokoisia. Tuisku vissiin luulee, että kingiksi päästään isolla koolla.

   Poista
  3. Myrsky: Mä kait oon pehmeempi, siis luanteeni pualesta, ku Tuisku. Meil on selkeesti vallankaappaus meneillään, mut onneks äippä ja iskä on mun puolella, ku mä oon esikoinen.

   Poista
  4. Mä annoin periks suuruudenhullulle siskolleni, ko siit tuli teini. Vaan matte ei, ko se meinas et sil on joku valta päättää, kuka on pomo. Vaan ei ollu, matsit jatku kunnes siskon fiksu kasvattaja ehotti, että jospa sisko olis ykkönen. Matte nikotteli alkuun ko mää oon kuitenki esikoinen, mut sillä taval sopu palas ja oltiin siskon kans hyvii kavereit siitä asti aina. Et välil se junnu saattaa sit vaan alkaa pomoks, ja jatkaa tilanteen selvittämist kunnes se on selvä myös omistajille. En siis sano et teil on näin, mut meil oli. Mua ei haitannu tippuu kakkoseks, ihan saman määrän sain kaikkee aina, ja olin silti ykkösvahti talos. Semmonen kokemus mulla, t. Mauri- setä

   Poista
  5. Ei me olla tapeltu ku sen kerran. Mut sillon olis kyl tapahtunnu kamalia, jos iskä ei tullu irrottaan meitä. Oli silmämenokin lähellä. Mut oikeesti vika oli äipän! Hän antoi meille, kuten normaalisti, herkut järsittäväksi. Jo jonkin aikaa on näyttäny siltä, että toinen saa AINA isomman ja paremman herkun. Optinen harha. Nyt syntyi tulinen sota. Mut tästä me kerrotaan vapun jälkeen tarkemmin.

   Mekin ollaan kuultu, että ei voi jättää kahestaan. Melko ankeeta. Sä oot Wiisas Mieskoira Mauri-setä!

   Poista
 2. Kylki kyljessä voi tulla kuuma - ehkä noin on viileämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Totta, mulla on karheempi ja tuuheempi turkki ku Myrskyllä. Mä kestän pakkasta ja viimaakin paremmin. Täytyyhän sitä välillä tuuletella. :D

   Poista
 3. Luulen, että tässä on käynyt sillä tavalla, että Tuisku ei tajua kasvaneensa yhtä isoksi kuin Myrsky. Siis olettaa edelleenkin, että kun pää on Myrskyn vierellä petillä, niin ei kanna huolta siitä peräpäästään, onhan se ennenkin seurannut mukana ja mahtunut yhteiseen nukkumapaikkaan. Vähän niin kuin pupu, joka työntää päänsä pensaaseen ja kokee olevansa piilossa. :)

  VastaaPoista
 4. Perä- tai etupään roikottaminen yli laidan on oivaa venyttelyä ja rentoutusta. Palvelijatar joskus heittäytyy poikittain vatsalleen sängylle ja antaa päänsä roikkua yli laidan. Sanoo, että polla on sen verran painava, että se venyttää jumittuneet niskalihakset. Minä taas makaan selälläni ja roikotan päätä kuono kattoa kohti. Kokeilkaas kumpaakin tapaa, tekee eetwarttia niskanseudulle! Peräpäänsä roikottelua ei Palvelijatar ole kokeillut, sanoo että sen homman hoitaa maan vetovoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ilmaan muuta kokeillaan noita teijän venytstemppuja, koko porukalla.

   Maan vetovoima... ;D

   Poista
 5. Kaksin aina kaunihimpi. Kait se sopii miehiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii se. Yksinkin voi olla kauniimpi tai oikeestaan sillon onkin jo tosi kaunis. ;D

   Poista
 6. Niinkus Aikku totesi, "kaksin on aina kivampaa", ainaskin koiramelkeinveljeksillä, mukawaa wappua, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukava yhessä pelata palloo, ku äippä on semmonen köntys ettei hän jaksa paljookaan juosta. Enmpi on beba pystyssä puskissa.

   Oikein leikkisää wappua!

   Poista
 7. Meillä koirapojat nukkui samassa pedissä pari yötä hoitolareissun jälkeen. Siellä eivät varmaan olleet osanneet pedata mieluisaksi kuin toisen kopan, ja pojat lyöttäytyivät koti-ikävissään yksiin :)

  Meilläkin pidetään vanhemman puolia. Paitsi joskus mamma heltyy Bassen puolelle, kun se tulee kauniisti pyytämään "apua" poikien "tilanteisiin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveria ei jätetä!

   Tuisku on pikkasen röyhkimys, sulonen semmonen, mut vie kyl koko käden/tassun, jos antaa sormen/kynnen. :D

   Poista
 8. Höh, joko se viesti nyt lähti...
  Piti sanoa noista kuvista vielä, että Myrsky näyttää viihtyvän enemmän makkaralenkillä, mutta Tuisku on ojentanu pitkän selkänsä, ihmekö se, jos sängyssä tulee laita vastaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Myrsky kiepillä ja Tuisku pötkönä. Hih.

   Poista
 9. Ihanaa, kun nukutte tollai päällekäin/sylikkäin/viekukkain! <3 Meitin likat ei nuku oikeastaan koskaan tollai. Molemmat tykkää kyllä olla mamman ihossa kiinni: Peppi peiton alla kyljessä ja Rilla peiton päällä polvimutkassa. Ihanaa on kyllä sekin! <3

  HirrrWeen kiWaa Wappua teitin koko poppoolle! Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin oltiin pieninä äipän sylissä ja iskän viekussa. Ei me enää, ku me ollaan jo miäskoiria.

   HiRRRween Weikeetä Wappua!

   Poista
 10. Ootte te vaan söpöjä aikamiähiä! Ei voi muuta kuin ihastella :)

  VastaaPoista
 11. Noh, pääasia että viihdytte nukuttepa sitten kopassa tai puoliksi ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja hyvin nukuttaakin, varsinkin jos aurinko paistaa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!