maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kuin 2-4 marjaa

Me bongattiin Mauri-sedän blogista hilpee haaste. Pitää vertailla itteemme omistajiin ja keksii kymmenen yhtäläisyyttä tai meijän tapauksessa enemmänkin eroavaisuutta. No tästä pesee:


 

 1. Alotellaan helpommasta päästä näitä vertailuja eli me ollaan kaikki aamuvirkkuja. Ennen ku kukko pie… kiekasee, niin me ollaan kaikki virkkuna toimimassa. Ei tuata kellekään ongelmia. Mut tästä kyl seuraa, että ollaan kaikki koomassa iltauutisten aikaan.
 2. Meil on äipän kanssa yhteistä säärikalusto. Joo, meillähän on sopivan mittaset kintut, mut äipällä ne on aivan liian lyhkäset. Se näyttää vähän töpöjalalta.
 3. Iskän kanssa meillä on yhteistä pitkä, suora selkä ja uljas ryhti. Äipästä ei kannata puhua mitään tässä yhteydessä. Tulee vaan paha miäli, kaikille.
 4. Me tykätään kaikki puutarhatöistä. Äipän ei tarvii enää leikellä puskiansa, ku Tuisku hoitaa ne hommat. Sille näyttää kelpaavan piikkiset ruusutkin, siis Tuiskulle, äippä ei piikeistä tykkää.
 5. Yhteistä meille kaikille on se, että me ei tykätä, että meijän pihaa käytetään yleisenä kulkureittinä. Me haukutaan ja äippä kiältää. Iskä tyytyy mulkoileen. Kersat on kyl viidessä vuodessa oppineet kiärtään meijän pihan.
 6. Meillä pojilla on punaset turkit, äipällä harmaa ja iskällä ei oo turkkia ollenkaan.
 7. Me pojat tykätään lämmöstä ja mötkötetään kovassa helteessä keskellä kovintakin kilotusta. Äippä ettii varjoja ja pysyy sisällä keskellä päivää. Iskä on tasalämpönen ja viihtyy ulkona kelillä ku kelillä.
 8. Yhteistä meille kaikille on, että tykätään hyvästä ruuasta ja herkuista.
 9. Sitten me tykätään olla kotona ja kainaloittain.
 10. Me miähet ollaan hoikkalaisia, mut äippälle tulee helposti kertymiä.
 11. Me ei tykätä uija, vaik meijän pihassa on kahluulampi ja järvi viäres.
 

 28 kommenttia:

 1. Tää oli hauska! :D Täytyy ehdottomasti toteuttaa myös itse.

  Ja ihanaa, että Tuiskunen selvisi gaameesta tilanteesta lopulta niinkin hyvin. Miten leikkaushaava jakselee? Onko tikit jo otettu pois?

  Terkkuja ja muiskuja sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, me jäähään oikeen vesikiälellä oottaan.

   Tuisku: Ihan oon pirtsakka. Tikit otetaan torstaina pois.

   Poista
 2. Mekin ollaan aamuvirkkuja, kaikki mitä telkassa alkaa illalla ysiltä, katotaan netista jos ne sieltä näkyy. Jos ei näy niin voi voi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat kuule meillä. Mut mialummin näin, ku että vanuis punkassa puolille päivin, eikä sittenkään virkistyis.

   Poista
 3. Voi pojat, saatiinpahan taas nauraa teidän jutuille, mutta ei teidän äipälle. Olette te melkoisia velikultia, veikkaan että siellä harmaa ja karvaton ovat erittäin onnellisia teistä punaturkkisista.

  VastaaPoista
 4. Tää oli kyllä superhauska haaste, mainio lukea näitä yhteneväisyyksiänne :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tartuitte haasteeseen, pojat! Hauskoja juttuja teistä kaikista, ja kuten aina, komeita kuvia Tuulisista Pojista! :) Matte se koittaa mun kertymii hoitaa pienemmällä ruokatarjoilulla, joten meil on tääl asemasota; mää komennan vääpelin elkein jääkaapin ees ja matte leikkii sohvalla kuuroo. Pitääki tästä lähtee takas komentopaikalle, aurinkoista viikonjatkoo teille, pojat! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
 6. Täällähän olikin päivän piristys:) Kyllä nuo teijän jutut on mainioita... hihiiiiii:) Mitähän yhtäläisyyksiä meillä oliskaan, hhmmmm...
  Täälläpäin on muuten kylmää, hhrrrrrrr, käytiin vaan pikkulenkki, kun Tiitun varpaita rupes paleltaa.
  Aurinkoista viikonjatkoa muiskujen kera;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla ja Tiitulla oli yhteistä toi askartelu eli silputus. Me ainaskin tykätään silputtaa. ;)

   Ihan pohjattoman kylmää on täälkin yät ja aamut. Hrrr...

   Muiskut teille!

   Poista
 7. Kiitti päivän piristyksestä! Kyllä näitä oli taas niin hauska lukea. Mekin ollaan äipän kaa suunniteltu tätä jo siittä asti ku bongattii tää Mauri-sedän blogissa. Mut me ei olla vielä päästy yhtämielisyyksiin kaikista asioista. Ehkä myöhemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Juu, ei nää ideat ja kirjat mihinkään karkaa.

   Poista
 8. Ja niimpal kamalaste nauratti tää vertailu, ett näitte mun naurunpurskahrusten takkia täytys läppärin näyttöki ny puhristaa, ei ol aikoihi tommost tapahtunukka.

  VastaaPoista
 9. Mahraks mää uskaltta vertailla ku toi äitee on herkkänahkasempi otus. Kyl se huumorii ymmärtä mut ittenstäs aika tarkka käppänä.
  Tää ol kyl nii hauska , et taita sitteki täyty uskaltta.
  Suukko sulle Tuiskunen, semmottos peljätit. Älä enä syä muuta ku ruaka

  toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskalla pois ja sähän voit aina keksii äiteelles jonkun salanimen, kih hih. Vähän niiku Naapurin Musti tai silleen. Kyä sä tiät ja osaat. :)

   Tuisku: Mä oon jo ihan pohlussa kunnossa. Torstaina otetaan tikit pois. Mä yritä syödä vain ruokaa, tulee tekeen kyl tiukkaa.

   Poista
 10. Mielenkiintoiset vastaukset. Ja mahtavaa, että koko porukka vaikuttaa taas oikein virkulta ja viriililtä. Tuisku, taidat olla jo ihan ookoo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, oon. Torstaina otetaan tikit irti ja mä irrottelen ja iloittelen sillon.

   Poista
 11. Se sama vanha Iso-Aapi12. maaliskuuta 2013 klo 18.50

  En mäkää ui. Tai, jos uisin, en olisi kissa.


  Mäki olen toiminut puutarhassa. Yleensä hoidan turhat kasvit pois (Saattaa sieltä lähteä jotain muutakin) ja ravistelen kuivuneet lehdet irti. Kyl mä oon maataki möyhiny, äippä ei vaan tykkää siitä.

  Myrsky, varmaan kiva kattella ku Tuisku hoitaa piikkipensaiden kunnossapidon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyl taija kissat tosiaan uida. Eiks kissat tee ulos tötteröitä? Semmosia yllätystötteröitä. ;)

   Myrsky: Oikeessa oot, Iso-Aapi, mä en koske piikkipensaisiin tassullani.

   Poista
 12. No onpas tämäkin kiva! Eritoten vastaustenne vuoksi :D

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä Myrskylle tikinpoisto-operaatioon, olet varmasti reipas pikkumies! Pimu, Typy ja emäntä lähettää terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Mä yritän olla reipas ja peloton, voi olla kyllä että vähän huutelen. Oon yleensä onnistunnu säikäyttään ell:in. :D

   Poista
 14. Olehan sitten riehumatta, kun tikit poistetaan:) Tiitu lähettää voimahaleja muiskejen kanssa;) Hän jää isännän kaveriksi pariksi päiväksi kun emäntä lähtee reissuun...
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritän varoa tai mää luulen, että äippä toppuuttelee koko ajan. :)

   Tiitulle muiskaukset ja Sirpa, sulle oikein mukavaa reissua!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!