torstai 14. maaliskuuta 2013

Pakkasta ja tikkejä

Tuisku: Tänään koittaa tikkienpoisto. Hyvin on mennyt. En ole käyttänyt edes sitä muovihärpäketöttöröötä, koska en nuole enkä nypi haavaani.

Vähän ollaan varovaisesti, noh ei vaiskaan yhtään en oo varonu, käyty pienillä lenkeillä. Ihan vaan korttelia ympäri, sillon kun ei ole ollut liikaa pakkasta. Nyt on 24 eli käydään vaan pikaseen pihalla.

Kevät mielellä!Iskän kanssa rentoudutaan ja kuunellaa musaa, tai ainaskin iskä kuuntelee, me keskitytään enempi siihen rentotumiseen.
Tää on 150. juttu.

30 kommenttia:

 1. HIH, teillä on samanlaiset rentoutumispaikat kuin meillä :) Tosin meidän äipän päällä taitaa olla pehmeämmät paikat. Lämpö ja läheisyys on YESS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö ja läheisyys, sää sen sanoit. Just noin. Toimii niin ihmisillä kuin koirilla ja kissoilla.

   Poista
 2. Hei mä tiedän ton tunteen, kun saa löhöillä mukavasti rapsutettavana! Kun Palvelijatar lopettaa rapsutuksen, tökkään heti kuonolla, että hei haloo!! rapsutuskone käyntiin, please.

  Onpa hienoa, että tikit otettiin pois ja kaikki sujuu hyvin. Mutta kamala miten teilläpäin on k y l m ä! Me naristaan jo kahdessatoista miinusateessa, että tää riittää tätä lajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ny ei oo tikkejä enää. Eilen rapsastiin pois, enkä ees vingahtannu yhtään. Äippä sano, että mä oon Reipas Poika.

   Sulla on mukava Rapsutuskone. :)

   Poista
 3. Hieno homma, ett Tuisku pääsee tikeistä eroon! Kohta on se gaamee säikäytys enää muisto vaan. :)))

  Ihana tuo kuva teitin perheen pötköttelevistä pojista, hihhihhihhihhih! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä äkillinen sairaus. Onneks päästiin heti hoitoon. Ny mulle ja Myrskylle hankittiin vakuutukset, ku tää mun reissu tuli maksaan 1800 euroo.

   Iskä kanssa on ihan superia kölliä.

   Poista
  2. Mun siskon kääpiöpitkismäykyllä oli varmaan hyvin samantyyppinen äkillinen suolistotulehdus pari vuotta sitten. Asuvat Espoossa, joten Laku-herra kiidätettiin Viikkiin. Siellä häntä hoidettiin kolme vuorokautta tehohoidossa ja lasku oli jotakuinkin 3000 €. Onneksi Laku selvisi, vaikka muutaman kerran liippasi aika läheltä. :/ Diagnoosi oli verinen suolistotulehdus. Heillä on vakuutus, joka korvasi 2/3 hoitokuluista.

   Hyvä, että otitte teillekin vakuutukset. Sitä kun ei koskaan tiedä, mitä sattuu ja jotkut ellikeikat vaan tuppaa olemaan "melko" tyyriitä..

   Poista
  3. Meijän Pyryllä ei ollut vakuutusta, eikä se koskaan sairastellut, siitä kai meijän ihmisväki tuudittautu, että näin olis edelleen.

   Pyry tarvitsi ell:iä vasta viimeisenä elinvuotenaan, ja niihin meni muutama tonneroinen.

   Poista
 4. Teillä on supermahtava pötköttelypaikka!
  Mä en olis antanut niitten tikkien olla, oon kova repimään kaikkia haavoja sun muita ja saan siitä moitteita ja tötteröittämistä.
  Täälläkin on kylmä, en tykkää. Nyt kevättä tännepäin, eiks juu?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskän kanssa mahutaan hyvin, kun hän on tommonen pitkän puikee, äippähän ei oo, mut hän on sitten kyl pehmee.

   Mirkku, mä en yhtään repiny niitä tikkejä, vaik vissiin on kyl yleisempää, että niitä tikkejä nypytetään. Myrskykin anto niitten tikkien olla rauhassa, vaik muuten se on kyl ankara hoitaan mua.

   Toivotaan kevättä!

   Poista
 5. Aivan, kun meillä :) Tänään mamma koulutehtävien spurttauksen jälkeen oli todella väsy niin koirat myös olivat jakamassa unia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan sitten niin samiksii niin samiksii että. Hyviä unia!

   Meijän äippä sairastu ja jää tänään kotiin. Kuumeetta, joten tietää meille lisälämmitystä. ;) Mut me toivotaan sun äipälles pirteyttä ja jaksuja!

   Poista
 6. Tuo teidän iskän biisi on huippu!!!! Kiva, että teillä soi musiikki ja että te teette kotona musiikkia! (Mun emäntä sanoi, että sen ex-mies (siis mikähän se on...?) oli muusikko, ja emäntä ei kuulemma jäänyt kaipaamaan sen perään muuta kuin musiikkia...).

  -Elvis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskä kiittää ja kumartaa! Meil musisoi vaan iskä, äipällä ei oo minkäänlaista nuottikorvaa. On enempi niiku varis. Musa on hyväksi!

   Poista
 7. Hienoa, että Tuiskulla menee noin hyvin ja on antanut haavan rauhassa parantua. Lepopaikat on kuin meitin kissoilla ;)

  VastaaPoista
 8. Pipukka:
  Hellyyttävät kuvat!
  Näistä äipsällä alko päässä musat soimaan:

  Tapani Kansa: Käymme yhdessä ain

  Käymme yhdessä ain
  Käymme aina rinnakkain
  Vaikka esteitä (Tuiskun leikkaus) on
  Joskus tiellä kohtalon
  Voimme kaikki ne voittaa
  Kun kuljemme vain
  Tiemme yhdessä näin rinnakkain...

  Kirka: Pääsi rinnallein painuu

  Pääsi rinnallein (ja jalkoihin) painuu
  suo sen (niiden) viipyä kauan
  tahdon olla näin kauan
  vaikka ainiaan...

  VastaaPoista
 9. Herttainen kuva yhdessä köllöttelystä. Hui minkä hintainen leikkaus - mun mamma olis pyärtynyt laskun saatuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyl meijänkin väki vähän huakaili, että mä oon painoni arvosta kultaa. :D

   Poista
 10. Aika arvokas leikkaus, mutta mitäpä sitä ei maksaisi omasta karvakaveristaan. Kyllä minä ainaskin Ossista tuon maksaisin. Ja nyt kun otitte vakuutukset, niin ei tartte onneksi pelätä, että mitään enää sattuisi. Meillä on vähän niinpäin, että mamin kanssa löhöillään, no vähän lenkkeillänkin ja iskän kanssa enämpi lenkkeillään ja sit taasen vähempi löhöillään. Voikaahan hyvin tuulipoijaat, M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä näin on!

   Ossilla toivotetaan rattoisia lenkuroita ja lämpöisiä lepohetkiä!

   Poista
 11. Ootte kyllä suloisia köllöttelijöitä! Paavon tän vuoden vakuutus tuli kuitattua haimatulehduksen myötä. Kannatti olla. Vaikka silloin kun Paavo tuli, mietin kannattaako ottaa vakuutusta, joka on kalliimpi kuin silloisen 77-neliöisen rivitaloasuntomme täysarvovakuutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin meijän äippäkin sanoo, että sulosia ollaan, kaikki.

   Onneks Paavo on nyt terve ja Tuisku kanssa. Siinä meni 10 vuoden vakuutusmaksut yhdellä ellreissulla.

   Poista
 12. Mukava rentoutumispaikka siellä niinkun täälläkin:) Tiitu tykkää myös oleilla tolleen! Kiva että tikit on pois kiristämästä ja saa ruveta tosi toimiin;) Leikkimään ja juoksemaan ja silleen...
  Pakkasia on pielly täälläkin, nyt on hyvä ilma, aurinkoa ja vähän lämpimämpää. Tarkeni lenkkeillä ihan kylällä asti, vaikka kauhun sekaisin ajatuksin lähettiin aamulenkille illallisen kokemuksen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikit on poispoikkeen ja vattassa kurttunen arpiviiva. Syli, kainalo ja sohva, niistä me mäyriäiset tykätään.

   Mikä kokemus? Täh!

   Poista
  2. Noo, kun ne hurtat hyökkäsi pihastaan! Tiitu vissiin vaistos jo kaukaa, että ne on ulkona. Käveltiin tuota yleistä tietä/katua kotiin päin, niin alko hirmee räksytys, kun oltiin noin 3000m niitten hurttien asumuksesta. Ja kun käveltiin eteenpäin niin sieltähän ne ryntäsivät hampaat irvessä räksyttäen, ja olivat 200metriä kotipihastaan - yleisellä tiellä!!! Eikä ketään ihmistä ollu pihassa, ne hurtat oli laskettu kaksistaan ulos irtaallaan!!!!!! Että tämmöstä taas:( Ja hyvä ettei tarvinnu tilata ambulanssia, kun sydäntautisen isännän syvän oli ruvennu lyömään tuhatta ja sataa, kun yritti hätistellä niitä rakkeja kotiisa.

   Poista
  3. Nettimartta: Eikä!!! Ihan hirveetä. Onks nää ne samat hurtat kun puri jo kerran Tiitua?

   Mä tiedän ton pyörryttävän ja lamaannuttavan pelon. Eiks ne ihmiset ymmärrä mitään!!!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!